5 sätt att konvertera PDF till Word på PC / Laptop & Android, gratis!

Så här konverterar du enkelt PDF till Word. Du behöver bara följa hur du konverterar PDF till Word i den här artikeln, för Android och PC, online och offline (uppdatering 2020).

Vill du redigera innehållet i en PDF-fil, till exempel göra innehållet i ett formulär eller kopiera klistra in innehållet i PDF-filen e-bok som material för en avhandling eller skoluppgift?

För närvarande finns det många webbplatser för e-bokleverantörer som du kan ladda ner via prenumeration eller gratis, till exempel kan du ladda ner en Scribd-fil och få en PDF-fil.

Men du måste ha blockerats av en PDF-fil som du inte kunde redigera eller något, eller hur? Lösningen är att veta hur man konverterar PDF till Word, gäng!

Du behöver inte bry dig! Här kommer ApkVenue att ge några riktlinjer hur man konverterar PDF till Word enkelt, både på en PC / laptop och på en Android-mobiltelefon.

Hur man ändrar PDF till Word

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man konverterar PDF-filer till Word online och offline, men offline kräver ytterligare applikationer.

Eftersom Jaka verkligen förstår dina behov, kommer Jaka här bara att diskutera hur man konverterar PDF till Word gratis så att din plånbok kan andas lätt.

Vad är PDF- och Word-filer?

Innan du vet hur du konverterar en PDF-fil till Word så att den kan redigeras måste du först veta vad är PDF- och Word-filer, vad är egenskaperna, liksom andra saker, gäng.

PDF, står för Bärbar dokumentfil, är en fil som låter dig läsa elektroniska dokument på olika enheter som PC eller mobiltelefon.

PDF skapades först av företaget Adobe, företaget bakom den bästa fotoredigeringsappen Adobe Photoshopoch släpptes först för allmänheten 1993.

PDF i sig har fördelar jämfört med andra filformat, till exempel support användning av elektroniska signaturer och användning av bilder i vektor en skarpare.

Tillfälliga filer Ord du brukar träffas programvaraMicrosoft Word, del av Microsoft Office som redan är en produkt Microsoft mest framgångsrika.

Idag är denna filtyp allmänt erkänd som en universell standard och används av andra dokumentapplikationer som Google Dokument, gäng.

Word-filer är också uppdelade i två av de mest kända formaten, nämligen .DOC och .DOCX. Vad är då skillnaden?

DOC-format

.DOC är en förlängning som har använts sedan lanseringen av Word för MS-DOS och till och med användes för Windows- eller MacOS-enheter fram till 2006.

Det här formatet tenderar att vara tyngre och större, vilket kan nå tiotals MB, särskilt om innehållet i filen innehåller många bilder och tabeller.

DOCX-format

.DOCX i sig är efterföljaren till .DOC-formatet som utvecklades 2006 för att rymma alltmer multimediedokument.

Den mest slående skillnaden är .DOCX-formatet kommer att kännas lättare med en liten filstorlek och nu används inte .DOC-formatet i stor utsträckning.

Nu, efter att denna korta studiesession är över, kommer nu ApkVenue att gå in i huvuddiskussionen från och med hur man konverterar PDF till Word på en bärbar dator eller PC, sedan på en mobiltelefon, gäng!

1. Hur man konverterar PDF till Word Online via webbplatsen Omvandlare

Den första metoden du kan använda för att konvertera PDF till Word utan en applikation är att använda en tjänst online-omvandlare.

Det finns många webbplatser som tillhandahåller tjänster hur man konverterar PDF till Word online utan programvara och här använder ApkVenue en gratis webbplats, nämligen Konvertera online gratis.

Steg 1: Besök webbplatsen Convert Online Free

 • Besök webbplatsen Konvertera online gratis (//convertonlinefree.com/), gå sedan till avsnitt pdf till Word. Ladda sedan upp PDF-filen som du vill konvertera med ett klick på en knapp Välj FIL.

Steg 2: Välj PDF-fil

 • Välj PDF-filen som du vill konvertera till Word och klicka sedan på Öppen.

Steg 3: Konvertera PDF till Word

 • Nästa sätt att konvertera PDF till Word är genom att klicka Konvertera och filen behandlas automatiskt i flera minuter.

Steg 4: Välj lagringsmapp

 • Beror på inställningarna i applikationen webbläsare du, kommer du att bli ombedd att välja en lagringsmapp eller den ändrade filen kommer direkt till mappen Nedladdningar.

