16 bästa billiga smartklockor 2020, med början 90 000 rp

Förvirrad över att välja ett billigt, funktionsrikt smartklocka? ApkVenue har en rekommendation för den bästa billiga smartwatch 2020 som du förtjänar att överväga.

Har du någonsin föreställt dig att ha en så dyr gadget äpple klocka eller Samsung Galaxy Watch, gäng?

Det är definitivt riktigt coolt, va! Men tyvärr har inte alla mer budget för att köpa denna bästa serie smartklockor, eftersom de har ett relativt dyrt pris.

Därför kommer den här gången ApkVenue att ge dig en rekommendation den bästa billiga och högklassiga smartklockan 2020 som har kompletta funktioner och en cool design. Är du nyfiken på vad?

Bästa och kvalitet Billiga Smartwatch-rekommendationer, priser inte upp till 1 miljon!

De flesta smarta klockor som ApkVenue rekommenderar den här gången är bästa smartwatch under 1 miljon för 2020. Det finns till och med priser som börjar på 90 tusen, vet du.

Trots att den har en låg prislapp, men fortfarande har smartwatchen som ApkVenue rekommenderar viktiga funktioner som är typiska för smarta klockanordningar.

NOTERA:


Prislistan för billiga smartwatch nedan är hämtad från olika butiker uppkopplad i Indonesien, det senaste fram till 30 april 2020. Priserna ändras då och då.

1. Cognos Smartwatch A1 - 100 000 IDR

Bär en design som liknar Apple Watch, Cognos Smartwatch A1 kanske det kan vara en övervägande för er som letar efter en billig smartwatch under 500 tusen, gäng.

Även om den prissätts till ett lågt pris, är den här smarta klockan utrustad med olika intressanta funktioner som kan stödja användarnas behov.

Dessa funktioner är som stegräknare, sömnövervakning, ringa, spela musik, läsa och skicka meddelanden, larm och surfa på sociala medier.

Inte bara det, den här billiga smartklockan är också utrustad med en kameralins på 0,3 MP och 64 MB internt minne.

SpecifikationCognos Smartwatch A1
Skärm1,54 tums TFT-skärm
FunktionerStegräknare, sömnövervakning, stillasittande påminnelse, anti-lost alarm, alarm, sms
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 3.0
Batteri380mAh

2. Lenovo Watch 9 - 320 000 IDR

Levereras med en enkel design men ser fortfarande charmig ut, Lenovo Watch 9 lämplig för de av er som letar efter en billig smartwatch för kvinnor eller gör par med flickvän, gäng.

Med hjälp av den här smarta klockan kan du övervaka olika aktiviteter som att beräkna körsträcka, cykla, simma etc. vandring.

Bortsett från det kan du också använda Lenovo Watch 9 som en knapp slutare när du vill ta ett foto från kameran smartphone, gäng.

När det gäller kompatibilitet kan Lenovo Watch 9 anslutas till både Android HP- och iPhone-enheter.

SpecifikationLenovo Watch 9
Skärm1,5 tums LED-skärm
FunktionerStegräknare, Anti-lost, Stegräknare, Sleep Monitor, Stoppur, Meddelande, Larm, SMS
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 5.0
Batteri-

3. Hedersband 5 - IDR 349 ​​000

Den näst bästa billiga smartklockan är Honor Band 5 som säljs för bara 300 tusen, gäng.

Även om Honor Band 5 faktiskt bara är ett smartband, inte en smartwatch, utan en enhet bärbar Den här är utrustad med olika funktioner som också finns på smartwatchen.

Förutom att kunna se tiden har Honor Band 5 en hjärtfrekvensdetekteringsfunktion realtid, övervaka sömnkvalitet, mobiltelefonspårare, stegräknare och musikstyrenhet.

