den mest kompletta och senaste originalprislistan för imoo-klockor 2020

Behöver du en imoo-klocka med riktmärke? Det här är precis rätt, ApkVenue ger dig information om hur mycket imoo-klockan kostar, komplett med specifikationer och fördelar med varje.

Inte bara växer smarttelefonmarknaden snabbt dessa dagar, smartwatches är en annan teknisk vara som ökar.

Apple Watch och Galaxy Watch är två stora namn som konkurrerar hårt på smartwatch-marknaden idag.

Inte bara konkurrerar de två teknikjättarna på smartwatch-marknaden, imoo har börjat stiga till ökningen av berömmelsen för sina smartwatch-produkter på den indonesiska marknaden idag.

Imoo Watch priser och specifikationer

Denna teknologitillverkare som fokuserar på teknologiprodukter för barn har skapat sin egen smartwatch-serie under de senaste åren.

Priset på den ursprungliga imoo-klockan klassificeras också som varierande enligt specifikationerna i varje produkt. Specifikationerna som erbjuds är också ganska bra och passar syftet.

Är du nyfiken på imoo watch? I det följande har ApkVenue utarbetat en prislista för Imoo-urtelefonen komplett med specifikationer för jämförelse.

1. Priset på imoo Y1-klockan

Den första serien som ApkVenue diskuterar och delar priset på den ursprungliga imoo-klockan i den här artikeln är imoo Y1. Denna produkt klassificeras som den ursprungliga produkten som produceras av imoo.

Även om det är en gammal produkt, den här smartwatchen utrustade med funktioner som är mycket kapabla för en smartwatch för barn. Priset på imoo Y1-klockan är också ganska överkomligt.

Denna prisvärda smartklocka är utrustad med en exakt GPS-enhet, så föräldrar kan alltid övervaka sitt barns plats hela tiden.

Förutom det, den här smartwatchen också utrustad med telefon- och meddelandefunktioner, gör det lättare för föräldrar att alltid kontakta sina barn.

Dessutom är det här smatwatchen också gjort vattentätt, och föräldrar får också en varning när klockan är våt som ett tecken på att deras barn spelar vatten.

Med sådan kvalitet är priset på imoo Y1-klockan fortfarande ganska rimligt och ganska överkomligt.

Detaljimoo Y1
Visa0,9 tum
Anslutning2G (Nano SIM), GPS
Mått245,7 x 40 x 12,98 mm
Batteri680 mAh
Pris för imoo Y1Rp999000

2. Pris på Imoo Z2 Watch

Denna smartwatch är öppningen för Z-serien från imoo som marknadsförs i Indonesien, och dess funktioner är mycket mer sofistikerade än sin föregångarserie.

Priset på Watch imoo Watch Phone Z2 är också kopplat till att vara jämförbart med de attraktiva funktionerna som det erbjuder, och en av de funktioner som sticker ut är dess nätverksstöd.

Till skillnad från den tidigare serien som endast kan stödja 2G-nätverk, har en av de bästa smartklockorna på den här redan stöd för 4G-nätverk från välkända internetleverantörer som Telkomsel, Indosat och Tri internet.

Skärmen inbäddad i denna smartklocka är också större, vilket är 1,3 tum, så barn kan tydligare se menyn som visas.

Andra avancerade funktioner som att blockera utländska inkommande samtal, en exakt GPS-funktion samt en stegräknare finns fortfarande på den här klockan.

Hur mycket kostar imoo Z1-klockan? Du kan se mer information i tabellen som ApkVenue innehåller. Vad är klart till detta pris jämförbara med de funktioner som erbjuds.

Detaljimoo Watch Phone Z2
Visa1,3 tum
Anslutning4G, GPS
ProcessorSpreadtrum 9820E
Bagge-
Internt minne256 MB + 512 MB
Huvudkamera2MP
Batteri700 mAh
Pris på klockan imoo Z22199 000 kr

3. Pris på Imoo Z5 Watch

Innan ApkVenue berättar priset på imoo-klocktelefonen Z5 vattentät, är det bättre för oss att diskutera specifikationerna först så att du vet det ungefärliga priset värt det eller inte.

Imoo Z5-serien är den första smartwatch-serien från imoo med en Qualcomm Snapdragon-processor, vilket gör den mer lyhörd med lägre batteriförbrukning också.

