De 10 bästa apparna för Android och pc hemdesign 2020

Den bästa och gratis hemdesignapplikationen för Android, iPhone och PC kan hjälpa dig att designa dina drömmars hus.

Hemdesign applikation kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömhus, gäng! Oavsett om det är moderna, samtida eller minimalistiska mönster som trender nyligen.

Som en av de främsta mänskliga behoven måste du naturligtvis utforma huset så bra som möjligt för att göra passagerarna bekväma.

Vill du designa dig själv som att spela hemdesignspel, som The Sims och andra? För dig nybörjare kan du naturligtvis verkligen, här!

Speciellt om du använder rekommendationer Bästa Android och PC hem design app som ApkVenue sammanfattar nedan. Du kan göra det enligt dina preferenser, du vet!

Rekommenderade gratis & bästa hemdesignapplikationer 2020, lämpliga för nybörjare!

Ansökan om hemdesign nedan rekommenderas mest för nybörjare som kanske inte känner till det programvara 3D-design, gäng.

Problemet är att här behöver du bara sätta olika element mall, såsom formen på rummet, dörrar, fönster, hushållsmöbler och andra.

Fotokälla: stlloftstyle.com (Jämfört med pappersdesign har denna hemdesignapplikation ett mätverktyg som är exakt och praktiskt att använda.)

För dig som inte har en PC eller bärbar dator kan du använda det Android hemdesign applikation som du kan installera och använda gratis.

Bland de applikationer som ApkVenue diskuterade nedan finns det även iPhone-hemdesignapplikationer som du kan ladda ner gratis från App Store.

Under tiden finns det professionella och mer allvarliga behov programvara hem-PC och bärbar dator design, vare sig det är en applikation off-line inte heller webbplatsen uppkopplad.

Nyfiken, vilken kommer att passa dig att använda? Kom igen, se hela recensionen nedan!

1. Planner 5D

Fotokälla: play.google.com (Du hittar den här hemdesign-APK enkelt via sidan Google Play Butik eller länken nedan.)

Den första gratis Android-hemdesignappen är Planner 5D. Som namnet antyder är denna applikation utformad för att göra konceptet med ett hem direkt genom skärmen smartphone du.

Här kan du enkelt designa ett hus, antingen i 2D eller 3D. Kompletta funktioner, eller hur? Det som är coolt är att Planner 5D också är det iPhone hemdesign app, du vet.

Inte bara konceptet utanför hemmet, Planner 5D ger också ett alternativ att skapa ett inredningsalias för insidan av huset.

Den här 90 MB-applikationen gör det enkelt att skicka mycket verktyg som ges. Även om du känner dig som nybörjare finns det också en variation mall försedd.

DetaljPlanner 5D - Hem- och inredningsdesigner
UtvecklarePlanner 5D
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek90 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner Planner 5D här:

Apps Producitivity Planner 5D LADDA NER

2. Houzz (heminredning för inredning)

Fotokälla: play.google.com

Om du verkligen vill ha ett koncept utan att behöva designa finns det också ett Houzz vilket ger databas inredningsbilder som kan användas som inspiration.

Denna inredningsapplikation med olika typer av inspiration ger också funktioner för att ansluta till hemkonsulttjänster och möbelbutiker, vet du.

Houzz tillhandahåller också en funktion för att visa möbler som kan placeras direkt i rummet, som du kan ta foton och spara i galleriet.

Med en mängd olika val mall Naturligtvis blir det enklare att använda Houzz. Det är lika enkelt som att använda en applikation för Android-logotillverkare, som du bara måste välja och redigera efter behov, gäng.

DetaljHouzz - Hemdesign & ombyggnad
UtvecklareHouzz
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek18 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Houzz här:

Houzz Produktivitetsappar LADDA NER

3. Homestyler

Fotokälla: play.google.com

Nästa 3D-hemdesignapplikation finns där Homestyler vilket är lämpligt om du känner dig förvirrad över interiörproblem och vill köpa hemmöbler.

Saken är att Homestyler hjälper dig att visualisera rummet och placera de möbelprodukter som du vill lägga i ditt rum.

Hurså? Tja, Homestyler tillämpar en design med en 3D-modell komplett med teknik som drivs av förstärkt verklighet (AR), vet du.

Från förklaringen ovan är du definitivt förvånad och vill ladda ner denna hemdesignapplikation för nybörjare, eller hur?

DetaljHomestyler - Inredningsdesign och dekorationsidéer
UtvecklareHomestyler - 3D heminredning var som helst
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek65 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Homestyler här:

Produktivitetsappar LADDA NER

Andra gratis hemdesignapplikationer ...

4. Kök Planner 3D

Fotokälla: play.google.com

Som namnet antyder, Kök Planner 3D är en hemdesignapplikation för nybörjare som du specifikt kan använda för att designa ett kök.

Med tredimensionell visualisering kan du enkelt placera köksredskap, skåp, dörrar, fönster och välja en väggfärg.

Kitchen Planner 3D låter dig också spara och öppna projekt samt exportera bilder direkt till galleriet gratis.

DetaljKök Planner 3D
UtvecklareAndrey Ovchinnikov
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek25 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Kitchen Planner 3D här:

Produktivitetsappar LADDA NER

5. Planeringsskapare (applikation för att göra husplaner på Android)

Fotokälla: play.google.com (Floor Plan Creator är en applikation för att skapa husplaner med exakta och exakta mått för professionella behov.)

Faktiskt, Planläggare mer riktade mot fler användare expert- och behöver en hemdesignapplikation med verktyg mer komplett.

