hur man återställer hackat Facebook-konto

Det finns fortfarande många Facebook-användare som inte skyddar sina Facebook-konton. Så här återställer du ett hackat Facebook-konto.

Facebook är ett socialt verktyg som förbinder människor med vänner de känner, oavsett avstånd. Människor använder Facebook att hålla kontakten med vänner, dela känslor eller tankar, dela foton, skicka länkar och videor och ta reda på mer om någon.

Den här sociala nätverkstjänsten, som lanserades i februari 2004, är verkligen mycket populär. Facebook har till och med redan mer än en miljard aktiva användare. Tyvärr finns det fortfarande många Facebook-användare, som inte är det säkert Facebook-konto de. Även om Facebook alltid har funktioner för att öka säkerhetsalternativen, finns det fortfarande många användare som inte vet det.

  • Gör dessa 5 sätt för att förhindra att din Facebook hackas
  • MÅSTE TAU! Här är 5 sätt som hackare kan stjäla data från Facebook-användare
  • 6 Facebook-funktioner du inte använder (även om det är obligatoriskt!)

Hur du återställer ett hackat Facebook-konto

De som inte aktiverar de nya säkerhetsfunktionerna från Facebook är också enkla mål hackare som inte är ansvariga. Tänk sedan om ditt Facebook-konto redan är in-hacka? Värre, även utan registrerad e-post och telefonnummer är inte längre aktiva. Här är Way Rat love hur man återställer ett Facebook-konto som varhacka.

  • Öppna Facebook, klicka på "Glömt ditt lösenord?" eller glömt ditt lösenord.
  • Därefter måste du hitta ditt konto genom att ange din gamla e-postadress, telefonnummer, användarnamn eller fullständiga namn för ditt Facebook-konto.
  • När ditt Facebook-konto har hittats är din position här att den gamla e-postadressen inte används eller glömde lösenordet, det gamla telefonnumret som anges är inte längre aktivt. Välj sedan 'Har inte längre tillgång till dessa?'eller inte har tillgång till det här längre.
  • Ange ditt nya telefonnummer eller en ny giltig e-postadress.
  • Nästa steg måste du svara på säkerhetsfrågan som du gjorde när du registrerade dig på Facebook.
  • Om så är lämpligt får du åtkomst till att skapa ett nytt lösenord.
  • Gjort.

När JalanTikus-teamet tränade, var vi tvungna att vänta 24 timmar innan vi kunde komma åt Facebook-kontot som lyckades återställas. På så sätt kommer du återställa Facebook-konto du har det hacka eller kan hjälpa till att återställa Facebook-kontot för den drabbade kompisen hacka. Vad tror du? Om det finns tillägg, bädda in dem i kommentarfältet, ja.

Läs också artiklar om Facebook eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found