Vad?! Dessa 7 spökpokemon visade sig vara människor

Några av dessa spökpokémon är faktiskt bildade av mänskliga andar. Fängslad av berättelsen om ursprunget för varje typ av spökpokemon? Här är historien ..

I Pokémon-världen visar det sig att inte bara djur kan användas som Pokémon. Det finns flera andra element som kan kallas pokemon, varav en är spöke. Det finns exempel på själva pokemon Häftigt.

En del av spökpokémonen är faktiskt bildade av mänskliga andar. Fängslad av berättelsen om ursprunget för varje typ av spökpokemon? Här är historien ..

  • 15 bästsäljande Pokémon-spel genom tiderna, som vill bli tränare!
  • Fantastisk, legendarisk Pokémon officiellt släppt av Niantic!
  • Poke Monster, det senaste Pokémon-spelet som är redo att tävla med Pokemon GO

7 Dessa Ghost Pokémon visar sig vara mänskliga

1. Hör

Höra är en utveckling av Gastly som har röda ögon och en mörk purpur kropp. Denna Pokemon själv har också ett smeknamn Shadow Pokemon och hade ett riktigt ont utseende. Det sägs att Gengar brukade vara en prövande människa letar efter vänner äventyr genom att ta sitt liv.

2. Yamask

Den här Pokémon har en spökform som bär en mänsklig ansiktsmask. Denna Pokémon har också stora röda ögon med ett sorgligt ansikte. Det står den masken Yamask Detta är mänskligt ansikte medan de fortfarande levde och dessa ögon signalerade att de grät.

3. Drifloon

Att ha en form som en ballong, missförstå mig inte att denna Pokémon är läskig. Kroppen har en lila färg med två tunna armar som har en hjärtformad spets. Drifloon är en form av mänskliga andar och Pokémon och har onda avsikter.

4. Froslass

Froslass är en Pokémon som utvecklas från Kvinnlig snarka. Snorunt själv kan bara bli en spöktyp efter att ha utvecklats till Froslass med Dawn Stone. Hennes form har formen av en kvinna i en kimono och är verkligen baserad på ett spöke yuki-onna vilket är snökvinnans spöke från Japan. Det ryktas också att Froslass äter mäns själar som sin energi.

5. Honedges

Denna Pokémon har formen av ett svärd med huvudet på fästet. Honedge skapad av den mänskliga anden som strövar omkring och har svärdet som en behållare. Honedges kommer att absorbera den mänskliga sidan av livet när de berörs, så det är bäst att inte komma nära denna Pokémon.

6. Phantump

Phantump detta är en spöke och gräs typ Pokémon. Hans form har en form som en stock med ett ansikte som en mask. Denna Pokémon är en form av ett barns ande som dör i skogen och om det är sant att ett litet barn saknas i skogen kan det förvandlas till en Phantump.

7. Spiritomb

Det sägs att denna spökartyp Pokemon inte har någon fysisk form och kommer ut ur en sten som heter Udda Keystone. Denna Pokémon har spiralformade ögon som är gjorda av en kombination av ** 108 själar ** till en. En själ ensam kan orsaka mycket problem, beräkna själv hur stort problemet skapas av denna typ av Pokémon.

Ingen skulle säkert ha trott att Pokémon vanligtvis är känd för att vara söt och bedårande, men det finns Pokémon som också är läskiga, eller hur? Istället för att vara nyfiken på typerna av Pokemon ovan, vänligen prova Pokémon själv så att du kan ladda ner här.

Spel RoadRice NEDLADDNING

Baner: Getwallpapers


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found