hur man blockerar och följer upp andras Instagram utan att bli fast

Vill du blockera eller följa upp ditt Instagram-konto men är rädd för att bli fast och obekväm med den berörda personen? Du kan använda den senaste avstängningsknappen från Instagram. Så här använder du det.

Instagram är ett av de mest populära och mest använda sociala medierna idag. Antalet funktioner som är tillgängliga för att ladda upp något gör att användare är beroende av att fortsätta posta, till och med lutande skräppost.

Pratar om saken skräppost vilket verkligen är irriterande, den här gången ger ApkVenue dig några tips hur man blockerar eller följer upp andras Instagram utan att bli fast.

  • Hur tar jag bort Instagram-foton av andra utan hack
  • Hur man sparar Instagram-berättelser utan applikationer
  • Hur man hackar din pojkväns Instagram utan att bli fast, garanterad framgång!

Hur man blockerar och följer upp andras Instagram utan att bli fast

Du känner dig ofta irriterad över människor som är skräppost på Instagram vara det igenom posta-en vanlig eller via historier. Det kan vara oroande och få dig att vilja följa upp även blockera det kontot. Men å ena sidan är det en dålig känsla nästa gång du fastnar följa upp eller blockera kontot, särskilt om personen är en vän eller släkting som vi känner till.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

Ingen anledning att vara förvirrad, Instagram lade nyligen till en nya egenskaper som gör att du kan säkra tidslinjen från Instagram-konton som gillar skräppost, utan måste följa upp eller blockera dem du känner. Är du nyfiken på hur? Här är stegen:

  • Se till att Instagram-applikationen på din smartphone är den senaste versionen av Instagram. Om inte, gör det direkt uppdatering på ansökan.
  • Om så är fallet, öppna Instagram-applikationen och gå omedelbart till det konto du vill "följa upp eller blockera" i hemlighet, aka utan att bli fast. välja tre prickar ikon den längst upp till höger posta-en det kontot.
VISA ARTIKLAR
  • Instagram tillagt Mute-knapp som en användbar funktion som inte ska visas posta-en, berättelse eller uppdatering allt från kontot utan behov följa upp eller blockera det. välja Stum för att aktivera det och du är automatiskt fri från det konto du gillar skräppost de.

Det är ett enkelt sätt att blockera eller följa upp andras Instagram utan att fastna genom att bara använda en knapp stum senast tillhandahållen av ansökan. Men använd aldrig knappar stum på Jalan Tikus Instagram-konto om du inte vill missa de coolaste tipsen och teknikinformationen varje dag. Lycka till!

Läs också artiklar om Blockera eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found