hur man hanterar "http url hittades inte" Indosat gul

Är du användare av Yellow Indosat Package och har du någonsin upplevt problem som du inte kan surfa på internet? Så här hanterar du http url som inte finns i Indosat-nätverket.

Gult internetpaket är en av Indosats dagliga pakettjänster. Detta paket erbjuder låga priser med rikliga kvoter. Med ett pris på 1 500 IDR kan du få 1 GB kvot vilket är giltigt i 24 timmar i alla nätverk.

Det visar sig dock att många användare upplever problem när de använder detta gula internetpaket. Problemet är att du inte kan komma åt internet och det visas http url hittades inte. Koppla av, ApkVenue känner till lösningen, här hur man hanterar http url hittades inte Indosat Yellow.

  • Indosats internetpaketpriser för mars 2021, från 2000 IDR!
  • Hur man kontrollerar den senaste Indosat-kvoten 2021, den enklaste och mest praktiska!

Här är ett enkelt sätt att övervinna HTTP-URL som inte finns på Indosat Yellow Internet Package

För att lösa http url hittades inte Indosat är faktiskt väldigt enkelt killar. Detta problem kan uppstå på grund av flera orsaker. Därför måste vi först bekräfta några saker.

Steg 1: Se till att internetkvoten fortfarande finns

Det första steget för att övervinna den inte hittade http url i Indosat Yellow Internet Package är säkerställa internetkvot vi finns fortfarande. Du kan göra detta genom att öppna MyIm3-applikationen. När vi öppnar denna applikation kan vi se hur mycket vår återstående kvot är och diverse annan information.

Appar Drivrutiner & Smartphone LADDA NER

Om du upptäcker att kvoten är slut, kan du först köpa det gula internetpaketet genom att komma åt koden som visas nedan via din mobiltelefon. Därefter får du ett bekräftelsemeddelande från 363. Svara OK för aktivera Indosat Yellow internetpaket.

Steg 2: Öppna våra Internetinställningar

Om resultatet visar sig Din kvot är fortfarande tillgänglig och du kan fortfarande inte surfa på internet, nästa steg för att lösa det gula paketet http url hittades inte är att öppna inställningarna för internetnätverket. Problemet med att inte kunna surfa orsakas vanligtvis av APN-inställningar det förändrades. För att åtgärda det, följ dessa steg:

  • Öppna först inställningsmenyn på din Android-smartphone. Välj därefter SIM & nätverk. Nästa är att komma in APNs-menyn.
  • Se till att bocken är på alternativet ISAT WAP. Problemet med http url hittades orsakas vanligtvis eftersom APN-inställningen är i alternativet ISAT BB INTERNET. Tricket är att helt enkelt knacka på och sätta en bock alternativ ISAT WAP.
  • Efter det är det sista steget för att övervinna http url inte hittat starta om din smartphone för att återställa nätverksinställningar. Efter att ha aktiverat försök genom att komma åt webbplatsen via en webbläsare eller köra andra program.

Det var det killar hur-till-tips hur man löser http url hittades inte Indosat från Jaka. Om du fortfarande upplever detta problem upprepade gånger kan du försöka kontakta Indosat callcenter för att försäkra dig om det. Hoppas det är användbart!

Läs också artiklar om Indosat Internet eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found