wifi indihome långsam? detta är orsaken och hur man fixar det!

IndiHome WiFi är långsamt för att avbryta dina virtuella världsaktiviteter? Lär känna funktionerna, orsakerna och sätten att hantera WiFi IndiHome till fullo här!

IndiHome är långsam är definitivt ett av de problem du har eller till och med ofta känner när du prenumererar på detta hem-WiFi.

Faktum är att IndiHome är en av dem Internetleverantör (ISP) den största i Indonesien, liksom det mest populära och mest använda, du vet, gäng.

Ändå är IndiHome-internettjänster desamma som alla andra genom att de inte alltid serveras felfritt. Ibland kan det uppstå problem som gör att din IndiHome-internetanslutning saktar ner.

För de av er som upplever detta problem har ApkVenue rätt lösning hur man hanterar WiFi IndiHome långsamt som du kan träna direkt hemma.

Egenskaper, orsaker och sätt att övervinna det senaste IndiHome Slow 2020

Om en lista görs kanske varje månad det finns långsamma IndiHome-problem som upplevs av kunderna. Jag vet inte IndiHome är långsam i juli 2020, IndiHome är långsam i augusti 2020, etc.

Detta tillstånd måste vara väldigt störande för de dagliga aktiviteterna, eller hur? Dessutom måste många av er också slutföra uppdrag och arbeta hemifrån på grund av Coronaviruset som aldrig avtar.

Därför får du bättre bekanta dig egenskaper, orsaker och även hur man kan övervinna långsam WiFi IndiHome följande detaljer.

Störningar som orsakar WiFi IndiHome långsamt

Innan du går in i avsnittet om hur du hanterar långsam IndiHome måste du känna till egenskaperna hos de störningar som uppstår på IndiHome-internetanslutningen.

Denna typ av störningar kan inträffa när som helst av en eller annan anledning, även för internettjänsten från ISP IndiHome-klass dock.

Att identifiera dessa egenskaper är också viktigt för att få oss att förstå mer om parametrarna för en normal internetanslutning, och vad är skillnaden mellan dem som upplever störningar.

1. Kan inte ansluta till Internet

Inte bara sänks IndiHome-internetanslutningen plötsligt, störningar kan också orsaka enheten du använder kan inte ansluta till internet alls.

Denna typ av störning kan ibland uppstå och orsakerna kan naturligtvis vara annorlunda hur man hanterar det är annorlunda.

När du känner att alla IndiHome-enheter har installerats ordentligt och IndiHome-räkningar har betalats när något sådant händer, kan du vara säker på att det finns ett nätverksproblem.

2. En långsammare än vanlig anslutning

När du laddar ner en fil från en viss webbplats och ser bandbredd lägre än vanligt nedladdning, inte nödvändigtvis på grund av störningar.

För att mäta hastigheten på en internetanslutning kan nedladdningshastigheten inte användas som en korrekt indikator. Eftersom webbplatsen kan begränsa nedladdningshastigheten för sina användare.

För att säkerställa att din IndiHome-internetanslutning är långsam, använd en testplats för internetanslutningshastighet du gillar Speedtest och andra webbplatser.

När du ser att hastigheten som visas på webbplatsen är långsammare än vanligt, kan dessa data bli ett riktmärke för att det finns ett avbrott vid den tiden.

Hur man övervinner IndiHome WiFi långsamt

Är du säker på att IndiHome WiFi är långsamt och att det händer annorlunda än vanligt? Om så är fallet är det nu dags att vända sig till diskussionen hur man hanterar WiFi IndiHome långsamt.

Det finns olika sätt att försöka lösa IndiHome-internetproblemet plötsligt så här.

Jaka diskuterade medvetet mer än en samling metoder på grund av olika orsaker, olika sätt att hantera dem. Här är några metoder du kan använda för att övervinna långsam IndiHome.

1. Starta om routern som används

Router är en enhet är ofta orsaken varför är IndiHome långsam.

Enheten som ansvarar för mellanhänder för enheter som används på internet upplever ibland fel efter att ha använts ett tag som kan orsaka störningar på internethastigheten.

