25+ bästa actionfilmer genom tiderna (uppdatering 2021)

Den här listan över de bästa och nyaste 2021-actionfilmerna kan vara en rekommendation för dig som gillar att titta på filmer fulla av action och action. Kolla in listan här!

De bästa actionfilmerna kan alltid presentera sin egen underhållning med ett distinkt sätt att pumpa publikens adrenalin.

Det är inte fel att säga att en film med actiongenren alltid har varit högst upp på listan över favoritfilmer i många kretsar. Inklusive dig också, eller hur?

Belastad med spända scener och till och med adrenalin rankas naturligtvis den senaste och bästa actionfilmen 2021 som ApkVenue kommer att granska den här gången kan du inte missa för dig att titta på.

Fascinerad av vilka filmtitlar Jaka rekommenderar? Laga bara se följande diskussion, här!

Kommande 2021 actionfilm

Mitt i den oavslutade COVID-19-pandemin kommer lyckligtvis filmindustrin nu långsamt tillbaka på rätt spår och underhåller alla publik.

Faktum är att flera listor över de senaste actionfilmerna som ryktas släppas snart 2021 har börjat cirkulera mycket på internet och har blivit ett hett samtalsämne för filmälskare.

Sedan, vad som helst, titeln den senaste 2021-actionfilmen som släpps det här året? Här är den fullständiga listan.

1. Ingen tid att dö

Planerad att släppas den 10 april förra året, med filmen med Daniel Craig i titeln Ingen tid att dö Det ryktas äntligen att det snart kommer att visas på bioskärmen den 2 april 2021.

Set 5 år efter den sista filmen berättar No Time to Die livets historia James Bond (Daniel Craig) efter att ha slutat som undercover-agent och njöt av sitt liv på Jamaica.

Men en dag kom hans gamla kollegor vid CIA och bad om hjälp för att rädda en forskare. Vem skulle ha trott, detta farliga uppdrag skulle leda Bond till en mystisk brottsling som är beväpnad med den senaste och dödliga tekniken.

TitelIngen tid att dö
leva2 april 2021
Varaktighet2 timmar 43 minuter
ProduktionMetro-Goldwyn-Mayer (MGM), Universal Pictures, Eon Productions
DirektörCary Joji Fukunaga
KastaDaniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek, et al
GenreAction, Äventyr, Thriller
BetygTBA

2. Mortal Kombat

För att vara en av de mest efterlängtade nya actionfilmerna 2021, Dödlig strid presenterar skådespelare från hemlandet Joe Taslim som en av karaktärerna i berättelsen.

Filmanpassningen av det populära spelet Mortal Kombat planeras att sändas den 16 april. Efter tidigare var det en hel del diskussioner av allmänheten för filmälskare i landet.

Det är inte klart hur handlingen kommer att visas i filmen. Men Joe Taslim spelar rollen här Sub Zero som är känd för att ha en snabb krigskaraktär med en speciell förmåga att använda is.

TitelDödlig strid
leva16 april 2021
VaraktighetTBA
ProduktionNew Line Cinema, NetherRealm Studios, Atomic Monster
DirektörSimon McQuoid
KastaJessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, et al
GenreAction, Äventyr, Fantasy
BetygTBA

3. Svart änka

Kommer du fortfarande ihåg Black Widow-trailern, som chockade den virtuella världen i slutet av 2019? Planerad att släppas i maj 2020, i själva verket har filmen från Marvel ännu inte dykt upp på bioskärmen.

Själva filmen fokuserar på historien om en resa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) som aldrig har avslöjats i tidigare Marvel-filmer.

Vad är berättelsen om Natasha Romanoff i denna solofilm? Du bör se hela historien när den släpps den 7 maj, OK!

TitelSvart änka
leva7 maj 2021
VaraktighetTBA
ProduktionMarvel Studios, Zak Productions
DirektörCate Shortland
KastaScarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbor, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
BetygTBA

4.Godzilla vs. Kong

Monster-temafilmer har sin egen fanbas och är en som ofta presenteras på bioskärmen. En av dem som är ganska fenomenal är Godzilla.