SpecifikationHonor Band 5
Skärm0,95 tums AMOLED-skärm
FunktionerStegräknare, pulssensor, musikstyrenhet, telefonsökare, avisering, SpO2-skärm
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 5.0
Batteri100 mAh

4. HUAWEI Band 4 - IDR 359.000, -

Sedan finns det HUAWEI Band 4 vilket är nästa billiga smartwatch-rekommendation som du kan överväga.

Problemet är att detta billiga smartband har antagit teknik Plug and Charge vilket gör att du kan ladda batteriet genom att ansluta det direkt till laddningsadaptern.

HUAWEI Band 4 i sig har 9 sportlägen för att övervaka varje rörelse du gör, samt TruSleep 2.0-teknik som fungerar för att övervaka sömnkvaliteten.

Tyvärr, enheten bärbar den här har inte tillräckligt med andra stödfunktioner för att kontrollera smartphone du, gäng.

SpecifikationHUAWEI Band 4
Skärm0,96 tums TFT-skärm
FunktionerStegräknare, Hitta min telefon, fjärrlucka, avisering, pulsspårning
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 4.2
Batteri91mAh

5. Xiaomi Mi Band 4 - IDR 349.000

Bli en av enheterna bärbar den mest populära, Xiaomi Mi Band 4 presenterar inte bara en mängd intressanta funktioner utan också en mer sofistikerad design färsk och elegant.

Jämfört med sin föregångargeneration har Xiaomi Mi Band 4 fått ett antal förbättringar såsom närvaron av NFC-funktionen, en bredare AMOLED-skärm och alltmer kapabel AI-teknik.

Även om den inte är utrustad med en IP-certifiering kan Xiaomi Mi Band 4 tas för att dyka till ett djup av 50 meter, gäng.

Dessutom är Mi Band 4 inte bara utrustad med olika funktioner för sport- och hälsofunktioner, men Mi Band 4 erbjuder också funktioner för att visa telefonaviseringar, SMS och applikationer på din mobiltelefon.

SpecifikationXiaomi Mi Band 4
Skärm0,96 tums TFT-skärm
FunktionerStegräknare, sömnövervakning, 6 träningslägen, avisering, pulsspårning, väderprognos, telefonlåsning, hitta min telefon
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 5.0
Batteri135mAh

Andra bästa billiga smartklockor ...

6.Realme Band - Rp.299.000

Tävlar inte bara inom smarttelefonsområdet, men nu har Realme också släppt ett billigt smartband till ett pris av 200 tusen med ett namn realme Bandhär.

Precis som de flesta smarta band är Realme Band utrustat med en 0,96 tums skärm som kan styras med en enda kapacitiv pekplatta som är längst ner.

realme Band har redan IP68-certifiering vilket gör det vatten- och dammtåligt. Dess funktioner är också ganska kompletta, till exempel en pulssensor, sportspårare, sömnövervakningoch underrättelse.

För laddning behöver du inte ens några extra kablar. Med ett något annat pris kommer det självklart att vara en seriös utmanare för Xiaomi Mi Band 4, gänget.

Specifikationrealme Band
Skärm0,96 tums TFT-skärm
FunktionerStegräknare, sömnövervakning, 9 träningslägen, avisering, pulsspårning, väderprognos, telefonlåsning, hitta min telefon
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 4.2
Batteri90mAh

7. M2 Heart SmartBand - IDR 98 000

Nästa billiga smartklocka som ApkVenue rekommenderar att du kan ta hem utan att göra en ihålig plånbok är M2 Heart SmartBand.

Den här smarta klockan har avancerade funktioner som en pulsmätare, sömnspårare, samtalspåminnelseoch många fler vet du.

Bara genom att spendera 98 tusen rupier bara du kan ha M2 Heart SmartBand. Så för dig som letar efter en billig smartklocka under 100.000, vad väntar du på, gäng!

