15 applikationer för hackverktyg för de senaste Android-spelen

I det följande ger ApkVenue en recension av flera Android-hackverktygsprogram för spel som är ganska populära i samhället.

Hackverktyg för Android-applikationer och spel har det cirkulerat mycket i cyberspace. I befintligt skick hackverktyg det kan du göra intressanta spel och till och med göra applikationer som är igång roligare och mindre tråkiga än vanligt.

Här har JalanTikus en samling av de mest populära Android _hack-verktygen-applikationerna som vanligtvis används för att manipulera spel- eller applikationsdata. I det följande ger ApkVenue en recension av flera Android-hackverktygsprogram för spel som är ganska populära i samhället.

 • 7 webbplatser för att lära sig hacka gratis
 • Hur man förhindrar hackare från att kika via din bärbara datorns webbkamera
 • 7 sätt att inte hackas när du surfar

Android Hack Tools-applikation för spel

Ansökan hackverktyg detta kräver naturligtvis åtkomst rot i deras användning. Om din Android-smartphone inte har varit detrot, kan du använda följande metoder:

 • Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator med Framaroot
 • Hur man rotar alla typer av Android med towelroot
 • Enkla sätt att rota alla typer av Android med KingoApp
 • Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator
 • Sök på Google med nyckelord: "Hur man rotar xxxx"

1. Game Hacker

För dem som är bekanta med Cheat Engine kommer det naturligtvis inte att vara så svårt att använda den här applikationen. Game Hacker är Android-versionen av Cheat Engine. Du kan göra skanna och förändring värde resultatet skanna-hans.

Apps Utilities SB Tools LADDA NER

2. Frihet

Google Play implementerar ett system Köp inom appen för att genomföra transaktioner säkert. Det finns dock några applikationer som fortfarande har interna svagheter Köp inom appen hennes. Frihet gå genom att utnyttja luckorna och göra Köp inom appen kan köpas utan att använda kreditkort.

Exempel på hur man använder frihet

 • Hur man får gratis ädelstenar i klumpig ninja
 • Hur man får mynt eller ädelstenar i gratisspel utan kreditkort
 • Cheat Dragons: Rise of Berk Unlimited Runes
Appar Produktivitetsfrihet LADDA NER

3. Lucky Patcher

Har du problem med licensverifiering? Lucky Patcher är den bästa lösningen. Med Lucky Patcher ändras licensverifieringssystemet i applikationen så att du kan använda applikationen utan licensstörningar.

Apps Utilities Lucky Patcher LADDA NER

4. xxzhushou

xxzhushou or Chinese apk är en Android-applikation som låter dig lägga till MOD i vissa Android-spel. Denna applikation fungerar bra och också alltid uppdatering enligt spelversionen.

Exempel på hur man använder xxzhushou

 • SandBox-läge på Boom Beach
 • Hur man får stora plundringar i Clash of Clans
Xxzhushou Apps utvecklarverktyg LADDA NER

5. Game Killer

Inte mycket annorlunda än SB Game Hacker, Game Killer användbart för att manipulera speldata eller Android-applikationer.

ZNTX Produktivitetsappar LADDA NER

6. Game Guardian

Game Guardian är också en Android-version av Cheat Engine. Game Guardian används för skanna data från applikationen och ändring värde-hans.

Appar Utvecklarverktyg Game Guardian NEDLADDNING

7. Xmodgames

Inte mycket annorlunda än den tidigare xxzhushou, skillnaden är Xmodgames använd engelska för gränssnitt-hans. Så nya användare har inga problem med att använda Xmodgames. När det gäller dess funktioner förblir Xmodgames densamma som xxzhushou.

Exempel på hur du använder Xmodgames

 • Hur man använder Xmodgames för den senaste versionen av Clash of Clans
 • Hur man simulerar attacker i Clash of Clans med Xmodgames
 • Senaste MOD Clash of Kings på Android med Xmodgames
 • Candy Crush Saga fuska på Android med Xmodgames
 • och mycket mer
Produktivitetsappar XModGames NEDLADDNING

8. DaxAttack

DaxAttack är en applikation hackverktyg som har samma funktion som Cheat Engine. DaxAttack är en verktyg som människor sällan använder. Så DaxAttack upptäcks fortfarande inte av många applikationer eller spel.

Appar Produktivitet Android-utvecklare LADDA NER

9. Hacka appdata

Hacka appdata är en Android-applikation som är användbar för redigering av data som lagras i Android-applikationer och spel. Du kan redigera de data som har sparats som du vill med den här applikationen.

LADDA NER SteelWorks produktivitetsappar

10. Hexredaktör

Hex Editor är en Android-applikation som är användbar för redigering av data från applikationer eller spel i form av Hex.

GoAndroid Produktivitetsappar LADDA NER

11. Fuska Droid

Droid fusk är ansökan hackverktyg Android gjord av FLX Apps som fungerar för att redigera vissa speldata som lagras i vissa applikationer eller spel. Du kan enkelt visa, redigera eller lägga till flera saker. Innan du använder programmet hackverktyg Android Cheat Droid, se till att du har gjort rot på din Android-smartphone. Apps Productivity FLX Apps LADDA NER

12. App Ops

App Ops är en konstgjord Android-applikation Droid Mate för att ställa in funktionerna i varje applikation. Med App Ops-appen kan du ställa in vilka funktioner som kan användas i vissa applikationer. För dig som använder Android Marshmallow är du säkert redan bekant med följande funktioner. Ladda ner nusky Produktivitetsappar

13. CheatEngine

CheatEngine är en applikation hackverktyg bäst som kan användas på Android. Denna applikation kan göra skanna och förändring värde enligt dina önskemål. Nästan alla Cheat Engine-funktioner på datorn finns i Android-versionen av Cheat Engine. För dig som vill prova applikationen hackverktyg Android Cheat Engine, du kan ladda ner den på länk under detta. Appar Utvecklarverktyg Cheat Engine LADDA NER

14. Slash Game Buster

Funktioner som liknar CheatEngine, applikation Slash Game Buster Detta är lämpligt för dig som vill ändra speldata direkt. Du kan lägga till eller subtrahera olika data enkelt och snabbt. Glöm inte att rot Din Android först innan du använder den här applikationen. Du kan ladda ner Slash Game Buster på länk under detta.

Black Dragon Produktivitetsappar LADDA NER

15. Root Explorer

Root Explorer är en Android-applikation skapad av JRummy Apps Inc.. Med den här applikationen kan alla användare enkelt komma åt systemfiler. Användare kan redigera, ta bort och lägga till filsystem på Android snabbt.

Moof Games Limited Apps Developer Tools LADDA NER

Det här är några Android-hackverktygsprogram för Android-spel och applikationer som kan användas. Använd efter behov. Du kan ladda ner alla dessa applikationer gratis, direkt från JalanTikus. Lycka till!