Efter att ha tidigare rapporterats sändas i november förra året, filmen Godzilla vs. Kong regi Adam Wingard är slutligen planerad att släppas den 21 maj.

Som titeln antyder centrerar den här filmen i sig själva kampen om två monster; Godzilla och King Kong, som enligt regissören förmodligen kommer att visa flera våldsamma scener tills de äntligen bestämde sig för att ha en PG-13-betyg.

TitelGodzilla vs. Kong
leva21 maj 2021
VaraktighetTBA
ProduktionLegendarisk underhållning, Warner Bros
DirektörAdam Wingard
KastaMillie Bobby Brown, Alexander Skarsg rd, Eiza Gonz lez, et al
GenreAction, Sci-Fi, Thriller
BetygTBA

5. Fast & Furious 9

Visningen skjöts upp flera gånger, Vin Diesel och vänner uppträdde i filmen Fast & Furious 9 planerades slutligen att sändas den 28 maj.

Franchisen från den populära filmen The Fast & the Furious kommer enligt uppgift att höja familjen Toretto-konflikten, vilket är ganska komplicerat. Där Jakob, som är Doms förlorade bror, nu dyker upp och blir en ny fiende för Dom.

En historia om konflikter i en familj som denna kan låta kliché, men kan Justin Lin ta med något annat i Fast & Furious 9? Vi behöver bara vänta på förfallodagen!

TitelFast & Furious 9
leva28 maj 2021
Varaktighet2 timmar 25 minuter
ProduktionOne Race Films, Roth / Kirschenbaum Films, Perfect Storm Entertainment
DirektörJustin Lin
KastaVin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, et al
GenreAction, äventyr, brott
BetygTBA

6. Toppvapen: Maverick

Lägger till en rad filmer med Tom Cruise i huvudrollen, Top Gun: Maverick är en uppföljare till filmen Top Gun som släpptes 1986.

I den här filmen gjord av Paramount Pictures visas kaptenens trotsiga handling Pete 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise) som är flyginstruktör.

Träffar barnet till sin avlidne bästa vän, får Maverick veta att han står inför osäkerheten om sin framtid och hemsöks av sitt förflutna. Hur är nästa historia?

TitelTop Gun: Maverick
leva2 juli 2021
VaraktighetTBA
ProduktionParamount Pictures, Skydance Media, Jerry Bruckheimer
DirektörJoseph Kosinski
KastaTom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, et al
GenreAction, Drama
BetygTBA

7. Självmordstruppen 2

Vill du se Harley Quinns spännande äventyr? Tyst! Nu kan du se det igen i filmen med titeln Självmordstruppen 2 som planeras sändas den 6 augusti.

I denna superhjältefilm från DC den här gången tar The Suicide Squad enligt uppgift temat krig på 1970-talet i kombination med James Gunn, regissören som blandar karaktärer och komiska element.

Hur kommer det att vara, va, berättelsen som presenteras i den här filmen? Kommer det att vara lika fantastiskt som netizens positiva kommentarer vid släppet av trailern?

TitelSjälvmordstruppen 2
leva6 augusti 2021
VaraktighetTBA
ProduktionAtlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment
DirektörJames Gunn
KastaMargot Robbie, Taika Waititi, Alice Braga, et al
GenreAction, Äventyr, Fantasy
BetygTBA

8. Kungens man

För de av er lojala fans av Kingsman-serien kan du inte vänta på den senaste filmen, The King's Man.

Efter att ha rapporterats släppas tidigare i september 2020 tvingades produktionspartiet att skjuta upp det till augusti 2021 på grund av den växande Covid-19-pandemin.

Med bakgrunden av första världskriget kommer du att presenteras för coola handlingar av de hemliga agenterna i Storbritannien för att bekämpa brott, från Ralph Fiennes, Harris Dickinson, till Gemma Arterton.

TitelKungens man
leva20 augusti 2021
VaraktighetTBA
Produktion20th Century Studios, Marv Films, Marv Studios
DirektörMatthew Vaughn
KastaRalph Fiennes, Harris Dickinson, Gemma Arterton, et al
GenreAction, Äventyr, Komedi
BetygTBA

9. Uppdrag: omöjligt 7

Även om inspelningsprocessen stoppades vid den tidpunkten på grund av brott mot COVID-19-protokollet, filmens släppdatum Mission: Impossible 7 äntligen känt att sändas den 19 november.