SpecifikationM2 Heart SmartBand
Skärm0,42 tum OLED-skärm
FunktionerStegräknare, pulssensor, sömnspårare, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS
CertifieringIP67
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri70 mAh

8. F1 Wearfit Smartwatch - 95 000 IDR

Nästa finns F1 Wearfit Smartwatch, en billig smartklocka som är utrustad med olika avancerade funktioner. Den här gången får du en blodtrycksfunktion, förutom en pulsmätare.

Stanna inte där, den här klockan hävdar också att den kan upptäcka syrenivåer i blodet. Vet inte hur exakt det är, men varför inte så länge det är billigt, eller hur?

Dessutom har den här smarta och billiga klockan också utrustats med IP67-certifiering vilket gör den motståndskraftig mot vatten så att du kan ta en simtur här.

SpecifikationF1 Wearfit Smartwatch
Skärm0,66 tum OLED-skärm
FunktionerGPS, stegräknare, pulssensor, sömnspårare, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS, antiförlorat
CertifieringIP67
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri80 mAh

9. Xiaomi Mi Band 3 - IDR 275 000

Känd för sina kvalitetsprodukter från gagdet till överkomliga priser, vem känner inte till det kinesiska varumärket Xiaomi?

Förutom att sälja de berömda billiga Xiaomi-mobiltelefonerna visar det sig att det också finns smarta klockor av billig kvalitet till frestande priser.

Xiaomi Mi Band 3 har olika funktioner som en pulsmätare, träningsspårareoch sömnmonitor vilket har en ganska exakt noggrannhet.

Du kan använda denna smartwatch till sin fulla potential med hjälp av applikationer som finns tillgängliga på Google Play, särskilt när du tränar.

För priset är Xiaomi Mi Band 3 för närvarande inom intervallet 200-300 tusentals. Helt enkelt pirrande!

SpecifikationXiaomi Mi Band 3
Skärm0,78 tums OLED-skärm
FunktionerNFC, stegräknare, pulssensor, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS, stillasittande påminnelse
CertifieringIP67
FörbindelseBluetooth 4.2
Batteri110mAh

10. Lemfo E07 - 599 000 IDR

Ta med design sportig samt stöd för olika intressanta funktioner, Lemfo E07 uppenbarligen prissatta till ett ganska vänligt pris, gäng!

Lemfo E07 är utrustad med GPS-funktioner och IP67-certifiering som är säkert att simma med.

För andra funktioner har denna billiga smartwatch också funktioner stegräknare, sömnövervakning, kamerakontroll, och mycket mer.

Dessutom kommer du också att bli bortskämd med en söt OLED-skärm med enkla och interaktiva animationer.

SpecifikationLemfo E07
Skärm0,96 tum OLED-skärm
FunktionerGPS, stegräknare, fjärrkamera, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS, antiförlorad, aktivitetspåminnelse
CertifieringIP67
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri90mAh

11. Cognos DZ11 - IDR 135.000

Cognos DZ11 detta är en billig smartklocka med material Anodiserad aluminium premium färg LCD-skärm och en cool.

Denna smartklocka har ett interaktivt Android-baserat operativsystem och det kan naturligtvis anslutas till smartphone du.

Du kan styra smartphone titta medan du tränar. Likaså med kompletta funktioner för att hålla din träning effektivare. Riktigt bra!

SpecifikationCognos DZ11
Skärm1,22 tum IPS LCD-skärm
FunktionerAndroid OS, SIM-kort, 0.3MP-kamera, stegräknare, fjärrkamera, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS, antiförlorad, aktivitetspåminnelse
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 3.0
Batteri280 mAh

12. Lenovo Smart Band G03 - Rp. 239.000, -

Hade stannat kvar som en konkurrent till Xiaomis Mi Band-serie, Lenovo Smart Band G03 också utrustad med coola funktioner som inte är mindre intressanta, gäng.

Denna billiga smartwatch har kvalitetsmaterial i form Antikorrosiv Bayer som påstås inte orsaka allergier.

Du kan också använda den här klockan när du simmar med ett maximalt dykdjup på upp till 30 meter. Wow, eller hur?

