säkert sätt att veta att din dator används utan tillstånd

Vet du att någon har öppnat din dator i hemlighet? Annars, kolla in den här artikeln så vet du hur du gör det.

För tonåringar i din ålder är en dator säkert en viktig tillgång i ditt liv just nu. Därför kan du räkna med en dator spela spel, bläddring på internet, eller även göra sysslor Du är fantastisk. Så det kan bevisas att din dator är en del av din integritet, eller hur?

Om Din dator används av någon i hemlighet, kommer du att vara tolerant? Tyvärr definitivt inte. För när Jaka var i din ålder kände han också på samma sätt. Du kommer definitivt att bli irriterade, irriterade människor och vill skälla den personen överallt. Men vet du att din dator har använts av någon i hemlighet? Om du inte vet kommer ApkVenue att tillhandahålla ett sätt att ta reda på om någon använder din dator utan tillstånd.

  • Rätt sätt att skicka chatt i klassen utan att läraren vet
  • Effektiva sätt att återställa borttagna foton på Android
  • Enkla sätt att skydda PC från hackare när du är förföljd

Hur man tar reda på vilken dator som används utan tillstånd

Genom den här artikeln kommer du snabbt att ta reda på om någon är det spela din dator utan tillstånd eller inte. I själva verket ger du inte Lösenord för din Windows-dator, så att andra kan komma åt den först med din tillåtelse. Tyvärr finns det fortfarande människor som inte vill ha tillstånd innan de använder det. Ja, låt oss bara ge det några sätt, ja.

1. Använd USBDeview och se vem som ansluter USB-enheten

USBDeview är ett litet program som kan spela in alla USB-enheter som någonsin har anslutits till din favoritdator eller PC. Alla USB-enheter som har anslutits till din PC kommer att upptäckas genom detta program. Så du kan se om någon använder din dator i hemlighet eller inte använder det här coola lilla programmet.

2. Kontrollera senaste platser på din Windows-dator

Vanligtvis, när du öppnar filer eller mappar som drivs via en Windows-baserad dator, kommer den att visas i Senaste positionerna. Genom att använda den här funktionen visas alla filer eller mappar helt. Därför kan du kolla igenom det Senaste positionerna, oavsett om det finns filer eller mappar som någon har åtkomst till utan det tillståndet eller inte. Hur är det lätt att ta reda på om någon använder din dator utan tillstånd?

3. Kontrollera även VLC History på din älskade dator

Vanligtvis öppnar någon på ett infall en videofil och tittar på den programvaraVLC. Därför kan du se historia på din VLC-videospelare på din Windows-favoritdator. Du kan se historia högerklicka på VLC-programmet eller gå in Media> Öppna senaste media. Därifrån ser du vilka videor som har spelats via VLC av någon du inte känner.

4. Använd programmet Öppna spara filer för att kontrollera din dator

Öppna vyn Spara filer är ett bra sätt att ta reda på om någon använder din dator utan din tillåtelse eller inte. Genom att använda det här programmet visar datorn dig en lista över alla filer som någon tidigare har sökt efter eller öppnat. På så sätt kan alla anonyma användare som får åtkomst till filer eller ändrar dina filer övervakas via detta program.

Det känns verkligen väldigt irriterande om någon godtyckligt kommer åt våra datorer i hemlighet. Därför kan det vara användbart för dig att ta reda på om någon använder din dator utan detta tillstånd. Om det är sant att någon har fått åtkomst till din dator utan att du vet, skapar du den bara Lösenord för att skydda din information på datorn. Dela med sig din åsikt ja.