Den senaste actionfilmen 2021 kommer enligt uppgift visa en annan specialagentåtgärd, nämligen Ethan Hunt (Tom Cruise) som utför svåra och farliga uppdrag.

Även om det inte är klart hur berättelsen är, kan många fans av Mission: Impossible filmfranchise inte vänta på närvaron av specialagenten på bioskärmen.

TitelMission: Impossible 7
leva19 november 2021
VaraktighetTBA
ProduktionBad Robot, New Republic Pictures, Paramount Pictures
DirektörChristopher McQuarrie
KastaVanessa Kirby, Tom Cruise, Rebecca Ferguson, et al
GenreAction, Äventyr, Thriller
BetygTBA

10. Matrisen 4

Slutligen, i listan över de senaste 2021 actionfilmerna den här gången, nämligen Matrisen 4 med Priyanka Chopra, Keanu Reeves, Jessica Henwick och ett antal andra kända Hollywood-skådespelare.

Trots att det höjer actiongenren, enligt Keanu Reeves bekännelse när han var gäststjärna på BBC The One Show i september förra året, finns det en kärlekshistoria i den här filmen.

Warner Bros. själv har inte specifikt avslöjat om The Matrix 4 är en uppföljare eller inte när det gäller tidsinställning. Låt oss bara vänta på överraskningen den 22 december, OK!

TitelMatrisen 4
leva22 december 2021
VaraktighetTBA
ProduktionNPV Entertainment, Silver Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros
DirektörLana Wachowski
KastaPriyanka Chopra, Keanu Reeves, Jessica Henwick, et al
GenreAction, Sci-Fi
BetygTBA

Senaste actionfilmer 2020

Nedan berättar ApkVenue några av de senaste actionfilmerna som sändes under 2020 igår. Garanterad full av action och spännande scener!

1. Wonder Woman 1984 (Senaste actionfilm 2020)

Ett nytt kapitel i livet Diana Prince (Gal Gadot) slutligen officiellt utsedd till bioskärmen i en film med titeln Wonder Woman 1984.

Diana sägs arbeta som en antropolog vid Smithsonia Institute som specialiserar sig som expert på kulturen i antika Medelhavscivilisationer.

Inför två nya fiender; Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig) och Maxwell Lord (Pedro Pascal), Diana försökte också hårt för att återställa saker till det normala.

Närvaron av någon i Dianas förflutna färgade också hennes strider i den här actionfilmen. Vem är han?

TitelWonder Woman 1984
leva25 december 2020
Varaktighet2 timmar 31 minuter
ProduktionAtlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment
DirektörPatty Jenkins
KastaGal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, et al
GenreAction, Äventyr, Fantasy
Betyg60% (249)


5.5/10 (86.759)

2. Tenet

Den senaste actionfilmen från 2020 av Christopher Nolan är verkligen lite annorlunda än actionfilmer i allmänhet, men det är denna skillnad som gör Tenet unik.

Under hela filmen behandlas du inte bara med en mängd fängslande actionscener från shootouts till slagsmål utan också gjort nyfiken på historien.

Även om det ber publiken att tänka lite extra när de tittar på den, är känslan som serveras av Tenet i slutet av filmen ganska tillfredsställande. Sällan i andra filmer.

TitelGrundsats
leva3 september 2020
Varaktighet2 timmar och 30 minuter
ProduktionWarner Bros. Bilder


Synkopi

DirektörChristopher Nolan
KastaJohn David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, et al
GenreAction, Sci-fi
Betyg71% (Ruttna tomater)


7.8/10 (IMDb)

3. Mulan

Efter flera förseningar fick Disney det äntligen officiellt släppte filmen live-action nyaste, Mulan, 2020 igår.

Denna actionfilm baserad på kinesisk folklore är en frisk luft för filmindustrin mitt i osäkerhet på grund av den nuvarande pandemin.

