hur man installerar flera onlinekonton på Android

Det måste vara kul om vi kan installera flera LINE-konton på vår egen smartphone, utan att behöva bry sig om att använda den på två olika mobiltelefoner eller på olika enheter.

Det skulle vara kul om vi kunde installera flera konton LINJE på en egen smartphone, utan att behöva bry sig om att använda den på två olika mobiltelefoner eller på olika enheter. Genom följande artikel kommer vi att meddela dig Så här installerar du enkelt flera LINE-konton på en Android-telefon.

Denna metod gäller faktiskt inte bara för LINE-applikationen utan för andra applikationer som Instagram, Facebook, Twitter och många andra. Redo? låt oss börja steg för steg-hans.

(Obs! Dessa tips kräver fullständig root-åtkomst. Om din mobiltelefon inte har rotat är följande tips absolut inte möjliga. Läs följande artikel om hur du rotar till att rota din Android-telefon)

  • CAUGHT, LINE Sticker Visar sig innehålla vuxeninnehåll!
  • 1200+ LINE-klon-ID för LINE Game Prize Hunters

Hur man gör flera LINE-konton på Android

  • I det här tipset kommer vi att duplicera profilen från Android så att du kan ha mer än en profil som kan användas enligt olika behov. För det behöver vi en ansökan som heter SwitchMe flera konton. Ladda ner och installera applikationen SwitchMe via nedladdningsknappen nedan.
Produktivitetsappar Fahrbot LADDA NER
  • Kör i så fall programmet SwitchMe. I det finns det inte mycket miljö komplicerat vad du måste göra. Du behöver bara trycka på en knapp Nästa på skärmen Välkommenoch fyll i namnet på din huvudprofil efter önskemål. Tryck i så fall på knappen Skapa i det nedre högra hörnet.

  • Tryck på knappen på huvudsidan för SwitchMe + i det nedre högra hörnet och välj sedan Skapa profil.

  • Fyll i namnet på din andra profil efter behov.

  • Så nu är din andra profil klar. Om du vill byta till den profil du just skapade, tryck bara på den ikon med tre prickar i det övre högra hörnet av profilen du vill välja och välj sedan den Växla. Vänta några minuter på din mobiltelefon omstart ensam.

  • BLI INTE ÖVERRASKAD! Din Android-mobiltelefon kommer tillbaka som en ny mobiltelefon med alla miljö tillbaks till det normala. De gamla apparna försvinner också i den nya profilen. Men här är fördelen. Du kan installera ny LINE som ska installeras med andra olika konton.

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER
  • Om du vill återgå till huvudprofilen och vill använda andra program som tidigare behöver du bara öppna programmet igen SwitchMeoch tryck sedan på ikonen för tre punkter i det övre högra hörnet av din huvudprofil. Tryck Växla kom tillbaka.

Nu har du redan två olika profiler på en Android-telefon. På det sättet kan du använda flera LINE-konton på en Android-telefon. Lycka till!

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found