7 av de mest skrämmande och gripande kuntilanak-skräckfilmerna

Blir du uttråkad och vill pumpa upp adrenalinet genom att titta på skräckfilmen Kuntilanak? Här är några av de läskigaste kuntilanak-filmerna. Titta inte ensam!

Inte bara skor, utgöra, eller kläder, vissa spöken är lokala. Till exempel som Pocong, Genderuwo, Kuntilanak, Tuyul och många fler.

Eftersom dessa andar verkligen kan finnas, kommer du att känna mer kännanär du tittar på lokala spökfilmer som väger utomlands. Dessutom beskrivs Kuntilanak som ett distinkt skratt.

Tja, om du är nyfiken på något Kuntilanak-filmen den mest olycksbådande, inget behov av att dröja längre. I det följande har ApkVenue sammanfattat sina olika filmer.

Julie Estelles Kuntilanak-film

Vem känner inte till en vacker konstnär som heter Julie Estelle? Framgång med huvudrollen i romantiska filmer Dealova (2005) och Alexandria (2005), Han svängde in i en mer gripande roll, nämligen en skräckfilm.

Inom tre år spelade han i skräckfilmer Kuntilanak 1 till Kuntilanak 3 regisserad av Rizal Mantovani. Julie Estelle spelar inte rollen som spöket Samantha, någon som har talang att ringa kuntilanak.

1. Kuntilanak (2006)

Efter sin mors död kände Samantha sig mycket illa. Han har ofta mardrömmar. Dessutom störde hans styvfar honom mycket. För att inte bli mer stressad bestämde han sig för att hyra ett pensionat nära sitt campus. Detta pensionat med 3 våningar ligger intill en kyrkogård och ett banyanträd.

Denna Kuntilanak-filmspänning börjar när Sam går in i sitt ombord. Han blev bedövad av den stora spegeln med designen årgång. Pensionären sade, spegeln är arvet från familjen som äger pensionatet.

Sedan han gick ombord där har Sam ofta upplevt konstiga händelser. Faktum är att han sjunger ofta låten Lingsir Wengi omedvetet. Vad hände egentligen med Sam?

2. Kuntilanak 2 (2007)

Fortsätt berättelsen i föregående film, i filmen Kuntilanak 2, beslutade Sam att flytta till en ny plats. Den här gången hyrde han ett rum i en bosattes hus. När han flyttar till en ny plats tar Sam en stor spegel från sitt gamla pensionat.

När han kom in i huset där han bodde hälsades Sam varmt. Men de små barnen i huset är faktiskt rädda för Sams närvaro. Den lilla pojken kände att Sam följdes av en läskig varelse.

3. Kuntilanak 3 (2008)

Den senaste Kuntilanak-filmen som spelades av Julie Estelle är inte mindre spänd än den första eller andra. Historien börjar med Sam som reser till en skog för att träffa en mormor som tros ha förlorat sin förmåga att kalla till kuntilanak.

På väg till skogen träffade han en grupp av Komodo SAR-teamet. De är Darwin, Asti, Herman och Eltra. Deras mål i skogen är att hitta sina vänner Stella och Rimson som försvann för några dagar sedan.

Sam gick slutligen med gruppen. Vid ankomsten gör de ett tält och förbereder sig för vila, men konstiga saker börjar hända.

De hade till och med tid att höra ljudet av en baby som gråter på natten. När de gick genom skogen under dagen, konfronterades de också av tjock dimma. Vad hände egentligen med dem? Kan Sam förlora sin förmåga? Så titta på denna serie Kuntilanak-filmer, spelade av Julie Estelle!

Andra filmer om Kuntilanak

Bortsett från Kuntilanak-filmen, med Julie Estelle i huvudrollen, finns det fler skräckfilmer om Kuntilanak som inte är mindre läskiga och spännande att titta på. Här är listan:

4. Keranda Kuntilanak (2011)

För er som vill titta på kuntilanak-filmer blandade med komedi-genrer, Keranda Kuntilanak kan användas som ett alternativ.

Historien börjar med pensionatet där Abby och Ikke bodde, vilket ursprungligen var lugnt. Varje natt hände något konstigt med dem två. Inte bara invånarna i pensionatet, de människor som ofta stannar där upplever också läskiga saker.

Tills en dag kommer Abbys syster (Tasya * och bor på pensionatet. Hon ser en kvinna med långt hår som är gravid. Vem är den här kvinnan? Är hon källan till den konstiga händelsen på Abby och Ikke pensionat? "

5. Kuntilanak 1 (2018)

Sammanfattningen av kuntilanak-filmen som sändes 2018 berättar om Moster Dona, En fostermor till fem föräldralösa barn.

Eftersom han ville åka utomlands, anförtrott han sina fem fosterbarn till sin brorson, Lydia. Skräckhändelser började inträffa efter att de fem barnen hittade en gammal spegel i källaren.

De ser ofta figuren av en kvinna med långt, läskigt hår komma ut ur spegeln. Är den kvinnan ett kuntilanakspöke? Hur räddar de sig från de spända händelserna som fortsätter att hända?

  1. Kuntilanak 2 (2019)

För de som är nyfikna är huvudpersonen i filmen Kuntilanak 2 (2019) Michelle Skornicki (Dinda) och Karina Suwandi (Karmila). Karmila kom för att träffa moster Donna och hävdade att hon var den biologiska mamman till ett av hennes fosterbarn, nämligen Dinda.

Moster Donna kände att något var fel med Karmila. Därför att han har långt hår och mycket smidigt tal. Moster Dona trodde inte på Karmilas bekännelse och förbjöd henne att träffa Dinda.

Av nyfikenhet gick Dinda äntligen för att träffa Karmila. För att komma till Karmilas hus måste Dinda, tillsammans med några av hennes vänner, gå igenom en mörk och ensam djungel. Och konstiga händelser inträffar ofta.

Vad hände efter att Dinda anlände till sin mors hus? Är det sant att Karmila är Lindas biologiska mamma? Om du är nyfiken på nästa berättelse kan du strömma eller ladda ner Kuntilanak 2-filmen.

7. Mangkujiwo (2020)

Om du letar efter de senaste filmerna från kuntilanak 2020, Mangkujiwo är hans val. Historien om den här filmen börjar med två stora figurer, nämligen Brotoseno och Tjokro Kusumo inblandade i fejder.

Det de kämpade om var ingen annan än makten. Feiden slutade i Tjokros seger. Broto kände sig oacceptabel och tänkte hämnas genom barnet han bar Kanthi, kvinnan Tjokro impregnerad. Kanthi blev bundet för att hon anklagades för att vara gravid med en djävulens barn.

Kände sig hjälplös och begick självmord. Men barnet räddades av Broto. Kanthis ande gick sedan in i tvillingspegeln som hade varit ett vittne till Brotos brott.

Det är 7 av de mest läskiga Kuntilanak-filmtitlarna. Av alla titlar, vilken ska du titta på? Eller kanske du vill titta på dem alla? Dela med sig ditt svar i kommentarfältet, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found