7 baksida-, bak- och hem-Android-knappappar

Letar du efter en ersättningsapplikation för baksidan eller hemknappen för att ersätta ett fel HP-navigeringsknapp? Kolla in följande lista över applikationer för bak- och hemknappar!

Du behöver definitivt applikationen tillbaka-knapp när Back- eller Back-knappen på din Android-telefon är skadad eller fel så det kan inte användas.

Dessa knappers roll är mycket viktig, liksom hemknappen och ett antal andra navigeringsknappar. För, bara med dessa knappar kan du göra göra flera saker samtidigt med din mobiltelefon.

Om navigeringsknappen är skadad måste du ladda ner appen så att du kan använda din mobiltelefon normalt. Här är en lista med rekommendationer applikation för bakåtknapp eller Tillbaka och Hem!

1. Navigationsfältets hjälpfält

Fotokälla: play.google.com

Navigationsfält Assistant Touch Bar är den mest populära applikationen för Android-bakknappar och används oftast för att ersätta fysiska knappar som är skadade.

Denna applikation innehåller kompletta navigeringsknappar, särskilt viktiga knappar som knapparna Hem, Tillbaka och Senaste applikation. ApkVenue rekommenderar verkligen denna applikation.

Du kan också få ett antal andra funktioner, t.ex. byte av strömbrytarfunktion, meddelanden, skärmdumpar för mobiltelefoner, delad skärm och för att välja applikationer. Är det inte intressant?

DetaljNavigationsfält Assistant Touch Bar
UtvecklareAssistive Touch Team
Recension4,3 (88 500 totalt)
Storlek8,2 MB
Installera den5,000,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare

Ladda ner navigationsfältets hjälpfält nedan:

Apps Utilities Assistive Touch Team LADDA NER

Ladda ner Navigations Bar Assistive Touch Bar via Play Store.

2. Startknapp

Fotokälla: play.google.com

Om ditt problem är den fasta eller döda hemknappen kan du använda ett program som heter Hemknapp den här är mycket effektiv.

Intressant, i den här applikationen kommer den att visas med en pekfärg som visas när vi trycker på den. Den här knappen är längst ner på skärmen.

Med bara en knapptryckning kan du använda alla funktioner i den. Du kan också ändra eller ändra färg, storlek, höjd och bredd samt knappens vibrationer.

DetaljHemknapp
UtvecklareNu-kob
Recension4,4 (1125 totalt)
Storlek2,7 MB
Installera den100,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare

Ladda ner hemknappen nedan:

Ladda ner Nu-Kob Apps Utilities

Ladda ner hemknappen via Play Store.

3. Multi-action hemknapp

Fotokälla: play.google.com

Andra applikationer för bak- och hemknappar är Multi-action hemknapp. Du kan använda den här applikationen, särskilt om telefonens skärmskydd har skadats och påverkar knapparnas prestanda.

Denna applikation visar en virtuell knapp längst ner på mitten av din mobiltelefonskärm, till exempel hemknappen. Men funktionen är inte bara hemknappen, du vet, gäng!

Till exempel, med ett dubbeltryck kan du också komma åt bakåt- eller bakåtknappen. Om du sedan trycker på och håller kvar ett tag kan du komma åt knappen Ny applikation.

DetaljMulti-action hemknapp
UtvecklareSylvain Lagache
Recension4,5 (17 492 totalt)
Storlek3,5 MB
Installera den1,000,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare

Ladda ner hemknappen med flera åtgärder nedan:

Ladda ner appar Utilities Sylvain Lagache

Ladda ner hemknappen med flera åtgärder via Play Store.

4. Easy Touch

Fotokälla: play.google.com

Easy Touch liknar iPhones bakåtknapp-app som heter Assistive Touch. Funktionerna som den har liknar också applikationen.

Denna applikation ger en virtuell knapp som alltid syns på mobiltelefonens skärm. För att använda den, tryck bara på knappen, den visar olika viktiga knappar och menyer, till exempel Hem och Låsskärm.

