12 gratis internetapplikationer för alla operatörer

Gammalt datum gör att du inte kan köpa kvoter? Koppla av, ApkVenue har en lösning! Du kan försöka ladda ner följande gratis internetapplikationer, gäng! (Uppdatering 2020)

För er som fortfarande litar på fickpengar kan det kanske vara eländigt i slutet av månaden, eller hur? Du ser kvoten börjar ta slut och gör att du inte kan surfa.

Egentligen finns det många sätt att få tillgång till internet gratis bara beväpnad med en Android-mobiltelefon, vet du.

Beväpnad med en samling av de bästa gratis Android-applikationerna på internet som ApkVenue sammanfattade den här gången kan du njuta av gratispaketet och obegränsat så mycket du vill.

Men kom ihåg att använda applikationerna under processen är inte lätt och kräver speciell hantering, här!

Samling av de bästa gratis Android-internetapplikationerna, du kan göra utan Konfig & Rot!

Rent generellt ansökan om gratis internet nedan är inte tillgängliga i Google Play Butik av olika skäl. Börjar från att vara skadligt för vissa parter att påstås ha infiltrerat av skadlig kod.

Det är därför ApkVenue berättade för dig från början att risken med att använda applikationen nedan är ditt personliga ansvar, gäng.

Men om du fortfarande är nyfiken? Ta bara en titt på följande rekommendationer för gratis internetkvotapplikationer. Lyssna noggrant!

1. Troid VPN gratis

Fotokälla: play.google.com (Gratis internet-APK-filer är vanligtvis inte tillgängliga på Google Play på grund av säkerhetsproblem.)

Först finns det Troid VPN gratis vilket är en av de mest populära gratis internetapplikationerna och det är inte svårt att använda den så att du är ansluten till internetnätverket.

Du kan också hitta handledning om hur du använder Troid VPN Free och lär dig enkelt bläddring på Googles söksida.

Tja, en av fördelarna med att använda Troid VPN förutom gratis internet är att du kan öppna webbplatser som är blockerade av regeringen, du vet.

DetaljTroid VPN gratis
UtvecklareTunnelmästare
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek10 MB

Ladda ner Troid VPN Free här:

Apps Networking TunnelGuru LADDA NER

2. Psiphon Pro (Anonytun Alternativ gratis internetapplikation)

Fotokälla: play.google.com

Dessutom finns det gratis internetapplikationer som Anonytun som inte har mindre prestanda tokcer, det är Psiphon Pro vilket också är relativt lätt att använda.

Psiphon Pro kräver inte mycket material och kräver bara lite konfiguration. Åh ja, för att använda Psiphon Pro, se till att din internetkvot inte är riktigt 0 MB, gäng.

Åtminstone behöver du minsta internetkvot på 20 MB som fungerar som lockbete så att en gratis internetanslutning kan användas.

DetaljPsiphon Pro
UtvecklarePsiphon Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek22 MB

Ladda ner Psiphon Pro här:

Apps Networking Psiphon Inc. LADDA NER

3. XP Psiphon

Fotokälla: apkpure.com

Förutom Psiphon Pro finns det också applikationer XP Psiphon som ApkVenue använde sig av med mycket enkla användningsförfaranden och inte behövde SSH-ingredienser.

När du ställer in config XP Psiphon, du behöver bara förbereda dig buggar enligt kortet leverantör används och original proxybara det.

Även om det inte garanterar att det kan öka internethastigheten på Android, är XP Psiphon utan tvekan stabil och ganska snabb.

DetaljXP Psiphon
UtvecklareZyberph-utvecklare
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek5,8 MB

Ladda ner XP Psiphon här:

Appar Nätverk LADDA NER

Andra gratis internetapplikationer ...

4. HTTP-injektor

Fotokälla: play.google.com

Om du letar efter en gratis internetapplikation utan config komplicerat, verkar det HTTP-injektor inte rätt val för nybörjare, gäng.

HTTP Injector har en hög framgångsgrad när det gäller att få tillgång till internet gratis, men du måste göra det config det komplicerade först.

Att göra config i HTTP-injektorn behöver du buggar enligt kortet leverantör, SSH, bläckfisk proxy, eller original proxy enligt kortet.

DetaljHTTP-injektor
UtvecklareEvozi
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek11 MB

Ladda ner HTTP Injector här:

Evozi Apps Utilities LADDA NER

5. OpenVPN Connect

Fotokälla: play.google.com

Nästa finns OpenVPN Connect vars erfarenhet av ApkVenue med denna gratis internetapplikation tenderar att ha bättre prestanda än den tidigare HTTP-injektorn.

Anledningen är att OpenVPN Connect kan tillhandahålla gratis internetåtkomst med hastighet mer tillfredsställande, gäng.

Hur man gör konfigurera OpenVPN Connect liknar tidigare applikationer. Det som skiljer det och gör det ganska svårt är att det använder olika typer av SSH.

DetaljÖppna VPN Connect
UtvecklareOpenVPN
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek4,7 MB

Ladda ner OpenVPN Connect här:

Ladda ner OpenVPN Networking Apps

6. KPN-tunnel

Fotokälla: play.google.com (KPN Tunnel sida vid sida med AnonyTun och Psiphon är en av de rekommenderade gratis-kvot-APK-erna.)

