7 bästa Android-genomskinliga kameraprogram 2020

Det finns en genomskinlig kameraprogram, du vet. Den här gången kommer ApkVenue att granska listan över de bästa genomskinliga kameraprogrammen på Android (uppdatering 2020).

Ansökan se genom kameran utan tvekan en av de unika Android-applikationerna som fortfarande är de mest eftertraktade av många människor idag, gäng.

Du kan använda den här applikationen för att dra nytta av funktionerna genomskinlig kamera aka transparent och osynlighetskamera av kroppsorgan efter behov Röntgen.

Men frågan är, "Finns det verkligen en genomskinlig kameraapp för Android som är äkta?". Eller bara helt enkelt upptåg och Bluff endast?

Så, för att svara på din fråga har följande ApkVenue granskat samlingen den bästa genomskinliga kameraprogrammet för Android som du kan prova enligt nedan.

En samling av de bästa genomskinliga kameraprogrammen för Android, riktigt original?

Beväpnad med en transparent kameraprogram kan du göra unika foton eller redigera videor med transparenta föremål på kläder, mänskliga organ, djur eller andra föremål.

Du kan använda denna ursprungliga genomskinliga applikation för Android för att ha kul med dina vänner, så att Android-telefonen du använder ser ännu mer sofistikerad ut.

Vad sägs då om kvaliteten på den bästa genomskinliga kameran för Android? För de av er som är nyfikna, låt oss kolla in det!

1. Moosejaw X-Ray (bästa bärkamera för Android)

Fotokälla: play.google.com

Mooseejaw röntgen är den bästa genomskärningsappen för Android för att se under- och damunderkläder.

Moosejaw X-Ray-applikationen i sig kan bara användas om du har Moosejaw-tidningen, både tryckta och digitala versioner, gäng.

Bara genom att rikta kameran mot en av Moosejaws kataloger eller tidskrifter kan du omedelbart se vilka underkläder modellen har på sig.

Den bästa applikationen för kläder för Android har hämtats från Google Play, men du kan fortfarande installera den via APK-filen.

DetaljMoosejaw röntgen
UtvecklareUkAPPSCITY
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek3,1 MB
Betyg3.5/5 (Google Play)

Ladda ner Moosejaw X-Ray här:

Marxent Labs foto- och bildappar LADDA NER

2. X-Ray Full Body Prank

Fotokälla: play.google.com

Om andra applikationer bara kan skanna vissa kroppsdelar, X-Ray Full Body Prank visar hela kroppen för den person du är skanna, du vet.

Kamera Röntgenscanner Detta visar de inre organen hos din målperson i form av en skalle, från topp till tå.

Så det fungerar är ganska enkelt. Du måste bara välja mall passa din vän och skanna skelettet. Riktigt enkelt, eller hur?

DetaljX-Ray Full Body Prank
UtvecklareStarApps7
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek26 MB
Betyg3.2/5 (Google Play)

Ladda ner X-Ray Full Body Prank här:

X-Ray Full Body Prank via Google Play Store

3. Body Scanner Prank

Fotokälla: play.google.com (Ladda ner den ursprungliga genomskinliga kameraprogrammet för Android här!)

Body Scanner Prank är en transparent kameraprogram som kan visa alla skelett i kroppen, inklusive organ som hjärtat, lungorna och andra.

Med denna Body Scanner Prank-applikation kan du pranka dina vänner genom att kunna se vad som finns i deras kropp, vet du.

Åh ja, Body Scanner Prank är en av de genomskinliga kameraprogram som är förbjudna på Google Play. Men du kan fortfarande ladda ner via länken nedan. Mycket unikt, eller hur?

DetaljBody Scanner Prank
UtvecklareLive flerspelarspel
Minimalt operativsystemAndroid 3.0 och senare
Storlek3,4 MB
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner Body Scanner Prank här:

Appar Photo & Imaging porrassoft LADDA NER

Andra genomskinliga kameraprogram ...

4. Xray Scanner Camera Effect

Fotokälla: play.google.com

För er som vill göra foton med effekter Röntgen, det finns också en applikation som heter Xray Scanner Camera Effect som har coola foton.

Det är inte möjligt att skanna kläder eller organ här. Men du kan fortfarande skapa en svart-blå fotoeffekt Röntgenhär.

Om du är intresserad av att prova det kan du ladda ner den här bästa genomskinliga kameran för Android via följande länk, gäng.

DetaljXray-skannerkameraeffekt
UtvecklareMister Borken
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek2,6 MB
Betyg3.4/5 (Google Play)

Ladda ner Xray Scanner Camera Effect här:

Xray Scanner Camera Effect via Google Play Store

5. Xray Scanner Prank

Fotokälla: play.google.com (Android-telefonens genomskinliga kameraresultat är lämpliga för att pranka dina vänner.)