Även om det inte är lika framgångsrikt som Disney-filmer i allmänhet, närvaron av denna film vara underhållning i sig själv för många människor som inte har haft filmens spänning på länge Biljettkontor på bion.

TitelMulan
leva4 september 2020
Varaktighet1 timme och 55 minuter
ProduktionWalt Disney Pictures


Good Fear Productions

DirektörNiki Caro
KastaYifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, et al
GenreAction, Äventyr, Drama
Betyg74% (Ruttna tomater)


5.4/10 (IMDb)

4. Det gamla gardet

Nästa film är Det gamla gardet som endast sänds på strömmande plattformar Netflix. Den senaste actionfilmen från 2020 är stjärnorna Charlize Theron och en rad andra kända stjärnor.

Denna film berättar historien om en grupp legosoldater som visar sig vara odödliga, till och med tusentals år. Allt förändras när deras hemlighet avslöjas av onda partier.

Om du gillar att titta på actionfilmer med överraskande fantasyelement måste du verkligen titta på The Old Guard. Jag tror att den här filmen kan vara en av de bästa filmerna genom tiderna.

TitelDet gamla gardet
leva10 juli 2020
Varaktighet2 timmar 5 minuter
ProduktionSkydance Media, Denver och Delilah Productions, Marc Evans Productions
DirektörGina Prince-Bythewood
KastaCharlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts
GenreAction, Äventyr, Fantasy
Betyg80% (234)


6.7/10 (82.201)

5. Bad Boys for Life

Nästa film på den här listan är Bad Boys for Life, den tredje filmen samt den senaste actionfilmen från Bad Boys-serien, med i huvudrollen Martin Lawrence och Will Smith.

I den här filmen arbetar de tillsammans för att bekämpa brott igen 20 år efter att den andra filmen släpptes. Redan på väg att gå i pension, det finns till och med nya brottslingar, gäng.

Du kommer att underhållas av alla coola handlingar och naturligtvis den krispiga komedin som lanseras av de två huvudpersonerna. Kemi de är riktigt bra, du vet!

TitelBad Boys for Life
leva17 januari 2020
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionColumbia Pictures, 2.0 Entertainment, Don Simpson / Jerry Bruckheimer Films, Overbrook Entertainment
DirektörAdil El Arbi, Bilall Fallah
KastaWill Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, et al
GenreAction, Komedi, Brott
Betyg77% (249)


6.7/10 (86.759)

6. Harley Quinn: Rovfåglar

Även om Suicide Squad-filmen ansågs nedslående, var det närvaro Harley Quinn spelad av Margot Robbie lyckades få fansen chockade.

Som ett resultat hörde producenter input från fans för att göra Harley Quinns solofilm med titeln Birds of Prey.

Den här filmen besviker inte, gäng. Du kommer att bli underhållen av Harley Quinn och andra kvinnliga antihjältar för att utrota den farliga nya Gotham-skurken.

TitelHarley Quinn: Rovfåglar
leva7 februari 2020
Varaktighet1 timme och 49 minuter
ProduktionDC Films, LuckyChap Entertainment, Kroll & Co. Underhållning, klubbhusbilder
DirektörCathy Yan
KastaMargot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, et al
GenreAction, äventyr, brott
Betyg78% (391)


6.2/10 (105.394)

7. Extraktion

I nästa nummer finns den senaste 2020-actionfilmen som distribueras exklusivt på den största lagliga filmströmningstjänsten i världen, Netflix.

Om du saknar åtgärden Chris Hemsworth posta Avengers: Endgame, du kan titta på den här filmen, gäng. Tyvärr ser du inte Chris-komedin så Thor i den här filmen.

Berättar historien om en legosoldat som skickas för att rädda ett barn från Indiens största drogherre som kidnappas av en rival.

TitelExtraktion
leva24 april 2020
Varaktighet1 timme och 56 minuter
ProduktionAGBO, Thematic Entertainment, India Take One Productions, T.G.I.M. Filmer
DirektörSam Hargrave
KastaChris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum, et al
GenreAction, Thriller
Betyg68% (175)


6.8/10 (91.009)

Bästa actionfilm Rekommenderad version av IMDb & Rotten Tomatoes

För att mäta filmens kvalitet är betyg en av huvudindikatorerna. IMDb och Rotten Tomatoes är för närvarande de mest populära sajterna för filmklassificering, och här är de bästa actionfilmerna för båda.

