hur man skannar och utraderar virus på en dator utan antivirus

Varna! Virus- och trojanattacker på Internet blir galna. Så här söker du efter virus utan antivirusprogram. (Online-metod)

Den här gången virus- och trojanattacker ökar dag för dag. Naturligtvis, om tidigare spridningen av viruset vanligtvis var genom användning av en blixt som var ansluten till vilken dator som helst. Nu sprider viruset sig mycket på Internet, främst från våra filer ladda ner.

Vi måste installera antivirusprogramvara, särskilt för de av er som gillar att ladda ner filer via Internet. Men om antivirusprogrammet inte är äkta, aka piratkopierat, är det en lögn. Därför har ApkVenue en alternativ lösning, nämligen hur man skannar virus online.

  • 10 tecken när din dator är infekterad med virus och skadlig kod!
  • De 10 bästa Android-antivirusprogrammen 2016

Hur man skannar filer, webbadresser och webben utan antivirus

De flesta hämtar den ofta programvara inofficiell webbplats från leverantören programvara tredje part. Problemet är att programvaran kan ha infekterats med ett virus. Därför borde vi göra läser in virus innan du beslutar att ladda ner det.

Rapportering från TechViral, en av de bästa webbapparna är VirusTotal.com, Du kan skanna filer, Webbadresser, till och med webbplatser. VirusTotal är en webbplats skapad av det spanska säkerhetsföretaget Hispasec Sistemas som lanserades i juni 2004 och förvärvades av Google Inc. i september 2012. Här är stegen.

  • Öppen www.virustotal.com från din favoritwebbläsare.
  • Det finns tre alternativ du kan skannafiler genom att göraladda upp till VirusTotal i maximal storlek 128 MB. Om du bara planerar att ladda ner filen, använd den sedan URL och hemsida.
  • Till exempel vill ApkVenue skanna en specifik URL eller en hel webbplats för att se till att det inte finns några skadliga virus och trojaner. Ange URL och klickSkanna det!
  • Då kommer VirusTotal att göra läser in. Vänta några ögonblick och ta omedelbart ut resultaten.
  • Med detta kan du veta exakt vad vi ska ladda ner helt säkert eller inte.

Du kan skanna vad som helst, till exempel om du är en Blogger. Du kan skanna ditt WordPress- eller Blogspot-tema innan det installeras på blogg dig, för att se till att temat är fritt från skadliga virus och trojaner. Speciellt för dig som inte använder ett antivirusprogram på din bärbara dator, rekommenderas det starkt att du använder en virusscanner uppkopplad detta. Anledningen är att viruset kan komma från officiella webbplatser, än mindre piratkopierade webbplatser. Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found