hur man använder de senaste falska GPS 2020

Hur man använder Fake GPS är förvånansvärt enkelt! Du kan skapa en falsk plats med Fake GPS på följande sätt.

Hur man använder falsk GPS är ofta eftertraktad av många idag. Det visar sig att många av dem vill förfalska platser för olika saker.

GPS är verkligen en av de viktigaste funktionerna i en smartphone. Förekomsten av GPS på smartphones gör det möjligt för användare att använda platsfunktionen för att ta reda på, övervaka och spåra var andra smartphone-användare befinner sig.

Funktioner dela plats i olika applikationer kan du också dela platsinformation när du befinner dig på den platsen.

Men ibland finns det människor som vill vara lite retande med manipulera plats. Oavsett om det bara är att pranka en vän eller att ljuga för din pojkvän.

Tja, om du också vill prova det kan du använda Fake GPS-applikationen. För att vara tydligare kommer vi här att förklara hur man använder falsk GPS.

Hur man använder falsk GPS (komplett med falska GPS-applikationsrekommendationer)

Vill du manipulera en plats och be en vän eller flickvän att få dem att tro det? Om så är fallet kan du dra nytta av den bästa Fake GPS-applikationen.

Den här gången kommer ApkVenue noggrant att diskutera hur man använder Fake GPS på Vivo, OPPO och andra i handledningen nedan. Kolla in det!

Hur man använder falsk GPS

Du måste ha ett dilemma när du ibland vill skapa falska platser, men du vill inte bryta smartphone-garantin genom att rota.

Du behöver inte oroa dig, för du kan följa guiden om hur du aktiverar falskt GPS på Samsung, Xiaomi och andra HP-märken utan rot följande, gäng. Lyssna, låt oss!

Steg 1: Installera Fake GPS Location Application - Floater

  • Installera programmet först. Här använder ApkVenue applikationen Falsk GPS-plats - Floater.

Steg 2: Öppna inställningsmenyn

  • När du är klar installerar du menyn inställningar. välja Utvecklaralternativ.

Steg 3: Aktivera Mock Location

  • I detta skede måste du göra hur du aktiverar Mock Location genom att välja alternativet Välj mock location app.

Steg 4: Välj en Floater-app

  • Hur man använder Fake GPS på WhatsApp eller andra bästa chattapplikationer som nästa är att välja en applikation Flytare.

Steg 5: Välj en falsk plats

  • Platsen kommer att visas på längst upp till vänster på skärmen. Du kan bestämma genast falsk plats önskat, gäng.

  • I det här skedet kan du verkligen inte göra hur du aktiverar Fake GPS utan att aktivera en falsk plats.

Klart, deh! Det är enkelt, eller hur? Du kan skapa en falsk plats på en Android- eller iPhone-mobiltelefon enkelt och naturligtvis behöver du inte rota, gäng.

Fake GPS-applikationsfunktioner

  1. Att helt enkelt prata dina vänner för att du kan skicka din plats var som helst i världen.

  2. Till hur man använder Fake GPS för Mobile Legends, kan du också följa hur du använder Fake GPS ML tidigare för att spela ML-spel eller andra spel som kräver GPS.

  3. Att skapa ett tuyul-konto för taxichaufförer online så att förare kan flytta var som helst de vill så att de alltid får massor av beställningar.

Bästa falska GPS-applikationen

Förutom Floater-applikationen finns det fortfarande flera andra Fake GPS-applikationer som du kan använda för att prova Fake GPS-metoden så att den inte upptäcks av servern, gänget.

Vilka är rekommendationerna? den bästa falska GPS-appen på Android kan du prova? Kolla bara listan nedan!

1. Falsk GPS-plats - Hola

Hola kan vara bättre känd som en VPN-applikation, men detta israeliska företag har också en falsk GPS-applikation, nämligen Falsk GPS-plats Hola.

Förutom att kunna användas för att pranka vänner, kan en av de senaste Fake GPS-applikationerna också hjälpa dig att hitta andra användare på vissa platser.

Om du till exempel ställer in din plats för att vara i Japan, kommer personer som rekommenderas i sökningen efter vänner också att visa personer i det landet.

DetaljFalsk GPS-plats - Hola
UtvecklareHola VPN Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3,8 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg (Play Store)4.1/5.0

Ladda ner falsk GPS-plats - Hola här.

2. Falsk GPS-plats - Floater

Nästa finns Falsk GPS-plats - Floater. När den används, falsk GPS plats Denna APK kan visa en flytande vy med en justerbar storlek.

På så sätt kan du omedelbart använda falsk GPS plats För att ställa in falsk plats lättare utan att behöva öppna locket på andra appar, gäng.

Floater har också en mängd andra intressanta funktioner, från historien om platserna du använder, sparar dina favoritplatser och ändrar utseendet.

DetaljFalsk GPS-plats - Floater
UtvecklareSnabba utvecklare
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek2,8 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg (Play Store)3.8/5.0

Ladda ner falsk GPS-plats - Floater här.

3. Falsk GPS

Med Falsk GPS, kan du försöka använda falsk GPS på OPPO A3 eller andra mobiltelefoner för att få mobiltelefonen att se ut som den är på vissa platser runt om i världen. Välj bara den plats du gillar!

Nästan som den tidigare Fake GPS APK-applikationen, för att denna applikation ska kunna fungera bra, måste du aktivera funktionen Plats Mock på utvecklingsinställningar.

Storleken är inte heller för stor, vilket bara är 7,1 MB. Så du behöver inte oroa dig för att smarttelefonens prestanda avbryts även med begränsade specifikationer.

DetaljFalsk GPS
UtvecklareByteRev
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek7,1 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg (Play Store)4.3/5.0

Ladda ner falsk GPS här.

4. Falsk GPS-plats

Under tiden, för de av er som letar efter hur man använder falsk GPS på Xiaomi, kan du också ladda ner applikationen Falsk GPS-plats detta, gäng.

Denna applikation som utvecklats av Lexa kommer med ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt. Du kan också skapa en falsk plats med bara två klick.

Dessutom kan Fake GPS-applikationen för online frånvaro som har laddats ner mer än 10 miljoner gånger också fungera bra på smartphones som inte har rot eller redan.

Men om den är installerad på en rotad smartphone kan du justera fler inställningar i Falsk GPS-plats. Är det inte intressant?

DetaljFalsk GPS-plats
UtvecklareLexa
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg (Play Store)4.6/5.0

Ladda ner falsk GPS-plats här.

5. Min plats

Min plats är en falsk GPS-applikation utan rot vilket är rätt för er som använder en smartphone med begränsade specifikationer på grund av dess lilla storlek, vilket är 7 MB.

Applikationen, som har laddats ner mer än 5 miljoner gånger, kan aktiveras med Mock Location-funktionen i utvecklingsinställningar för att ställa in Fake GPS.

Ändå kan denna gratis falska platsapplikation gjord av utvecklaren Andev också fungera bra och är lätt att använda av nybörjare, gäng.

DetaljMin plats
UtvecklareAndev
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
StorlekVarierar
Ladda ner4.000.000 och högre
Betyg (Play Store)4.3/5.0

Ladda ner Min plats här.

Det var det hur man använder falsk GPS utan rot tillsammans med falska GPS-applikationsrekommendationer. Du kan använda den här metoden när du vill vara nyfiken eller pranka dina vänner.

Men kom ihåg, överdriv inte det eller använd det särskilt för att lura din partner. Senare, om du fastnar kan det bli värre. Lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.