hur man går in på djupt nät på Android & PC säkert

Vill du veta hur du går in på Deep Web på Android och PC säkert? Försök att läsa ApkVenues förklaring här om hur du går in på Dark Web.

Hur man går in på Deep Web är uppenbarligen fortfarande mycket sällan känt, särskilt för vanliga människor. Faktum är att du kan komma åt den via PC eller mobiltelefon, du vet!

Kanske är några av er bekanta med termen Djup webb. Deep Web är platsen att hitta massor av klassificerat innehåll som inte kan hittas via vanliga sökmotorer.

Även om det ofta anses vara förbjudet och farligt har Deep Web alltid lyckats göra många människor nyfikna. Inte ett fåtal av dem letar också efter ett sätt att komma in i Dark Web Android eller PC.

Om du är en av dem är det perfekt! Du förstår, den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man går in på Deep Web korrekt och säkert via en bärbar dator och Android.

Hur man går in i Dark Web Android & PC

Fotokälla: Layer Point (Jämförelse av mängden innehåll tillgängligt på Deep Web och det vanliga internet som vi använder dagligen)

Om du hela tiden har trott att internet är ett mycket stort "utrymme" med olika typer av innehåll, har du fel, gäng!

Eftersom faktum är att internet som vi hittills har utforskat bara är ytan (ytbana) eller däromkring 4% av det totala innehållet på den på internet. Medan, 96% resten av innehållet kan bara hittas på Deep Web eller Dark Web.

Därför är det inte förvånande att i slutändan många människor letar efter sätt att komma in på Deep Web på Android eller PC även om de faror som ligger bakom är ett hot.

Observera också att åtkomst till Deep-webbplatser inte kan göras slarvigt. Det finns flera sätt som måste göras, som ApkVenue kommer att diskutera nedan.

Varning:


Alla risker är ditt eget ansvar eftersom här JalanTikus bara ger information om hur du går in på Deep Web bara. Utöver det, aldrig någonsin komma åt Deep Web på en dator med Windows OS eftersom det är mycket farligt och sårbart för hackareattacker.

1. Hur man går in på Deep Web på PC säkert

Det första sättet att komma åt Deep Web, som du kan göra via en bärbar dator eller PC, gäng.

Men som ApkVenue varnade ovan bör du aldrig försöka komma åt Deep Web via en dator som använder Windows-operativsystemet.

Istället kan du försöka installera OS-svansar (Amenesic Incognito Live System) först eftersom det har ett högre säkerhets- och konfidentialitetssystem.

För dig som inte har det kan du ladda ner OS Tails via följande länk:

>> Ladda ner OS Tails <<

Om den har installerats på din bärbara dator eller PC kan du följa stegen nedan.

Steg 1 - Ladda ner och installera TOR-webbläsaren

Fotokälla: Infia.co (Hur man går in på Deep Web via laptop / PC kan göras genom att installera TOR-webbläsarprogrammet).

 • Först laddar du ner och installerar webbläsarprogrammet som heter TOR-webbläsare på den bärbara enheten som ska användas.

 • Onion Router Browser (TOR Browser) är en webbläsarapplikation speciellt utformad för att behålla användarnas säkerhet och integritet när de går in på Deep Web.

Steg 2 - Använd en VPN

 • Använd sedan VPN-applikation på PC som döljer personuppgifter för att vara säker och minska risken för brott som kan hota.

 • För närvarande finns det många av de bästa VPN-applikationerna för PC som du kan använda.

Steg 3 - Formulera en plan

 • Nästa steg som är inte mindre viktigt är att göra en plan om vad du vill göra på Deep Web.

 • Varsågod vill inte surfa på Deep Web utan någon riktning som när du brukar vara på internet. Du förstår, detta kan få dig att bli ett mål för hackareattacker.

Steg 4 - Öppna TOR-webbläsaren

 • Slutligen öppnar du TOR-webbläsarprogrammet som tidigare installerades och börjar surfa på Deep Web enligt planen som gjordes.

 • Om du är förvirrad, här är några Deep Web-sökmotorer som kan hjälpa dig att komma igång med din sökning.

SidnamnWebbplatsadressBeskrivning
DuckDuckGo3g2upl4pq6kufc4m.onionDenna webbplats fungerar som en sökmotor som Google.
0dagars forumqzbkwswfv5k2oj5d.onionDenna webbplats är ett pålitligt forum på det djupa nätet eller det mörka nätet.
Gömd Wikizqktlwi4fecvo6ri.onionDenna webbplats är som Wikipedia speciellt för den djupa webben eller mörka nätet.
Pladdercryjabkbdljzohnp.onionDen här webbplatsen är för att chatta med andra användare som går in på det djupa nätet eller det mörka nätet.

Tja, det här är stegen som kan göras för de av er som vill veta hur man går in på Deep Web via en PC eller bärbar dator korrekt och säkert, gäng.

2. Hur man går in på Android Deep Web säkert

Förutom att gå igenom en bärbar dator eller PC kan du också du vet få tillgång till Deep Web via en Android-smartphone för att göra den mer praktisk och lätt att bära överallt.

För hur du går in på Deep Web via Android säkert kan du se de fullständiga stegen nedan.

Steg 1 - Ladda ner Orbot: Tor för Android-applikationen

 • Först laddar du först ner den applikation som heter Orbot: Tor för Android på HP. Du kan också ladda ner applikationen via länken nedan:
Tor Project Browser Apps LADDA NER
 • Om nedladdnings- och installationsprocessen är klar öppnar du applikationen.

Steg 2 - Tryck på 'Start' -knappen

 • Nästa steg trycker du på knappen 'Start' som är mitt i lökbilden.
 • Här, vänta på processen "Bootstrapped" Gjort.

Fotokälla: JalanTikus (Ett sätt att komma in på Deep Web via Android säkert är att använda ett program som heter Orbot)

Steg 3 - Aktivera VPN

 • Dessutom, för att göra det ännu säkrare kan du aktivera växeln "VPN-läge" i ansökan.

Steg 4 - Ladda ner Orfox-applikationen

 • Nästa steg, ladda ner programmet som heter Orfox som tjänar till att komma åt djupa webbplatser. Du kan ladda ner applikationen via följande länk.
Tor Project Browser Apps LADDA NER
 • Om det lyckas öppnar du applikationen.

Steg 5 - Sök på Deep Web

 • Slutligen kan du börja surfa på Deep Web genom att ange platsadressen för en Deep Web-sökmotor, t.ex. Gömd Wiki och andra som ApkVenue har listat ovan. Gjort!

Tja, det var handledningen om hur man går in på Deep Web på Android och PC eller laptop säkert, gäng.

Under tiden, för de av er som frågar om hur man köper varor på Deep Web, vågar inte ApkVenue ta den risken eftersom den är för farlig.

Men om någon av er har försökt få tillgång till Deep Web, än mindre att köpa saker i den, kan du dela med sig erfarenhet i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.