Du kan enkelt låsa skärmen utan att alls röra vid de fysiska knapparna. Naturligtvis kan det vara ett alternativ om du har problem med att trycka på knappen.

DetaljEasy Touch
UtvecklareApplication Dev Team
Recension4,2 (16 841 totalt)
Storlek5,4 MB
Installera den1,000,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare

Ladda ner Easy Touch nedan:

Apps Utilities Application Dev Team DOWNLOAD

Ladda ner Easy Touch via Play Store.

5. S9 navigeringsfält (ingen rot)

Fotokälla: play.google.com

S9 Navigationsfält (inget rot) lämplig för dig som vill ha en vanlig mobiltelefon med smak av HP flaggskepp Samsung i S-serien.

Eftersom, som namnet antyder, visar denna applikation en navigeringsknapp som liknar den knapp som ägs av Samsung S9-knappen för bakåtknapp som är ganska populär.

Även om det inte är helt funktionellt korrekt, kommer du fortfarande att njuta av olika användbara funktioner som finns tillgängliga i den här applikationen.

Utan att behöva rota mobiltelefonen är S9 Navigationsfältapplikationen optimal nog för användning på alla typer av Android-telefoner eftersom det redan finns flera uppdateringar tillgängliga från utvecklaren.

DetaljS9 Navigationsfält
UtvecklareMegaVietbm
Recension4,4 (totalt 13 023)
Storlek2,7 MB
Installera den500,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare

Ladda ner S9-navigeringsfältet nedan:

Ladda ner MegaVietbm Apps Utilities

Ladda ner S9 navigeringsfält via Play Store.

6. Zone AssistiveTouch

Fotokälla: play.google.com

Zone AssistiveTouch liknar Quick Ball-applikationen som tillhandahåller navigeringsfunktioner och genväg olika viktiga knappar på Android som visas flytande på skärmen.

Du kan också göra den här applikationen till ett alternativ om din mobiltelefon har fysiska knappar som börjar visa tecken på fastnat eller fel.

Knapparna i det här programmet kan enkelt flyttas, hur man håller ner önskad knapp, sedan drag eller skjut. Du kan också justera den med fingrarnas räckvidd.

DetaljZone Assisstive Touch
UtvecklareMixiaoxiao Team
Recension4,0 (3791 totalt)
Storlek1,1 MB
Installera den100,000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare

Ladda ner Zone Assisstive Touch nedan:

MixiaoxiaoTeams apparverktyg LADDA NER

Ladda ner Zone AssistiveTouch via Play Store.

7. Tillbaka-knapp (ingen rot)

Fotokälla: play.google.com

Som namnet antyder, ansökan Tillbaka-knapp (ingen rot) ger en navigeringsdisplay som innehåller ett antal viktiga knappar utan att först behöva rota din Android-telefon.

Även om namnet är Bakåtknapp, vilket betyder bakåtknappen, betyder det inte att den här applikationen bara innehåller Tillbaka-knappen. Eftersom det här programmet kan aktivera knappen tillbaka, Hemoch nyligen.

Genom att ladda ner bakåtknappen kan du njuta av en mängd olika inställningar som är helt kompletta, från att ändra den horisontella eller vertikala positionen, låsposition, för att justera knappens transparensnivå.

DetaljTillbaka-knapp (ingen rot)
Utvecklareogapps
Recension4,2 (32 856 totalt)
Storlek1,5 MB
Installera den5.000.000+
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare

Ladda ner bakåtknappen (ingen rot) via Play Store.

Det var det en lista med ersättningsappar för knapparna Tillbaka, Hem och Senaste för Android bäst och gratis som du ska försöka.

Även om applikationen är ett alternativ när de fysiska knapparna på din Android-telefon är skadade är det inget fel med att prova nya saker på en mobiltelefon som inte är skadad.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Frieda Isyana