Sealin att den platsbestämmande sensorn inbäddad i denna smartwatch kan använda 6 olika typer av sensorer, och naturligtvis är resultaten mycket mer exakta.

Kameran som läggs till den här smartklockan är också bättre. Denna 5MP-kamera påstås kunna ta bilder av barn och deras omgivningar tydligare.

utöver det 4G nätverksstöd Denna smartklocka stöder också fler operatörer, så användare behöver inte tilldela ett speciellt SIM-kort för denna smartklocka.

Priset på imoo Z5-klockan är också rimligt, så föräldrar som vill ge den här klockan till sina barn behöver inte spendera för mycket.

Detaljimoo Watch Phone Z6
Visa1,41 tum
Anslutning4G & Wifi-anslutning
ProcessorQualcomm Snapdragon Wear 2100
Bagge-
Internt minne4 GB
Huvudkamera5MP
Batteri680 mAh
Pris på klockan imoo Z5Rp2,699,000

4. Pris på Imoo Z6 Watch

Med alla de avancerade funktionerna inbäddade ligger priset på imoo Z6-klockan inte så långt från sin föregångarserie.

Specifikationerna på den här smarttelefonen är också mycket kraftfulla för smartwatches speciellt för barn. Imoo Z6 också kan också användas utomlands, inte bara i Indonesien.

Den här smartwatch-serien är fortfarande stöds med speciella serier av Snapdragon-processorer vilket naturligtvis är mycket lyhört när det används. Dessutom har lagringskapaciteten för den här smartwatchen också ökats till 8 GB.

Ett intressant inslag i denna smartklocka är systemet dubbel kamera som han installerade. Den här klockan kan vikas för att göra 5MP främre kamera och 8MP bakre kamera redo att användas.

Skärmen på den här imoo-klockan använder redan en speciell AMOLED-skärm som påstås avge mindre blått ljus, vilket gör barnen mer bekväma.

För priset på denna imoo Z6-klocka tycker jag att den fortfarande är ganska rimlig eftersom de funktioner den bäddar in är också ganska bra.

DetaljImoo Watch Phone Z6
Visa1,41 tum
Anslutning4G & Wifi-anslutning
ProcessorQualcomm Snapdragon Wear 2100
Bagge-
Internt minne8 GB
Huvudkamera8MP
Sekundär kamera5 MB
Batteri680 mAh
Pris på klockan imoo Z6290 000 000 kr

Pris för imoo Z6 Frozen II Edition

Specifikationerna för denna klocktelefon är faktiskt desamma som den vanliga Z6-serien, det är bara att designen har ändrats något lade till Frozen II-ornament.

Det innebär att du fortfarande kan njuta av avancerade funktioner som exakt GPS, vattentät till ett djup av 20 meter och att du fortfarande är infogad med funktioner. dubbel kamera.

Funktioner dubbel kamera detta har verkligen blivit höjdpunkter av Z6-serien som den är med den nuvarande funktionen videosamtal med barn, föräldrar kan se miljön tydligare.

Hur mycket är priset på den här ursprungliga imoo-klockversionen? Svaret på denna fråga är verkligen något knepig. Denna serie klassificeras som en serie begränsad utgåva och det säljs inte vidare officiell butik-hans.

Detta gör priset på den ursprungliga Z6 Frozen II-upplagan imoo-klocka väldigt varierande och ApkVenue kommer att fästa det billigaste priset 2020 som ett riktmärke.

DetaljImoo Watch Phone Z6 Frozen II Edition
Visa1,41 tum
Anslutning4G & Wifi-anslutning
ProcessorQualcomm Snapdragon Wear 2100
Bagge-
Internt minne8 GB
Huvudkamera8MP
Sekundär kamera5 MB
Batteri680 mAh
Pris för imoo Z6 Frozen II Edition3 399 000 IDR

Det är prislistan för de senaste imoo-klockorna 2020. Du kan beställa den här imoo-klockan via officiell butik imoo på en pålitlig marknad.

För de av er som verkligen behöver en kommunikationsenhet med barn, men som fortfarande är oroliga för att ge en imoo-mobiltelefon kan denna imoo-klocka vara ett intressant alternativ.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artikel.

Läs också artiklar om Smart klocka eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found