Förutom att använda tjänstesidan omvandlare, det finns också ett sätt att konvertera PDF till Word offline med ytterligare applikationer som ApkVenue kommer att diskutera nästa.

2. Hur man ändrar PDF till Word Offline via programvara UniPDF

Som tidigare finns det flera PDF-konverteringsprogram som du kan använda om du vill konvertera PDF till Word på en offline-bärbar dator. Tja, här kommer ApkVenue att använda applikationen UniPDF.

Steg 1: Installera UniPDF

 • Ladda ner och installera programvaran UniPDF via länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan. Utför installationsstegen för programvaran som vanligt.
LADDA NER appar

Notera:


I den fria versionen av UniPDFkan användare bara ändra PDF till Word tre gånger om dagen.

Steg 2: Kör programvaran

 • Om så är fallet, kör programvara UniPDF och klicka på knappen + Lägg till längst ner för att lägga till PDF-filen du vill konvertera.

Steg 3: Välj PDF-fil

 • Välj en PDF-fil i en viss katalog på din PC eller laptop och klicka Öppen.

Steg 4: Konvertera PDF till Word

 • Se sedan till att det finns på menyn Utmatningsformat du väljer Ord. Om du har det, klicka bara Konvertera.

Steg 5: Välj lagringsmapp

 • Välj sedan en mappdestination för att spara den resulterande Word-filen och klicka på knappen OK.

Steg 6: Klar

 • Vänta några ögonblick tills ett fönster visas Konverteringen slutförd. Här kan du välja Öppna konverterade filer för att direkt öppna ett Word eller Öppna utdatafilsökvägen för att öppna lagringsmappen.

Ansökan UniPDF ger flera andra format förutom Word men det finns inget Excel. Men lugna ner, Jaka har också en guide hur man konverterar PDF till Excel, gäng!

Om du fortfarande känner att det här programmet inte är lämpligt har ApkVenue fortfarande rekommendationer för andra PDF till Word-konverteringsprogram, nämligen Adobe Acrobat Pro.

3. Hur man konverterar PDF till Word gratis via Adobe Acrobat Pro

Kanske många av er känner till PDF-applikationen läsareAdobe Acrobat Reader och appen har en starkare 'släkting'.

Tja, ansökan Adobe Acrobat Pro Den har mer sofistikerad funktionalitet eftersom den kan användas som ett sätt att konvertera PDF till Word på en bärbar dator och redigera PDF, gäng.

Steg 1: Installera Adobe Acrobat Pro

 • Ladda ner och installera applikationen Adobe Acrobat Pro först.

Notera:


Fastän Adobe Acrobat Pro är en betald applikation som du kan använda gratis provperiod i 7 dagar.

Steg 2: Öppna Adobe Acrobat Pro

 • Kör Adobe Acrobat Pro och öppna PDF-filen som du vill konvertera till Word.

Steg 3: Konvertera PDF till Word

 • Att börja konvertera PDF till Word, allt du behöver göra är att gå till menyn Arkiv -> Exportera till -> Microsoft Word -> Word-dokument eller Word 97 - 2003-dokument.

Steg 4: Spara filen

 • Välj sedan bara lagringskatalogen, filnamnet och klicka på knappen Spara för att spara Word-filen. Det är enkelt, eller hur?

Den här applikationen är lite tung men för dem som letar efter ett sätt att konvertera PDF till Word så att den kan redigeras och inte vara rörig, Adobe Acrobat Pro är det mest pålitliga, gänget.

Om du tycker att resultatet av din Word-fil är för stort kan du försöka använda ett PDF-komprimeringsprogram för att minska storleken på PDF-filen innan den konverteras.

4. Hur man konverterar PDF till Word utan ytterligare applikationer

Tja, för er applikationsanvändare Microsoft Word 2013 och efter det ger applikationen redan ett sätt att konvertera PDF till Word offline, gäng.

Steg 1: Öppna Microsoft Word

 • Öppna och kör Microsoft Word och gå direkt till menyn Arkiv> Öppna (Ctrl + O). Sedan väljer du omedelbart den PDF-fil du vill konvertera och klickar sedan på Öppen.

Steg 2: Konvertera PDF

 • Se till att den kommer att visas dyka upp som säger att PDF-filen kommer att varakonvertera till Word och klicka på knappen OK. Vänta tills konverteringsprocessen är klar.