1. John Wick: Chapter 3 - Parabellum (rekommenderad bästa actionfilm 2019)

John Wick: Kapitel 3 - Parabellum är en uppföljare till den bästa actionfilmserien 2019, spelad av kända skådespelare, Keanu Reeves.

I den här tredje uppföljaren måste John Wick möta alla mördare efter att han antog exCommunicado-status i slutet av den andra filmen.

Åh ja, i den tredje John Wick-serien borde du också vara stolt. Problemet är att det finns två välkända indonesiska aktörer som har blivit internationella, Yayan Ruhiyan och Cecep Arif Rahman som dyker upp.

Tja, innan du ser åtgärden är det bättre att titta på första och andra filmer först!

TitelJohn Wick: Kapitel 3 - Parabellum
leva15 maj 2019
Varaktighet2 timmar 11 minuter
ProduktionSummit Entertainment, Lionsgate
DirektörChad Stahelski
KastaKeanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, et al
GenreAction, Brott, Thriller
Betyg90% (325)


7.5/10 (200.625)

VISA ARTIKLAR

2. Logan (2017)

Fläkt Järv det måste vara sorgligt när man tittar på en film Logan den här. Hur inte, den här filmen blir Hugh Jackmans sista film som superhjälten från Marvel.

Det är också den tionde filmen i hela X-Men-serien och den tredje Wolverine-solo-filmen efter X-Men Origins: Wolverine (2009) och Wolverine (2013).

Historien handlar om den gamla karaktären Wolverine. Han och Charles Xavier som är sjuka måste skydda en ung mutant som heter Laura.

I allmänhet berömmas filmen för sitt manus, regi, skådespel, till djupet av känslor som karaktärerna väcker.

TitelLogan
leva1 mars 2017
Varaktighet2 timmar 17 minuter
ProduktionMarvel Entertainment


The Donners 'Company

DirektörJames Mangold
KastaHugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, et al
GenreAction, Drama, Sci-Fi
Betyg93% (398)


8.1/10 (589.969)

3. The Raid 2: Rogues (2014)

Missa inte filmen handling Indonesiens bästa, det vill säga The Raid 2: Rogue som samtidigt katapulterade ledet av indonesiska actionaktörer till världsscenen.

Med framgången för hans första serie, Iko Uwais och kamrater möttes igen Yayan Ruhiyan aka Mad Dog och andra starka fiender.

För dig som gillar stridsscener fulla av blod och är mer utmanande är den andra serien gjord Gareth Evans det här är garanterat riktigt tufft, verkligen!

TitelThe Raid 2: Rogue
leva11 april 2014
Varaktighet2 timmar och 30 minuter
ProduktionPT. Merantau-filmer, XYZ-filmer
DirektörGareth Evans
KastaIko Uwais, Yayan Ruhiyan, Arifin Putra, et al
GenreAction, Brott, Thriller
Betyg80% (167)


8.0/10 (107.236)

VISA ARTIKLAR

4. Casino Royale (2006)

När det gäller James Bond-serien är det naturligtvis en av de bästa serierna Casino Royale.

En av de bästa filmrekommendationerna handlar om en Bond-agent som spelas av Daniel Craig, som har ett uppdrag att avslöja fall av mafiabrott genom att delta i Kasion-turneringen.

Samarbetade med en tjej som heter VesperMåste Bond möta olika svårigheter innan han kan ta reda på vem som är förövaren av brottet.

Inte bara det, han måste också spara lite pengar och farliga bevis, gäng.

TitelCasino Royale
leva15 november 2006
Varaktighet2 timmar 24 minuter
ProduktionColumbia Pictures
DirektörMartin Campbell
KastaDaniel Craig, Eva Green, Judi Dench, et al
GenreAction, Äventyr, Thriller
Betyg95% (256)


8.0/10 (549.715)

5. V för Vendetta (2005)

Ser du ofta anonyma masker som är en symbol för hackare? Det kommer från filmen som heter V för Vendetta den här, gäng!

