så här skapar du ett gif från en youtube-video

Sedan GIF-bilder började bli vanliga har bildskapande blivit vanligt. Men om du fortfarande inte vet hur du skapar GIF-filer, särskilt de som tagits från YouTube-videor, kan du ta reda på den här artikeln.

Återigen gör tekniken ett skifte, nämligen populariteten hos statiska bilder som ändras till rörliga bilder, eller vad vi vanligtvis kallar GIF. Du kanske inte inser det, men Boomerang-funktionen på Instagram, rörliga bilder på WhatsApp har alla samma format, nämligen GIF.

Sedan GIF-bilder började bli vanliga har bildskapande blivit vanligt. Men om du fortfarande inte vet hur man gör en GIF, särskilt de som tagits från YouTube-videor, kan du ta reda på den här artikeln.

  • Dessa 10 GIF-filer är garanterade att göra dig mardröm, människor med svaga hjärtan öppnar INTE!
  • Enkla knep för att konvertera videor till GIF-filer med WhatsApp-applikationen
  • 3 av de bästa rörliga fotoapparna för att skapa kreativa GIF och korta videor

Hur man skapar en GIF från en YouTube-video

Det finns två hur man gör en GIF-bild hämtade från YouTube-videor med hjälp av webbplatserna GIFS.com och Giphy.com. Var inte förvirrad över att välja en av dem, för de är både bra och lätta att använda.

1. GIFS.com

Besök först GIFS.com-webbplatsen, där en kolumn visas som är användbar för att ange YouTube-videolänken som du vill konvertera till en GIF-bild.

** Ange YouTube-länken ** som du vill konvertera till en GIF-bild, så kommer du direkt till sidan för att redigera videon. På den här sidan kan du välja vilken del av YouTube-videon du vill göra en GIF. Du kan också lägga till bildtexter, klistermärken och andra.

Klicka i så fall på Skapa GIF för att gå till nästa sida. På den här sidan ombeds du att namnge den GIF du skapade och lägga till taggar om du vill. Klicka i så fall på Nästa.

Du kanladda ner GIF-filer som du skapar från YouTube-videor eller bara helt enkelt ladda nerkopierasom du kan använda på dina sociala medier.

Giphy.com

Förutom GIFS.com erbjuder Giphy.com också funktioner för att göra GIF. Du behöver bara trycka på en knapp Skapa på Giphy.com-hemsidan.

Du kommer till nästa sida. Här kan du skapa GIF-bilder från flera foton och videor på din PC eller smartphone. Eller så kan du också skapa GIF-bilder från YouTube på ett sätt ange YouTube-webbadressen i den angivna kolumnen.

Sedan anger du längden och tiden för att starta videon som ska användas som en GIF-bild. Tryck i så fall på knappen Fortsätt att dekorera.

När du har angett kommer du till nästa sida för att redigera den GIF-bild du vill skapa. Du kan lägga till Rubrik, Klistermärke, Filtreraoch bild i din GIF-bild. Tryck sedan på Fortsätt att ladda upp, då Ladda upp till GHIPY.

Precis som GIFS.com kan du också ladda nerladda ner GIF-bilder som du skapar eller skaparkopiera länken för användning på dina sociala medier.

Det är några hur man gör en GIF från YouTube-videor. Det är enkelt, eller hur? Nu kan du följa utvecklingen av barn som är vana vid att skicka GIF-bilder på sina sociala medier. Låt det förbli hitzyeeeeeee?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found