Floor Plan Creator hjälper dig att designa ett hus genom att göra ändringar från ovanifrån, aka göra en husplan med en exakt och exakt storlek.

En av fördelarna med Floor Plan Creator är dess funktioner 3D-turläge att utforska huset som du har designat.

DetaljPlanläggare
UtvecklareMarcin Lewandowski
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Floor Plan Creator här:

Produktivitetsappar LADDA NER Marcin Lewandowski

6. DreamPlan

Fotokälla: capterra.com

PC-hemdesignapplikation off-line Du kan använda det här namnet DreamPlan om du sällan ansluter till internetnätverket, gäng.

Faktum är att gränssnittet erbjuds DreamPlan verkar lite gammal skola. Detta är dock mer än tillräckligt för att utforma ett litet hus eller ett enkelt projekt för nybörjare.

När du först använder DreamPlan kommer den här applikationen att ge dig ett nummer mall som kan användas som ett exempel för att börja designa ditt hem, gäng.

Minsta specifikationerDreamPlan hemdesigner
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2,0 GHz
Minne4 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring100 MB

Ladda ner DreamPlan här:

Foto- och bildappar NCH-programvara LADDA NER

7. SketchUp gratis (programvara Mest populära PC-fria hemdesigner)

Fotokälla: aca-apac.com

Sedan finns det SketchUp gratis vilket är ett hemdesignprogram uppkopplad ägs av Google och utvecklas för närvarande av Trimble Inc.

Precis som Adobe Photoshop, som är känt som den bästa applikationen för grafisk design, är SkecthUp också välkänt bland arkitekter, från nybörjare till proffs.

I den här gratisversionen får du en redigerare som endast kan nås uppkopplad med några begränsade funktioner. Även om det faktiskt är mer än tillräckligt för nybörjare.

SketchUp Free tillhandahåller programvara hemdesign på en bärbar dator som har ett lättförståeligt gränssnitt med flexibla redigeringsfunktioner.

För ett mer professionellt alternativ finns det också SketchUp Make och SketchUp Pro som kan erhållas genom ett abonnemang, komplett med en ansökan skrivbordet Vilket kan vara-ladda ner.

Minsta specifikationerSketchUp gratis
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2,0 + GHz
Minne8 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
ÖvrigInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome med stabil internetanslutning

Ladda ner SketchUp gratis här:

Appar Produktivitet Google LADDA NER

8. Sweet Home 3D

Fotokälla: quora.com

Om du vill ha en som är helt gratis finns det också en Sweet Home 3D vilket är en ansökan öppen källa som kommer från utvecklaren av SourceForge.net.

Förutom alternativ för direktredigering utan Installera ansökan via webbläsare PC kan du också ladda ner gratisversionen som kan användas på Windows, MacOS och Linux.

Denna gratisversion av Sweet Home 3D ger cirka 100 möbler och 26 texturer som kan användas för att designa dina drömmars hus.

Denna Windows-hemdesignapplikation ger också en betald version med mer kompletta möbler och texturer för endast 195 000 kr.

Minsta specifikationerSweet Home 3D Free
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2,0 GHz
Minne4 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring200 MB

Ladda ner Sweet Home 3D här:

Produktivitetsappar Emmanuel Puybaret LADDA NER

9. Roomstyler 3D-hemplanerare

Fotokälla: blogdom.ru (Du kan få tillgång till den här programvaran för hemdesign och göra den direkt via den officiella webbplatsen, vet du.)

Om du är lat Installera applikationer finns det också andra hemdesignwebbplatser som du kan använda förutom SketchUp Free. En av dem är Roomstyler 3D hemplanerare.

Den här webbplatsen som du kan få tillgång till gratis ger ett mycket komplett urval av ornament, allt från val av golv, fönster, dörrar, sängar, garderober och väckarklockor.

Denna husplanapplikation kan göra mönster i 2D där du också kan se 3D-visualisering. Precis som i livssimuleringsspelet, The Sims när du designar huset, här!

Du kan också spara alias exportera designen som du skapade genom att registrera dig först, gäng.

Minsta specifikationerRoomstyler 3D hemplanerare
OSWindows 8 / 8.1 / 10 (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 1,0 + GHz
Minne4 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
ÖvrigInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome med stabil internetanslutning

Ladda ner Roomstyler här:

10. HomeByMe (Home Design Application Uppkopplad Fri)

Senast där HomeByMe Bli en applikation för 3D-hemdesign som ApkVenues favorit för dig att försöka genom att komma åt webbplatsen och göra redigering på ett sätt uppkopplad.

Du kan få tillgång till alla funktioner i den gratis databas vilket är ganska komplett jämfört med sina konkurrenter.

En av fördelarna med HomeByMe är att det inte bara erbjuder 2D- och 3D-visningsvinklar.

Det finns också en persons ståndpunkt som får dig att känna att du befinner dig i ett hus som du har designat. Riktigt coolt, eller hur?

Minsta specifikationerHomeByMe
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2,0 GHz
Minne4 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
ÖvrigInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome med stabil internetanslutning

Ladda ner HomeByMe här:

Så det är rekommendationerna för de bästa Android- och PC-hemapplikationerna för 2020 som du kan använda gratis. Och för mer kompletta funktioner måste du naturligtvis prenumerera, gäng.

Förutom att du är en arkitekt, för de av er som gillar att rita, finns det också applikationer för klädesign som kan vara en källa till affärer uppkopplad vilket är ganska frestande, vet du.

Från och med nu, vilken föredrar du? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan och vi ses nästa gång. Lycka till!

Läs också artiklar om Design eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found