En av de bästa actionfilmerna enligt Jaka är en thrillergenre som är full av politisk mening. Karaktär V (Hugo Weaving) är en anarkistisk frihetskämpe som alltid bär en mask.

Det syftar till att antända revolutionen genom terrorhandlingar för att störta den nyfascistiska regimen. I den här filmen finns också Natalie Portman och Stephen Rea.

Trots att få relativt positiva recensioner är faktiskt Alan Moore, som är skaparen av serierna, inte nöjd med denna anpassning.

Guy Fawkes-mask används av V har blivit en symbol mot maktens tyranni.

TitelV för Vendetta
leva17 maj 2006
Varaktighet2 timmar 12 minuter
ProduktionSilverbilder


Funfte Babelsberg Film GmbH

DirektörGeorge Miller
KastaHugo Weaving, Natalie Portman, Rupert Graves, et al
GenreAction, Drama, Sci-Fi
Betyg72% (247)


8.2/10 (974.054)

6. Bourne Identity (2002)

Vilken actionfilmälskare har aldrig hört talas om ett namn Jason Bourne? Mest älskade uppföljare, Bourne-identiteten förtjänar också att inkluderas i raden av Jakas version av de bästa actionfilmerna.

Filmen själv berättar historien om Bourne som hittade sitt sanna jag efter att ha haft minnesförlust.

Träffa Mariemåste han äntligen genomgå ett svårt uppdrag för att hitta sin identitet när han möter brottslingarna.

TitelBourne-identiteten
leva25 september 2002
Varaktighet1 timme och 59 minuter
ProduktionUniversal Pictures
DirektörDoug Liman
KastaFranka Potente, Matt Damon, Chris Cooper, et al
GenreAction, Mystery, Thriller
Betyg83% (189)


7.9/10 (483.588)

7.Gladiator (2000)

Om du gillar romerska filmer rekommenderar ApkVenue att du tittar på en film Gladiator den här.

Denna film är inspirerad av en bok av Daniel P. Mannix med titeln The About to Die. Denna bok släpptes 1958.

Vi får se hur Maximus Decimus Meridius förrådt när Commodus dödade sin egen far för att ta tronen.

Efter den händelsen blev Maximus slav. Han försöker hämnas genom att delta i en gladiatormatch.

Bortsett från filmen som fick ett positivt svar från kritiker, fick skådespelaren (särskilt Russell Crowe och Joaquin Phoenix) också särskild kredit.

TitelGladiator
leva12 maj 2000
Varaktighet2 timmar 35 minuter
ProduktionScott Free Productions


Red Wagon Entertainment

DirektörRidley Scott
KastaRussell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, et al
GenreAction, Äventyr, Drama
Betyg76% (194)


8.5/10 (1.251.767)

8. Matrisen (1999)

Känner du Keanu Reeves från John Wick-filmen? Wow, det betyder att du vet att den här skådespelaren har spelat tidigare Matrisen, som har utsetts till en av de bästa actionfilmerna.

Matrix själv är en filmserie som verkligen är värt att följa, gäng.

Bortsett från den distinkta Neo-stil som visas i denna film, scenen slow motion legendarisk under shootout mellan Neo och Treenighet hittills har det blivit en av de mest minnesvärda scenerna.

Är verkligen överens, eller hur?

TitelMatrisen
leva31 mars 1999
Varaktighet2 timmar 16 minuter
ProduktionWarner Bros., Village Roadshow Pictures
DirektörLana Wachowski, Lilly Wachowski
KastaKeanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, et al
GenreAction, Sci-Fi
Betyg88% (149)


8.7/10 (1.561.343)

9.Jurassic Park (1993)

Dessutom finns det filmer Jurassic park som är baserad på en roman av Michael Crichton som publicerades 1990.

Filmer gjorda Steven Spielberg Detta berättar hur forskarnas besatthet att återuppliva dinosaurierna som utrotades för århundraden sedan.

