nostalgi! dessa 6 legendariska spel anpassade för Android

Med smartphones och surfplattor uppdateras de gamla klassiska spelen som inte var så bra grafiskt när det gäller att bli riktigt fantastiska spel!

Tack vare smartphones och surfplattor uppdateras nu de gamla klassikerna som inte var så bra grafiskt när det gäller att bli riktigt fantastiska spel!

Om du fortfarande kommer ihåg Nintendo- och SEGA-spel kanske du kommer att bli förvånad efter att ha läst den här artikeln. den här gången kommer jag att diskutera några av de coolaste klassiska spelen från det förflutna som nu finns på Android.

  • 8 PPSSPP Android äventyrsspel med bästa spel och grafik
  • Varför kan inte Playstation 4 (PS4) spela Pirated? Detta är anledningen
  • Spännande Abis! Hur man spelar PS2-spel på PC / bärbar dator utan lag

Nostalgi! Dessa 6 legendariska spel anpassade för Android

1. TETRIS Blitz NA

Detta spel är ett av spelen med de mest intressanta och fantastiska funktionerna, för här kommer du att vara komponera från ränder som senare kommer att generera en poäng, här är också utrustad med utmaningar och nivånivåer eftersom ju högre nivå desto högre poäng + bonus har du.

2. PAC-MAN

PAC MAN är ett retro arkadspel, här kan du gå med i miljontals fans av detta spel runt om i världen och tävla i turneringsläge, PAC-MAN är nu tillgängligt GRATIS att spela!

3. Virtua Tennis Challenge

Detta populära spel skapades av Sega bland tonåringar och barn för att fylla de mättade dagarna. Detta spel är väldigt intressant med HD-bilder och ett uppdrag att vinna. Detta spel är ett spelfranchise världens ledande tennis.

4. Sonic The Hedgehog 2

Ett av de mest populära äventyrsspelen genom tiderna, spel Sonic the Hedgehog Detta är väldigt fantastiskt eftersom det har en mycket bra grafisk skärm och ljud som stöder spelet, detta spel är också utrustat med nytt innehåll som gör att du känner dig hemma när du spelar det.

5. DuckTales: Scrooge's Loot

Här är du tilldelad att hitta fem legendariska skatter som finns på flera platser, nämligen Himalaya, Amazon, Transsylvanien, Afrika. Men här måste du också vara försiktig eftersom det finns en ond häxa som är redo att hindra ditt uppdrag att hitta dessa skatter.

6. SLUTFANTASY V

Spel utvecklade och producerade av Square Co. 1992 och släpptes ursprungligen för Nintendo Super Famicom. Detta RPG-spel, som har namnet Final Fantasy V, är verkligen mycket populärt, här kan du välja en karaktär och titel som passar dig att spela med en 2D-karaktärsmodell.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found