Verkligen praktiskt, eller hur? För att göra din Word-fil lika snygg som PDF, se till att du redan vet hur du gör en innehållsförteckning i Microsoft Word, gäng!

5. Hur man konverterar PDF till Word på mobilen

Behöver du ett sätt att enkelt konvertera PDF till Word men inte har tillgång till en bärbar dator eller PC? Koppla av, för Jaka kommer också att diskutera hur man ändrar PDF till Word på HP, gäng!

Du kan använda Android-applikationer som PDF-omvandlare, för att hjälpa dig om PDF-filen du vill konvertera finns på din mobiltelefon. Så här!

Steg 1: Ladda ner PDF Converter-applikationen

 • Ladda ner och installera applikationen PDF-omvandlare som du kan ladda ner via länken som ApkVenue har angett nedan.
LADDA NER appar

Steg 2: Öppna PDF Converter App

 • Kör programmet PDF Converter som har installerats och tryck sedan på + ikon för att lägga till filer som du villkonvertera. Gå till flikPDF eller tryck på Bläddra för att hitta andra filer.

Steg 3: Välj PDF-fil

 • Sedan väljer du bara och trycker på PDF-filen och väljer sedan ett alternativ DOC Word-dokument.

Steg 4: Konvertera PDF till Word

 • Välj sedan det valda Word-formatet igen. ApkVenue rekommenderar att du använder alternativet Word-dokument (* .docx). Om så är fallet är allt du behöver göra att skriva in filnamnet och välja OK.

Steg 5: Klar

 • Vänta på processen konvertera Ordet färdigt. Om så är fallet kan du välja Förhandsgranska fil för att öppna en Word-fil med en applikation, till exempel Microsoft Word på Android, gäng.

Förutom hur du konverterar PDF till Word på Android kan du också prova hur du skapar en PDF på en Android-mobiltelefon som visar sig vara väldigt lätt, du vet!

Rekommenderad PDF Converter-applikation

För att göra det lättare för dig, förutom de applikationer som ApkVenue har nämnt ovan, finns det flera andra PDF till Word-applikationer som du kan använda på din mobiltelefon.

1. PDF till Word Converter (Android)

PDF till Word Converter ApkVenue har använt det själv, du vet! Det visar sig att den här applikationen är väldigt enkel att använda och verkligen kan göra det lättare för dig att konvertera dina PDF-filer.

Åh ja, den här applikationen är inte heller för stor i storlek. Så det kommer inte att äta upp för mycket av ditt Android-mobiltelefonminne, gäng.

DetaljPDF till Word Converter
UtvecklareCometdocs.com Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Filstorlek16,6 MB

Ladda ner PDF till Word Converter-applikationen här:

LADDA NER appar

2. PDF Conversion Suite (Android)

Nästa finns PDF-omvandlingssvit vilket har varit-ladda ner mer än 1 miljon gånger i Play Store. Inte bara Word, den här applikationen stöder mer än 30 format att konvertera från PDF.

ApkVenue rekommenderar starkt PDF Conversion Suite, om du verkligen behöver en PDF till Word-omvandlare.

DetaljPDF-omvandlingssvit
UtvecklareSmå smarta appar
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Filstorlek24 MB

Ladda ner PDF Conversion Suite-applikationen här:

Kontorsappar & affärsverktyg Kontors- och affärsverktyg av Tiny Smart Apps LADDA NER

3. till PDF (iOS)

Förutom Android visar det sig att du också kan konvertera PDF-filer till Word på din iPhone eller iPad baserat på iOS-operativsystemet. Till PDF själv kan du ladda ner och använd den gratis!

Här kan du enkelt konvertera din PDF-fil till Word på iPhone och iPad. Riktigt intressant, eller hur?

DetaljTill PDF
UtvecklareDarsoft Inc.
Minimalt operativsystemiOS 8.0 och senare
Filstorlek97 MB

Ladda ner To PDF-applikationen här:

Ladda ner till PDF via App Store

Det är några guider hur man konverterar PDF till Word online utan applikationer och offline samt för datorer / bärbara datorer och för Android-telefoner från Jaka, gäng.

För dem som är förvirrade över hur man skapar en PDF har ApkVenue också några tips om hur man ändrar hela JPG till PDF-format från online, offline och från en PC eller Android.

Snälla också dela med sig och ge kommentarer om den här artikeln för att få information, tips och tricks och nyheter om teknik från JalanTikus.com.

Läs också artiklar om PDF-applikation eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found