hur man lägger om Instagram (ig) för feed & insta story

Hittade ett coolt inlägg och vill lägga om det? Så här lägger du enkelt om Instagram (IG) som ett flödesinlägg eller InstaStory. Du kan göra det utan ansökan!

Hur man lägger om Instagram (IG) är förvånansvärt enkelt, du vet! I själva verket kan du göra det för att dela på utfodra eller InstaStory utan hjälp av ytterligare applikationer.

När vi pratar om Instagram är denna sociala medieplattform en av de mest populära och älskade av alla åldrar. Rikliga funktioner, naturligtvis anledningen.

Ändå, tyvärr för triviala saker som att lägga om Instagram-flödesinlägg, har denna sociala medieplattform ännu inte den här funktionen.

Som ett resultat är det vissa som väljer att ladda ner någons IG-inlägg och sedan lägga om det på ditt personliga konto. Men lugna dig! Här har ApkVenue tips hur man lägger om inlägg på IG som Feed eller Story.

Hur man reposterar IG Story

Instagram Story är förmodligen en av funktionerna som nu utvecklas mer och mer och också intressant. Börjar från närvaron av IG-estetiska filter till olika typer av Story-lägen som du kan välja mellan.

Historien är så intressant att ett konto kan generera, har du säkert varit intresserad av att publicera den på din egen IG-historia? Eller så vill du lägga upp historien som ärtaggar av en vän?

För att göra detta är metoden ganska enkel. Tja, för de av er som vill veta hur man lägger om IG-historien som ärtaggar av en vän, här är stegen:

 1. Leta efter och öppna DM som meddelar dig att ditt IG-konto är taggat i någons berättelse.

 2. Tryck på knappen Lägg till din berättelse.

 1. Knacka Skicka till och välj ett alternativ Din historia.

Under tiden, för att du vill skicka någons IG-historia men ditt konto är inte taggat i inlägget, tyvärr kan detta inte göras.

Men som ett alternativ kan du prova Skärmdump av InstaStory-inläggsskärmen , lägg upp det på din IG Story.

Så här publicerar du inlägg om Instagram-flöden

Bortsett från IG Story är Instagram-inlägg naturligtvis också ett annat alternativ som du kan lägga om för att dela med dina följare.

Tyvärr tillhandahåller Instagram-applikationen fortfarande inga speciella funktioner som gör det möjligt för användare att göra detta. Som ett resultat måste du också använda en extra IG repost-applikation.

En av dem är ganska populär och används ofta Repost för Instagram. Om hur du använder den kan du se följande steg:

 1. Ladda ner Repost för Instagram-applikationen på din mobiltelefon.

>> Ladda ner länk Repost för Instagram <<

 1. Klicka på Instagram-ikonen.
 1. Hitta IG-feed-inlägget som du vill lägga om.

 2. Tryck på punktikonen, välj ett alternativ 'Dela till ...'.

 3. Välj en applikation Repost för Instagram.

 1. Öppna applikationen Repost for Instagram, tryck på det IG-inlägg som du har valt.

 2. Placera positionen upp till stil källans kontonamn som visas på bilden. Välj menyikonen Lägg om.

 1. Välj ett alternativ Dela till flödet.
 1. Beskär eller applicera ett fotofilter vid behov, klicka på checklistikonen för att påbörja omläggningsinlägg på IG-flöde.

Tips:


Tryck och håll i bildtexten och välj sedan ett alternativ 'Klistra' om du vill kopiera inläggets ursprungliga bildtext.

Egentligen finns det andra alternativ om du vill hur man lägger om Instagram och bildtexter om utan en applikation och verkligen mer praktiskt.

Tricket är att ta en skärmdump och sedan lägga upp resultaten på IG-flödet som vanligt. Men naturligtvis är resultaten inte lika bra och snygga när man använder ytterligare applikationer.

Om du strävar efter att bli en kändis och vill städa upp ditt IG-flöde är den här metoden inte det bästa valet, eller hur?

Hur man lägger om IG-inlägg på InstaStory

Instagram-algoritmen, som ändras ofta, gör nu att denna sociala medieplattform inte längre fungerar för att visa inlägg baserat på kronologi.

Så det är inte förvånande att många användare för närvarande publicerar sina egna nya IG-inlägg på IG-berättelsen för att locka uppmärksamheten hos sina följare.

Är du intresserad av att prova det också? Kom igen, följ stegen för hur du ska lägga om på följande IG så att många av dina Instagram-inlägg ser!

 1. Välj IG-inlägget du vill lägga om på InstaStory.

 2. Tryck på ikonen Dela med sig, välj 'Lägg till inlägg i din berättelse'.

 1. Redigera IG-berättelsen efter dina behov.

 2. Tryck på knappen Skicka till, Välj ett alternativ Din historia.

Inte bara är det enkelt, hur man lägger om Instagram-inlägg på Story kan också göras utan att behöva installera ytterligare applikationer.

Åh ja, förutom att skicka foton kan du också prova hur du lägger om Instagram-videoposter på Story med stegen ovan, du vet!

Tja, det var en samling av hur man enkelt kan lägga om Instagram-berättelser, flöden och omlägga flöden till InstaStory. Faktum är att du kan göra det utan att installera ytterligare applikationer.

Men kom också ihåg att om du vill lägga ut någons Instagram är det en bra idé begära tillstånd eller lista ompostkälla du för att inte förolämpa honom.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found