Ansökan KPN Tunnel enligt Jaka är det lite svårt för nybörjare att förstå. KPN-tunneln är dock perfekt för dig att lära dig.

Saken är att du kommer att lära dig mycket för hur du gör konfigurera sig själv tills den är ansluten till en snabb internethastighet. Det kommer definitivt att göra dig nöjd, deh!

Så bli inte förvånad, om KPN Tunnel också sägs vara den bästa gratis internetapplikationen för Telkomsel, Indosat, AXIS och XL med ganska bra internetuppkopplingsresultat.

DetaljKPN Tunnel
UtvecklareKPN mjukvaruutvecklare
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3,0 MB

Ladda ner KPN Tunnel här:

Programverktyg KPN Programvaruutvecklare LADDA NER

7. OpenVPN för Android (gratis kvotapplikation du måste installera)

Fotokälla: play.google.com

Som ett alternativ till OpenVPN Connect kallas en gratis kvotapplikation OpenVPN för Android detta är inte mycket annorlunda om problemet med inställning eller config-hans.

Denna applikation är också ganska populär och förtjänar att studeras om du vill njuta av en gratis internetanslutning.

Med mer eller mindre samma ingredienser är internethastigheten som du får med OpenVPN för Android också ganska tillfredsställande.

DetaljOpenVPN för Android
UtvecklareArne Schwabe
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek23 MB

Ladda ner OpenVPN för Android här:

Appar Nätverk LADDA NER

8. eProxy

Fotokälla: play.google.com

eProxy som liknar KPN Tunnel, vilket är svårt att lära sig men om du lyckas kommer det att ge bättre internethastigheter än andra.

Du kan prova denna Tri-kostnadsfria internetapplikation genom att använda Tri-internetkvoten med en minimikvot på 20 MB som bete. Kvotpriset är verkligen billigt, verkligen!

När du har aktiverat ändras ditt internetpaket till obegränsat så att du kan använda den fritt. Från att titta på och ladda ner YouTube för andra ändamål.

DetaljeProxy
UtvecklareePro Dev. Team
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek4,3 MB

Ladda ner eProxy här:

Apparverktyg LADDA NER

9. Ultrasurf

Fotokälla: play.google.com

En gång känd som en gratis internetapplikation på datorer och bärbara datorer, nu Ultrasurf Du kan också hitta Android-versionen som inte är lika cool.

Du kan använda den här gratis internetapplikationen från Ultrareach, och den har till och med automatiska inställningar.

När du först aktiverar kan du välja olika inställningar som automatisk proxy, manuell proxy, eller direktkoppling.

DetaljUltrasurf
UtvecklareUltrareach
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek5,8 MB

Ladda ner Ultrasurf här:

LADDA NER appar

10. HideMe Free VPN Proxy

Fotokälla: apkpure.com (Du kan ladda ner den gratis internetapplikationen APK via länken som ApkVenue har tillhandahållit, gäng.)

Istället för att spendera mycket pengar på att köpa internetkvoter obegränsat det någon gång hastighetdet är irriterande, det är bättre om du använder programmet HideMe Free VPN Proxy.

Hur HideMe Free VPN Proxy fungerar är ganska enkelt och har en ganska snabb internetåtkomsthastighet och är relativt stabil.

För högre kvalitet finns det också en HideMe Pro-version som du kan ha till ett lågt pris.

DetaljHideMe Free VPN Proxy
UtvecklareTigervpns Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
Storlek4,5 MB

Ladda ner HideMe Free VPN Proxy här:

Apparverktyg LADDA NER

11. AnonyTun (mest använda gratispaketapplikationen)

Fotokälla: play.google.com

När det gäller gratispaketapplikationer som används mest idag, naturligtvis, namn AnonyTun kan inte missas från den här listan, gäng.

Att använda AnonyTun är ganska enkelt eftersom du inte behöver skapa ett SSH-konto när du använder det.

Faktum är att i vissa fall kan AnonyTun samtidigt påskynda internethastigheter över det genomsnitt som du normalt använder.

Till exempel får du vanligtvis bara en hastighet på bara 500 kbps, men när du använder AnonyTun kan öka med upp till 2 Mbps, du vet.

DetaljAnonyTun
UtvecklareArt Of Tunnel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek3,6 MB

Ladda ner AnonyTun här:

Apps Utilities Art Of Tunnel LADDA NER

12. Tiger VPN

Fotokälla: play.google.com

Slutligen, om du behöver en gratis internetapplikation utan rot det gör inte att mobilgarantin förverkas, du kan använda ett program som heter Tiger VPN.

Jämfört med andra applikationer erbjuder Tiger VPN ett gränssnitt (användargränssnitt) som är relativt enkla och lätta att förstå för nybörjare.

När du använder det behöver du bara installera programmet och ställa in konfigurationen enligt kortet leverantör som du använder, va.

DetaljTigerVPN
UtvecklareTiger At Work
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek16 MB

Ladda ner Tiger VPN här:

Tigervpns Ltd Networking Apps LADDA NER

VARNING:

Tja, det är en samling av de bästa och mest populära gratis Android-applikationerna på internet som du kan prova.

Speciellt för nybörjare skadar det inte att använda HTTP Injector-applikationen eftersom det finns många handledning som du kan följa på internet eller YouTube.

Vilken applikation rekommenderar du då? Eller till och med har andra applikationer förutom ovanstående? Kom igen, tveka inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Gratis internet eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found