Bearbeta omstart brukar göra det hjälper till att eliminera fel vad som händer med routern du använder, och kan ofta vara en väg ut för långsamma IndiHome internetanslutningar, gäng.

2. Begränsa antalet användare

Förutom ett fel inträffade på enheten som används kan orsaken till långsam WiFi IndiHome också uppstå på grund av för många anslutna enheter.

Om din IndiHome-internethastighet bara är 10 Mbps / s och det finns fler än 5 anslutna enheter, kommer den hastighet som varje enhet tar emot att vara mycket liten.

Dessutom, om en enhet laddar ner, finns anslutningen på den andra enheten kan minskas drastiskt.

För att se antalet aktiva användare, hur man går in i administratörsmenyn, anger sitt routerlösenord och ser hur många enheter som är anslutna. Om det är för många, begränsa antalet användare så att internet fungerar smidigt igen.

3. Rensa cache i webbläsaren

Är IndiHome internet långsamt när det används för att surfa? Kan vara Webbläsare som du använder lagra för mycket cache.

Cache kan orsaka att internetanslutningen du använder är långsam eftersom cachen innehåller data från surfaktiviteter som du gjorde tidigare.

För mycket att spara cache kan vara en börda för att arbeta på webbläsaren, är också anledningen till att IndiHome är långsam.

radera cacheWebbläsare som du använder för att påskynda internetanslutningen när du går åt internet via den använda webbläsaren.

4. Använd uppgraderingshastighet

Om metoderna som ApkVenue beskrivit tidigare inte kan lösa varför IndiHome är långsam, kanske du måste öka hastigheten på internetpaketet Begagnade.

Denna internetanslutning som känns långsam kan hända eftersom den är Dina internetanvändningsmönster kräver en snabbare och mer stabil anslutning.

Välj IndiHome-paketet som bättre passar dina behov för att öka internethastigheten och undvika långsamma problem som detta.

Orsaker till långsam IndiHome WiFi

Efter att ha vet hur man hanterar långsam IndiHome är det också en bra idé att veta om orsakerna till IndiHome sakta ner.

Att veta varför IndiHome WiFi är långsam kan hjälpa dig att diagnostisera dig själv, vilka problem som händer och hur du löser dem.

Här är några saker som kan få din IndiHome-internetanslutning att plötsligt sakta ner.

1. FUP har överskridit gränsen

Även om internet som du använder är märkt som internet obegränsat, Policy Policy för rättvis användning eller bättre känd som FUP tillämpas fortfarande.

Om din internetanvändning har överskridit IndiHome FUP-gränsen är den använda internethastigheten dras av automatiskt.

Hur man påskyndar IndiHome som är långsamt i detta fall är endast möjligt meduppgradera paketet du använder.

2. Skadad eller felaktig enhet

Faktorn som ofta går obemärkt varför IndiHome WiFi är långsam skador på enheten Begagnade.

Skador eller fel på routern, installerad WiFi och den använda optiska kabeln kan störa internetnätverket och vara långsammare än vanligt.

Se till att varje enhet du använder fungerar för att undvika att sänka den använda internethastigheten.

3. Är under reparation eller ett nätverksavbrott inträffar

Denna tredje faktor kan inte luras på något sätt och du kan bara vänta tills det långsamma IndiHome-internetproblemet försvinner av sig själv.

För att säkerställa att den tjänst som tillhandahålls alltid är i bästa möjliga skick, ibland bearbeta underhåll Gjort av IndiHome och detta kan orsaka störningar på internethastigheten.

Dessutom kan nätverksstörning också inträffa av en eller annan anledning vilket gör IndiHome WiFi-internet plötsligt långsamt.

Det här är några sätt du kan göra för att lösa det långsamma IndiHome WiFi-problemet, gäng.

Den här typen av saker är fortfarande möjlig även med ISP-tjänster av IndiHome-klass.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar vara användbar för er alla och ses i nästa artikel.

Läs också artiklar om IndiHome eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found