Xray Scanner Prank är den ursprungliga genomskinliga applikationen som kan visa kroppens inre organ. Hur man använder denna Xray Scanner Prank är inte heller svårt, gäng!

Tricket är att du kan placera Android i din vänstra hand och sedan öppna Xray Scanner Prank och sedan luta Android-telefonen som du vill.

Justera kamerans och handens position tills positionen överensstämmer med vad som visas på skärmen. Denna bästa genomskinliga kamera för Android APk visar bara en fiktiv version av röntgenresultaten.

Denna Xray Scanner Prank är verkligen gjord för skojs skull, gäng, och det kan naturligtvis vara ett material för roliga skämt med dina vänner.

DetaljXray Scanner Prank
Utvecklareporrasoft
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek3,7 MB
Betyg3.3/5 (Google Play)

Ladda ner Xray Scanner Prank här:

Appar Photo & Imaging porrassoft LADDA NER

6. Xray-skannerkamera (applikation för osynlighetskamera förbjuden av Play Store)

Fotokälla: play.google.com

Inte mycket annorlunda än Xray Scanner Prank, en genomskinlig kameraprogram Xray-skannerkamera det kan också användas för att skanna organen i kroppen.

Med utgångspunkt från kroppsdelar som ben, bröst, huvud och många fler som du kan utforska på egen hand, och naturligtvis blir det roligare om du använder det tillsammans med dina vänner.

Resultaten av bilderna som visas med denna applikation är också ganska tydliga, benformen som visas kommer att ses rent och tydligt.

Är du nyfiken på att prova det? Naturligtvis är det inget fel för dig ladda ner Android genomskinlig kamera APK som inte finns i Google Play Store i länken nedan, gäng!

DetaljXray-skannerkamera
UtvecklareForU Navenn
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek4 MB
Betyg3.3/5 (Google Play)

Ladda ner Xray Scanner Camera här:

Foto- och bildappar för U Naveen LADDA NER

7. Xray-skannerdjur

Fotokälla: play.google.com

Du är inte nöjd med valet av kameraprogram som kan få dig att se igenom? Prova Xray Scanner Animals, gäng!

Förutom föremål från människokroppen kan du också använda applikationer Xray skannerdjur för att ta reda på djurskeletten runt dig.

Denna transparenta kameraprogram är mycket lämplig att användas för skojs skull med dina vänner när det finns många djur som strövar omkring i din miljö.

Denna unika kamera-APK kommer verkligen att visa djurens ben, som din husdjurskatt eller hund, gäng. Ganska intressant, eller hur?

DetaljXray skannerdjur
UtvecklareAndroid Pranks and Games
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek3,1 MB
Betyg2.4/5 (Google Play)

Ladda ner Xray Scanner Animals här:

Xray Scanner Animals via Google Play Store

Intermezzo: Finns det verkligen en genomskinlig kameraprogram?

Fotokälla: xiaomitoday.com (svarade slutligen att det inte finns någon genomskinlig kameraprogram för Android-telefoner, eller hur?)

De av er som läser den här artikeln kan fråga, "Finns det verkligen en genomskinlig kameraprogram?" eller "Finns det en inbyggd genomskinlig app för Android?".

Om du vill veta är det verkliga svaret klart DET FINNS INGET , gäng. Och även om implementeringen av den här funktionen naturligtvis kräver ganska dyra kostnader och utrustning.

Som ApkVenue rapporterade via sidan Quora, vilket förklarar att även mobiltelefonen med den bästa kameran för närvarande inte är utrustad hårdvara som kan spela in även ultravioletta strålar Röntgen.

För att spela in det infraröda spektrumet behöver du faktiskt en speciell mobiltelefon som CAT S60 som är utrustad med funktioner FLIR värmekamera.

Vilket är att njuta av en mobiltelefon med den här funktionen kan du få den till priser som börjar på IDR 8-12 miljoner, gäng.

Så utbudet av genomskinliga kameraprogram som du ser ovan är också underhållning eller applikationer upptåg ren gjord så att du kan pranka dina vänner. Förklara?

Så det här är några av de bästa genomskinliga kameraprogrammen för Android-telefoner som du kan försöka pranka dina vänner, gäng.

Det bästa genomskinliga kameraprogrammet för Android är bara upptåg och inte riktigt, för om det är verkligt bryter det mot användarnas integritetspolicy.

Så kom ihåg att ovanstående applikationsområde bara är underhållning. För er som redan tänker "Konstigt, konstigt" från början är det bättre att skynda dig och ändra dig! Lycka till.

Läs också artiklar om Kameraapplikation eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found