5 bästa escape-spel som kommer att testa ditt förstånd

Här är några escape-spel som testar din uppfinningsrikedom.

Fly eller fly är en undergenre av pusselspel. För de som inte vet, spel flygelement är ett videospel som placerar spelaren på en komplex plats eller situation och dess huvudsyfte är att fly. Låter enkelt, eller hur?

Vissa utvecklare använder escape-temat som en fantastisk spelupplevelse mer intensiv, medan andra använder den som huvudmekaniker. Inte sällan ges också escape-spel story vilket är ganska komplicerat. Här är några escape-spel som testar din uppfinningsrikedom.

  • 10 av världens mest fruktansvärda spel hittills
  • 7 Detta spel har andra spel (minispel) som inte är mindre kul i det
  • 15 Offline War Games för Android och PC, ladda ner här!

5 bästa Escape-spel som testar din list

1. Adventure Escape-serien

Äventyr Escape är en serie escape-tema spel utvecklade av Haiku-spel. Denna spelserie betonar att lösa ett ganska komplext mysterium för att fly från ett tillstånd eller en plats.

Denna serie har enkel grafik men intressant, enkel spelmekanik och en berättelse som inte är tråkig. Alla titlar i denna serie kan laddas ner gratis på Play Butik, med ett köpalternativ i spelet.

2. Monument Valley-serien

Serier Monument Valley är en av pusselflippsserierna mest ikoniska någonsin släppt för mobila enheter. Varje nivå i detta spel placerar spelaren någonstans de måste undvika.

En av styrkorna i denna serie är nivå design vilket är supervackert och förstöra ögonen. Även om de flesta nivåer är enkla att slutföra, dock optisk illusion som finns i det är ett unikt fenomen för alla som spelar det här spelet.

3. Cube Escape-serien

Serier Cube Escape är ett flykspel tillverkat av Rusty Lake som har körts länge. Hittills har det funnits 9 Cube Escape-titlar med Cube Escape: Seasons som den senaste titeln.

I det här spelet måste spelarna göra det hitta föremål och lösa pussel medan du försöker släppa situationen. Detta spel har också enkel grafik, men det är fortfarande intressant att spela. Varje titel i Cube Escape-serien kan laddas ner gratis och utan reklam.

4. Escapisterna

Escapisterna är ett av de escape-spel som just släppts för mobila enheter. Detta spel släpptes ursprungligen bara för PC och konsol innan äntligenportad till Android och iOS. Man kan säga att det här spelet är ett simuleringsspel för fängelser.

Det krävs en mer mogen strategi och förståelse för att uppnå ett mål, nämligen att fly från fängelset. Spel med retro grafik detta har också olika scenarier drar som spelaren kan använda för att fly.

5. Republique

Republique blev ett av de mest komplexa spel som hittills släppts på rymdtema. I det här spelet fungerar spelaren som en hackare som använder sina förmågor för att vägleda en tjej som heter Hope To Freedom att kunna fly från miljön dystopi vilket är hemskt.

Det krävs justeringar för att kunna spela det här spelet bra. Detta spel har 5 kapitel, varje kapitel erbjuder en intensiv och beroendeframkallande utmaning.

Det var det några escape- eller escape-spel som testar din intelligensnivå. Spelen ovan är mycket avskräckta för spelare som är lata att tänka, eftersom flykspelet gjordes för första gången rack min hjärna och bedöma i vilken utsträckning spelarens hjärna kan fungera. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found