Jurassic Park, som hade premiär 1993, är för närvarande fortfarande i stor utsträckning, fortsätter även i Jurassic World-serien som verkligen är mer spända, gäng.

TitelJurassic park
leva11 juni 1993
Varaktighet2 timmar 7 minuter
ProduktionUniversal Pictures, Amblin Entertainment
DirektörSteven Spielberg
KastaSam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg91% (124)


8.1/10 (805.640)

10. Terminator 2: Judgment Day (1991)

Sedan finns det Terminator 2: Domens dag, som är väldigt identisk med figuren av en välkänd actionaktör, Arnold Schwarzenegger.

I denna andra serie har terminatorn ett uppdrag att skydda Sarah Connor och hans son samtidigt besegra en annan terminator (Robert Patrick) som skickades för att döda honom.

Även om han ibland är full av drama kan Schwarzenegger fortfarande behålla sin karaktär som en robotterminator som verkar känslomässig.

TitelTerminator 2: Domens dag
leva3 juli 1991
Varaktighet2 timmar 17 minuter
ProduktionPacific Western, Lightstorm Entertainment
DirektörJames Cameron
KastaArnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, et al
GenreAction, Sci-Fi
Betyg93% (81)


8.5/10 (938.776)

11. Die Hard (1988)

Die Hard det känns också mycket värt att inkluderas i de bästa rankningarna för actiongenrerfilmer.

I denna inledande serie, Bruce Willis måste genomgå ett uppdrag för att avsluta terroristerna som har vuxit upp på festivalen han deltar i som en semester med sin familj.

De av er som är nyfikna på Willis handling medan du fortfarande har tjockt hår, måste verkligen titta på den här filmen. Trevlig!

TitelDie Hard
leva20 juli 1988
Varaktighet2 timmar 12 minuter
ProduktionTwentieth Century Fox
DirektörJohn McTiernan
KastaBruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, et al
GenreAction, Thriller
Betyg93% (76)


8.2/10 (738.392)

12.Raiders of the Lost Ark (1981)

Bland de många filmerna Indiana Jones, enligt ApkVenue är en av de saker som du måste titta på minst en gång i ditt liv Raiders of the Lost Ark.

Regisserad av Steven Spielberg, den här filmen är den första filmen i Indiana Jones-serien. Harrison Ford är huvudstjärnan i denna film.

Han berättas som en arkeolog som måste möta Nazas grupp för att hitta den Ark of the Covenant.

TitelRaiders of the Lost Ark
leva30 juli 1981
Varaktighet1 timme och 55 minuter
ProduktionLucasfilm Ltd.
DirektörSteven Spielberg
KastaHarrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, et al
GenreAction äventyr
Betyg95% (76)


8.4/10 (833.409)

13. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Från den fenomenala Star Wars-serien valde Jaka filmen Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back.

Denna film släpptes tre år efter den första filmen. Vi får se hur Darth Vader försöker komma ikapp Luke Skywalker och vila Rebell Alliance.

Luke själv genomgår träning tillsammans Jedi Master Yoda. När Darth Vader fångar sina vänner måste Luke bestämma sig för att fortsätta träna eller rädda dem.

Hittills anses den här filmen vara en av de största filmerna genom tiderna och den bästa av alla Star Wars-filmer.

TitelStar Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
leva21 maj 1980
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionLucasfilm
DirektörIrvin Kershner
KastaMark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, et al
GenreAction, Äventyr, Fantasy
Betyg94% (100)


8.7/10 (1.084.290)

14. Rocky (1976)

Nästa är en serie Klippig som sändes första gången 1976. Lyfta berättelsen om Rocky Balboa, spelad av Sylvester Stallone, man kan säga att det här är den bästa sportfilmen.

Denna film berättar historien om Rocky Balboa som började som en amatörboxningsidrottsman för att försöka bli världsmästare genom att slåss mot Apollo Creed.

Själva Rocky-filmserien har för närvarande 5 uppföljare och 2 en avknoppning det säger Adonis "Donnie" Johnson, son till den avlidne Apollo Creed liksom Rockys student.