Priset i sig är ganska överkomligt, nämligen i prisintervallet 200-300 tusen. Hej, blir förvirrad vilken du ska välja?

SpecifikationLenovo Smart Band G03
Skärm0,91 tums OLED-skärm
FunktionerStegräknare, pulsmätare, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS
CertifieringIP67
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri110mAh

13. imoo Watch Phone Y1 - IDR 599.000

Letar du efter billiga smartklockor för barn, yngre syskon, brorsöner? Sedan är det bara att köpa det imoo Watch Phone Y1 som för närvarande säljs i prisintervallet 500 tusen.

Denna barns smartklocka har ganska kompletta funktioner från röstsamtal, lokalisering i realtid, familjechatt, stegräknare, rörelsedetektering, och mycket mer.

Tack vare dessa intressanta och användbara funktioner är imoo Watch Phone Y1 mycket säker att använda på barn.

Specifikationimoo Watch Phone Y1
Skärm0,91 tum IPS LCD-skärm
FunktionerLokal lokalisering, familjechatt, stegräknare, stoppur, automatisk på av, rörelsedetektering
CertifieringIPX8
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri680mAh

14. Xiaomi Amazfit Bip - IDR 649 000

För mer användning förskott, detta kinesiska företag har också en smartwatch kallad Xiaomi Amazfit Bip som har överkomliga priser.

Denna smartklocka anses ha en lättad skärm och kan rymma en hel del information, som du kan anpassa utseendet själv, gäng.

Fick en design sportig precis som Apple Watch är Amazfit Bip utrustad med en mängd olika funktioner samt IP68-certifiering som gör den vattentät.

SpecifikationXiaomi Amazfit Bip
Skärm1,28 tums IPS LCD-skärm
FunktionerGPS, stegräknare, pulsmätare, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS
CertifieringIP68
FörbindelseBluetooth 4.0
Batteri190mAh

15. I-One U8 - 100 000 IDR

I-One U8 är en smartklocka som har en enkel modell men är utrustad med funktioner som inte är mindre intressanta än andra billiga smartklockor.

Du får en klocka med en LCD-skärm som har en ganska attraktiv gränssnittssida och stödjande funktioner som stegräknare, samtalspåminnelse, underrättelseoch larm.

Ännu mer intressant, den här billiga smartwatchen har också funktioner kamerasynkronisering som kan fungera som trådlös kamera där kameraaktivitet på en mobiltelefon kan synkroniseras med I-One U8.

SpecifikationI-One U8
Skärm1,48 tums TFT LCD-skärm
FunktionerAndroid OS, kamera, stegräknare, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 3.0
Batteri230 mAh

16. Onix Smartwatch X6 - IDR 150.000

Onix Smartwatch X6 Detta är en billig smartklocka med en design under skärmen som följer din handled för bekväm användning, gäng.

Den har inte en pulsmätarfunktion som de andra, men du kan fortfarande njuta av andra intressanta funktioner som stegräknare, sömnövervakning, samtalspåminnelse, underrättelse, en 0.3MP kamera och mer.

Tyvärr är denna billiga smartwatch ännu inte utrustad med IP-certifiering betyg vilket gör det lite riskabelt att bli inbjuden att simma.

SpecifikationOnix Smartwatch X6
Skärm1,54 tums IPS LCD-skärm
Funktioner0.3MP kamera, stegräknare, sömnövervakning, samtalspåminnelse, avisering, larm, SMS, stillasittande påminnelse
Certifiering-
FörbindelseBluetooth 3.0
Batteri450 mAh

Det var några av de bästa billiga smartwatch-rekommendationerna 2020 som inte kommer att bryta dina fickor, gäng.

Även om den är prissatt till ett lågt pris, så är smartwatchen ovan utrustad med olika funktioner som inte är mindre intressanta. Så vet du vilken du ska köpa?

Läs också artiklar om Smart klocka eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found