15 bästa wifi-hackappar för Android

Många människor funderar på hur man hackar WiFi-lösenord via en Android-enhet. Nu även med Android-enheter kan vi utföra hackingattacker

Många människor funderar på hur man hackar WiFi-lösenord via en Android-enhet. Nu även med Android-enheter kan vi utföra hackingattacker. Att hacka ditt eget WiFi-nätverk är inte heller en lätt sak, men det är fortfarande inte omöjligt att göra om du känner till några enkla steg och tricks.

Ett av de enkla sätten vi kan göra för att hacka WiFi-nätverk är att använda speciell programvara gjord av hackingsexperter. Nåväl, den här gången har du tur eftersom ApkVenue delar hela listan över wifi-hackapplikationer som du kan prova själv gratis. Istället för att bli nyfiken, låt oss ta en titt på listan nedan.

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

15 bästa Wifi Hacking-applikationer för Android

1. Wps Connect

Wps Connect är ett wifi-hackingsprogram för att hacka wifi som bara fungerar på rotad Android. Genom denna applikation kan vi inaktivera alla användare som är anslutna till samma nätverk. Intressant, med Wps Connect-applikationen kan vi också hacka alla WiFi-nätverk och ansluta till dem automatiskt. Ladda ner Wps Connect och börja hacka alla Wifi-nätverk runt dig.

Appar Produktivitet FroX NEDLADDNING

2. Wifi Wps Wpa-testare

Wifi Wps Wpa Tester är också en wifi-hackingsapp som bara fungerar för rotade Androids. Denna applikation är också en av de bästa för att hacka wifi-nätverk runt dig. När vi är anslutna till den här applikationen kommer vi att anslutas till flera routrar som har säkerhetssårbarheter som kan hackas.

Appar Rengöring och justering Alessandro Sangiorgi LADDA NER

3. Wifi-död

Wifi Kill är ett program som låter oss stänga av alla enheter som är anslutna till samma wifi-nätverk. Genom att använda denna applikation kommer du enkelt begränsa tillgången till internet till alla nätverk som är anslutna till samma nätverk. Kom igen, du måste skynda dig och prova den här coola applikationen.

Appar produktivitet Wifi Kill DOWNLOAD

4. Wifi-inspektion

Wifi Inspect är ett multifunktionellt program som ofta används av säkerhetsutövare dator för att övervaka nätverket för dem som försöker bryta sig in i det. Ja, för dess användning används den här applikationen mer som en säkerhetsövervakningsapplikation, inte för hackningsaktiviteter. Men varför kan det fortfarande användas för att hacka, tror du inte det? Ge det ett försök. Andreas Hadjittofis webbläsarappar LADDA NER

5. ZAnti Penetration Testing Android Hacking Toolkit

ZAnti är ett wifi-hackingsprogram som används för penetration av nätverkssäkerhet. Denna applikation används ofta för att bestämma säkerhetsnivån i nätverket. Denna applikation är också mycket enkel att använda som ofta används av en person IT-säkerhetsadministratör för att simulera en attack på ett stort nätverk.

Zimperium nätverksappar LADDA NER

6. Fing-nätverksverktyg

Fing Network Tools är en av de bästa wifi-nätverksanalysatorns hackapplikationer som bara fungerar på rotad Android. Denna applikation kan skanna enheten den är ansluten till Wifi-nätverk mycket snabbt och exakt. Fing Network Tools är en mycket professionell nätverksanalysatorapplikation som också har ett enkelt gränssnitt som hjälper dig att bestämma säkerhetsnivån i ditt nätverk, upptäcka inkräktare och lösa eventuella nätverksproblem.

Apps Networking Fing Limited NEDLADDNING

7. Arpspoof

Arpspoof är en wifi-hackingsapplikation för övervakning av nätverk vars kod skrivs direkt av en nätverkssäkerhetsexpert, Dug Song. Denna applikation kan avleda trafik i det lokala nätverket genom att skriva över ARP svar och skicka det sedan till ett visst mål eller till alla värdar som har samma lokala nätverkstrafik.

Produktivitetsappar Stephan Uhlmann. LADDA NER

8. Nätverksupptäckt

Network Discovery är en ganska enkel och cool wifi-hackingsapp eftersom den inte kräver root-åtkomst för att utföra alla dess funktioner. Med denna applikation kan vi spåra all detaljerad information om nätverket som för närvarande är anslutet till Android-enheten.

Ladda ner appar Produktivitet Aubort Jean-Baptiste

9. Nmap för Android

Nmap är ett nätverksskannerprogram eller hamnfinder bäst på Android. Denna applikation utvecklades faktiskt för Unix men är nu tillgänglig på Windows och Android. Häftigt!

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

10. Nätverksspoofer

Network Spoofer är en av de bästa wifi-hackingsapparna för att testa nätverkssäkerhet. Denna applikation kan också användas för att ändra sökvägen till en webbplats på någon annans dator endast via en mobil enhet. Även om nätverksspoofer inte är ett verktyg för nätverksgenomträngning kan den här applikationen endast användas för att hacka nätverk med en Android-enhet.

Produktivitetsappar kommer att Shackleton LADDA NER

11. WiFi Finder

Wifi Finder är en ganska enkel applikation för att hitta Wifi-nätverk runt dig. Denna applikation kan också användas för att visa detaljerad Wifi-hotspotinformation, samtalsplatser, filtrera bort vissa leverantörer och många andra funktioner som du måste prova själv.

12. Wifi-analysator

Wifi Analyzer är ett wifi-hackingsprogram som kan visa alla Wifi-kanaler runt dig. Med den här applikationen kommer vi att göra det lättare analysera nätverk och kontrollera vilken router som är upptagen.

Farproc-nätverksappar LADDA NER

13. Wifi dig

Wifi You är en mycket kraftfull wifi-hackapplikation för att samla miljontals wifi-lösenord som har delats av många internetanvändare runt om i världen. Med denna applikation kan vi enkelt ansluta till gratis wifi som finns över hela världen.

14. Aircrack-ng

Aircrack-ng är ett wifi-hackapplikation som testar säkerheten i ett nätverk för att säkerställa att skyddet i nätverket är tillräckligt säkert. Genom denna applikation kan vi säkerställa att wifi-nätverket är helt skyddat. För närvarande har Aircrack-ng-utvecklaren gjort den här applikationen så att den kan köras på Android-plattformen.

Aircrack Apps Developer Tools LADDA NER

15. Kali Linux Nethunter

Alla som är inblandade i hackvärlden känner till Kali Linux. Kali Linux är ett operativsystem som ofta används för hackningssyfte. Kali Linux Nethunter är i grunden ett program för att utföra penetrationstestning med en Android-enhet. Så för de av er som är seriösa om att bli en hackare måste du prova den här applikationen och lära dig.

Det är vissa wifi-hackingsapplikationer som endast kan användas för att hacka wifi-lösenord via en Android-enhet. Så, om du inte tror på det, försök bara det och bli inte förvånad om du plötsligt blir en känd hackare senare. Cmiww hoppas att det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found