använd inte komplicerat! Affischdesign är lättare med dessa 5 webbplatser!

Affischdesign tvingar dig att vara kreativ och kan använda en mängd olika bildbehandlingsapplikationer. Så om du har problem med detta kan du nu designa en affisch mycket enklare genom denna 5-sidmall.

Att designa en affisch är ganska svårt, särskilt om vi inte är skickliga i att använda bildbehandlingsapplikationer som Photoshop eller Illustrator, och andra. Å ena sidan, tillsammans med den stora efterfrågan på affischdesign, är det inte ovanligt att någon betalar mycket dyrt för en affischdesign.

Att betala för en affischdesign kommer inte att vara ett problem för dig som har tillräckligt med pengar, vanligtvis ett företag. Men tänk om du bara är en student eller en student med mediokra medel, medan du behöver designa en affisch? Tja, ApkVenue berättar hur du enkelt kan designa en affisch genom denna 5-sidmall.

  • 9 gratis webbplatser för bildleverantörer (Mockups) för grafiska formgivare
  • 20 mest unika och konstiga byggnadsdesigner i världen
  • 5 Android-applikationer för din drömhemdesign

Enkla sätt att designa en affisch genom denna 5 webbplatsmall

Affischdesign är inte lätt. Inte bara måste vi leka med kreativitet utan affischdesign kräver också att vi kan använda olika typer av bildbehandlingsapplikationer. Så om du har problem med detta kan du nu göra det mycket lättare att designa en affisch genom den mallar från 5 webbplatser detta.

1. Canva

Den första är där Canva. Uppriktigt sagt har ApkVenue ofta använt Canva för att utforma flera affischdesignbehov. Förutom fri, Canva klassificeras också lätt och snabbt.

Det finns också många malldesignalternativ. Inte bara affischer utan också gratulationskort, baner, och andra. Canva har förberett designmallar som vi kan använda gratis.

2. Min väggaffisch

Dessutom, om de mönster som erbjuds av Canva fortfarande inte passar din smak, kan du prova Min väggaffisch. Precis som Canva är den här appwebbplatsen också relativt lätt och snabb.

Det finns en hel del mallar att välja mellan, men inte lika omfattande som Canva. Eftersom det bara är My Wall Poster fokuserar bara på affischen, men ändå är de design som erbjuds inte bara gratis, allt är bra.

3. Fotor

Nästa finns Fotor. Som namnet antyder fokuserade denna applikation ursprungligen på fotoredigering. Men nu kan du också använda den för att göra affischdesign. Själva applikationsplatsen tenderar att vara lite tunga, det tar tid attladda applikationssidan perfekt.

För malldesignalternativ finns det så många! Eftersom Fotor har ett brett fokus, från design av affischer, banderoller och andra. Men tyvärr inte alla designmallar är gratis, mer lön.

4. Var Funky

Alla fyra finns Var skraj. Denna webbplats tenderar faktiskt att likna mer på Fotor. Precis som Fotor fokuserade inledningsvis Be Funky faktiskt på fotoredigering. Men nu kan du också använda den för affischdesign. Det är fortfarande detsamma som Fotor, själva applikationsplatsen tenderar att vara lite tunga.

Valet av mallutformning i sig är ganska mycket. Men för att bära det måste du månadsabonnemang. Det finns dock bara några gratis den gratis design som erbjuds är mycket attraktiv.

5. Fotojet

Slutligen finns det Fotojet. Kanske berättade Jaka detta för dig som ett sista alternativ. För när Jaka försökte Fotojet var det uppriktigt sagt applikationswebbplatsen tyngsta bland alla.

Det finns också många intressanta mallval. Men återigen betalas de flesta av dem, men som är gratis i sig är inte heller lite. Så fortfarande kan Fotor användas som ett alternativ om du inte har hittat en lämplig design.

Det är Jakas artikel om 5 webbplatsmallleverantörer för design. Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue har förmedlat genom den här artikeln vara användbar för dig senare om du behöver en affischdesign.

Banner: Negativt utrymme


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found