TitelKlippig
leva3 december 1976
Varaktighet2 timmar
ProduktionChartoff-Winkler Productions
DirektörJohn G. Avildsen
KastaSylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, et al
GenreAction, Drama, Sport
Betyg94% (62)


8.1/10 (486.389)

15. Wonder Woman (2017)

Även om det inte är lika hype som MCU-filmerna, är det filmer Wonder Woman huvudrollen Gal Gadot detta anses vara den bästa filmen från DC.

Berättar dotter Diana av Themiscyra som kämpade för att stoppa världskriget 1. Diana trodde att krigsguden Ares är figuren bakom denna tragedi.

Publiken tycker också att Gal Gadot och Chris Pine har kemi vilket är mycket bra. Som ett resultat lyckades den här filmen få Rotten Tomatoes betyg på 93%.

InformationWonder Woman
leva2 juni 2017
Varaktighet2 timmar 21 minuter
DirektörPatty Jenkins
KastaGal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
GenreAction, Äventyr, Fantasy
Betyg93% (RottenTomatoes.com)


7.4/10 (IMDb.com)

16. Dunkirk (2017)

Krigsfilmer innehåller inte alltid att skjuta och döda varandra. Till exempel film Dunkirk som fokuserar mer på soldaternas mänskliga sida.

I den här filmen kommer du att bli inbjuden att dyka in i de verkliga händelserna som upplevs av brittiska, belgiska och franska soldater, där de kämpade för att evakueras från staden Dunkirk.

Där omgavs de och slogs hårt av tyska trupper. Mitt i de minskande förnödenheterna måste de kämpa för att träffa sina nära och kära igen.

TitelDunkirk
leva21 juli 2017
Varaktighet1 timme 46 minuter
DirektörChristopher Nolan
KastaFionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance
GenreAction, Drama, Historia
Betyg93% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

17. aliens (1986)

Utlänningar är en uppföljare till filmen Utlänningar som släpptes 1979. Trots uppföljaren har Aliens ett bättre betyg än sin föregångare.

Historien är fortfarande densamma Ellen Ripley som räddades efter en lång sömn på 57 år. Ellen får i uppdrag att återvända till planeten LV-426 som förlorade kontakten.

Men där mötte han istället den främmande drottningen och hennes otaliga kolonier. Kan Ellen och vänner bekämpa dessa främmande krafter?

TitelUtlänningar
leva18 juli 1986
Varaktighet2 timmar 17 minuter
DirektörJames Cameron
KastaSigourney Weaver, Michael Biehn, Carrie Henn
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg99% (RottenTomatoes.com)


8.3/10 (IMDb.com)

18. Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 1 är en av de bästa actionfilmerna från regissören Quentin Tarantino. Liksom andra Quentin-filmer är denna film fylld med action, blod och kroppsdelar utspridda.

Det berättar om ett försök att hämnas på en före detta hitman-kvinna vars hela familj slaktades av hennes lagmedlemmar medan hon gifte sig.

Som titeln antyder, planerar bruden i den här filmen att döda Räkningen, chefen för mördartruppen. Men han var tvungen att döda sina tidigare teammedlemmar en efter en först.

TitelKill Bill: Vol. 1
leva10 oktober 2003
Varaktighet1 timme 51 minuter
DirektörQuentin Tarantino
KastaUma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah
GenreAction, Brott, Thriller
Betyg85% (RottenTomatoes.com)


8.1/10 (IMDb.com)

Bonus: 10 applikationer för att se gratis filmer lagligt på mobiltelefoner, du kan titta på dem var som helst!

Är du nyfiken på att titta på filmerna ovan men skyndar du dig inte att se dem på teatrarna? Du behöver inte oroa dig, gäng.

Du kan titta på filmerna ovan gratis, inklusive actionfilmen 2021, med hjälp av ApkVenues helt lagliga rekommendationsansökan nedan.

VISA ARTIKLAR

Så här är några rekommendationer för de bästa actionfilmerna genom tiderna och de mest uppdaterade 2021 som du inte bör missa.

Håller du med filmerna som ApkVenue har recenserat ovan? Eller har du ens andra rekommendationer? Kom igen, tveka inte att dela din åsikt i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found