älskar gud spel? Här är 5 skäl till varför du måste spela god berserk-spelet

Den här gången kommer JalanTikus att diskutera ett Android-spel som är ett favoritspel för indonesiska spel YouTubers. Spelet är Gods of Rage - Crazy Gods.

Att spela spel på Android är verkligen en ganska rolig sak att göra. För närvarande finns det olika spel som du kan ladda ner och spela gratis i Google Play Store.

Av de många spelen som har skapats kommer den här gången JalanTikus att diskutera ett Android-spel som är ett favoritspel för indonesiska spel-YouTubers. Spelet är Raging Gods - Crazy Gods.

  • Måste försöka! De 5 bästa stridsspelen på Android som kan vara beroendeframkallande
  • Dessa 5 gudomliga svårigheter Windows-spel är frustrerande!
  • 5 av de bästa modespelen på Android som du måste prova

Huvudgudens ilska

1. Unika karaktärs- och skicklighetsanimationer

Med temaet att slåss mellan gudar har guden Ngamuk-spelet en mängd unika karaktärer som, Guan Yu, Lu Bu, Zhao Yun och animering skicklighet som du aldrig tänkt förut.

2. Dubbing Indo

Om du har problem med engelska behöver du inte oroa dig för att spela Dewa Ngamuk-spelet. I det här spelet finns det indonesiska språket tillsammans med rösten (dubba) Indonesiska människor som kan göra det lättare för dig att spela i spelet.

3. Balans

I allmänhet blir spelet snabbare om du köper en betald artikel. I det här spelet kan betalda spelare besegras av gratisspelare med en mängd olika funktioner. Om du är flitig att spela kan du automatiskt slå de betalda spelarna.

4. Många funktioner

De många funktionerna är en av anledningarna till att du ska spela Dewa Ngamuk-spelet. Här kan du kalla olika hjältar från 3 olika världar. Från människor, gudar och djävlar. Här är det 300 fler hjältar med 3000 olika formationer som du kan spela.

5. Spelare från hela världen

Även om du är en spelare från Indonesien. Du kan träffa andra Gods of Rage-spelare från olika regioner i världen. Detta beror på servern Rage Gods och Crazy Gods kopplade till varandra.

Ladda ner Dewa Ngamuk

Intresserad av att spela Dewa Ngamuk-spelet? Du kan ladda ner det gratis här: Raging Gods - Crazy Gods

RPG Maingames-spel LADDA NER

Se också till att du läser relaterade artiklar PlayStation eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found