7 av de bästa och mest spännande xbox 360-spelen att spela 2020

Xbox 360-konsol, fortfarande populär idag. Faktum är att några av spelen fortfarande är älskade av många fans, till exempel följande bästa Xbox 360-spel.

Vem vet inte populär spelkonsol designad av Microsoft detta? Denna spelkonsol, som släpptes 2005, är fortfarande populär idag.

Denna PlayStation 3 och Nintendo Wii-rival är den första spelkonsolen som använder en trådlös pinne. Inte överraskande var närvaron av Xbox 360 vid den tiden mycket älskad.

Flera Xbox 360-spel har också varit framgångsrika och har fått många fans fram till nu på grund av spänningen i spelet och det unika med grafiken de bär.

Sedan, vad som helst de bästa Xbox 360-spelen från det förflutna till nuet? Kolla in hela recensionen nedan, gäng!

De bästa Xbox 360-spelen genom tiderna

Onlinefunktionerna och den grafiska kvaliteten som erbjuds av Xbox 360 är verkligen fantastisk. Det är inte konstigt att det hittills fortfarande finns många spelare som spelar med den här spelkonsolen.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera rader det bästa Xbox 360-spelet genom tiderna vilket kan göra dig beroende, gäng. Lyssna, låt oss!

1. Grand Theft Auto V.

Vem känner inte till detta Xbox 360-spel? Grand Theft Auto eller GTA är ett spel som är synonymt med droghandlare och andra brott.

När du spelar måste du slutföra olika uppdrag i GTA V, till exempel genomföra komplexa och farliga rån, gäng.

GTA V skiljer sig inte mycket från tidigare versioner. I det här spelet finns ett fantastiskt manus centrerad på tre komplex i staden Los Santos.

DetaljGrand Theft Auto V
UtvecklareRockstar North
UtgivareRockstar-spel
Utgivningsdatum17 september 2013
GenreAction äventyr

2. Hej 3

I det här spelet som släpptes 2007 kommer du att spela som Master Chief genom att fortsätta berättelsen från Hej: Combat Evolved och Hej 2.

Med en upplösning på 1080p kan du känna dig mer bekväm i det här bästa Xbox 360-spelet. Det finns också en kraftfull online-samarbets- och kartredigerare med fyra spelare, gänget.

I detta first-person shooter-genrespel finns det ett spel som är ganska kul, nämligen detonerande utomjordingar. Garanterat riktigt spännande!

DetaljHej 3
UtvecklareBungie
UtgivareMicrosoft Game Studios
Utgivningsdatum25 september 2007
GenreFörstapersonskjutare

3. Batman: Arkham Asylum

Den berömda superhjältekaraktären, Batman, visar sig vara närvarande i Xbox 360-spelet och är en av de bästa genom tiderna. I själva verket är detta spel också det bästa PC-spelet.

Med huvudpersonen som Batman måste du utforska de pussel som Joker tillhandahåller med totalt upp till 240 pussel.

Batman: Arkham Asylum kommer också att involvera dig i en strid. Senare kan du använda det ikoniska vapnet som Batman vanligtvis använder.

DetaljBatman: Arkham Asylum
UtvecklareRocksteady Studios
UtgivareEidos Interactive, Warner Bros. Interaktiv underhållning
Utgivningsdatum25 augusti 2009
GenreAction äventyr

Andra bästa Xbox 360-spel ...

4. Red Dead Redemption

Red Dead Redemption är ett Xbox 360-spel som berättar historien om en tidigare brottsling i att söka rättvisa för att kompensera för det fel han hade gjort.

Han är John Marston som bor i New Austin, en stad som inte har några lagar. Så att han var tvungen att krossa banditerna ensam.

När du spelar det bästa Rockstar-spelet i en vild öken måste du också slåss mot olika vilda djur som kan attackera när som helst.

DetaljRed Dead Redemption
UtvecklareRockstar San Diego
UtgivareRockstar-spel
Utgivningsdatum18 maj 2010
GenreAction äventyr

5. Lego Star Wars: The Complete Saga

Om du är ett Star Wars-fan, Lego Star Wars: The Complete Saga naturligtvis är det mycket lämpligt att vara ditt nyaste favoritspel, gäng.

Detta Xbox 360-spel för barn är också populärt bland vuxna. Förutom det roliga spelet kan du också bli en Star Wars-karaktär i minsta storlek i det här spelet.

Dessutom kan detta Star Wars-spel också spelas av flera personer tillsammans, aka multiplayer. Så det är lämpligt för familjesammankomster.

DetaljLego Star Wars: The Complete Saga
UtvecklareTraveller's Tales, Amaze Entertainment
UtgivareWalt Disney Company, Lucasarts, Warner Bros. Interaktiv underhållning, Feral interaktiv
Utgivningsdatum6 november 2007
GenreAction äventyr

6.Gears of War 3

Detta Xbox 360-spel för flera spelare är den spännande kulminationen på trilogin Episka spel genom att presentera ett lite brutalt och känslomässigt grymt spel.

Precis som den föregående serien, GOW 3 fortfarande närvarande med huvudpersonen och antagonistkaraktärerna som ser tuffa ut medan de stöder stora vapen.

De bästa spelen från Epic Games anses också vara framgångsrika när det gäller att presentera bra bilder, fantastiska monsterdesigner och en stödjande stridsskala.

DetaljGears of War 3
UtvecklareEpiska spel
UtgivareMicrosoft Studios
Utgivningsdatum20 september 2011
GenreTredjepersons skytt

7. Just Dance 2019

Just Dance 2019 är ett spel av Ubisoft som kan spelas en spelare eller multiplayer för upp till 4 personer. Du kan också välja en karaktär som du vill.

Unikt kan detta Xbox 360 Kinect-spel också spelas med en smartphone som en kontroller med en applikation som kan laddas ner gratis.

Dessutom innehåller ett av de senaste Xbox-spelen 2019 mer än 400 låtar som du kan välja efter din smak. Verkligen spännande, eller hur?

DetaljJust Dance 2019
UtvecklareUbisoft
UtgivareUbisoft
Utgivningsdatum23 oktober 2018
Genremusik

Det är de 7 bästa Xbox 360-spelen genom tiderna som du måste prova. Det är så spännande, ApkVenue garanterar att du omedelbart blir beroende av första gången du spelar det.

Tack vare onlinefunktionerna och den grafiska kvaliteten som erbjuds är det inte konstigt att Xbox 360 fortfarande är populär och har många fans idag.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found