8 ansökningar för att beställa de senaste billiga flygbiljetterna 2020

Även om denna Eid du inte kan gå tillbaka till din hemstad, kan du planera din semester senare med följande rekommendationer för flygbiljettbokning

Fasta månaden är synonymt med utsökt mat, semestertillägg och naturligtvis att åka hem för att träffa släktingar hemma.

Årets Eid skiljer sig dock från föregående års Eid. Covid-19-pandemin gör det obligatoriskt för oss att självkarantäna för att förhindra spridning av viruset i stor utsträckning.

Även om många av er inte kan åka hem den här Eid, är det inget fel med att förbereda sig genom att beställa flygbiljetter för att åka hem när denna pandemi slutar.

I följande artikel kommer ApkVenue att berätta några av de mest betrodda flygbiljettapplikationerna. Kolla in hela historien, gäng!

8 Billiga och mest tillförlitliga ansökningar om flygbiljettbokning 2020

Tack vare teknisk sofistikering kan för närvarande beställa flygbiljetter göras lika enkelt som Thanos knäppar fingrarna, gäng.

Saken är att det finns många applikationer som du kan använda för att beställa billiga flygbiljetter via mobiltelefon med en mängd olika kampanjer som erbjuds.

För att kunna få det du vill ha till ett lågt pris kan du söka efter det med följande flygbiljettapplikationer, gäng.

1. Traveloka

Apps Utilities PT Traveloka Indonesia LADDA NER

Du måste känna till den här applikationen, eller hur?

Traveloka är en av tjänsteleverantörens applikationer bokning Flygbiljetter för olika ändamål och dina resebehov, varav en går hem.

Med olika kampanjer före och under Ramadan-månaden som vanligtvis erbjuds kan du njuta av låga priser för dina hemflygbiljetter.

Intressant är att den här flygbiljettapplikationen till och med tillåter dig att kunna beställa hotellbiljetter samtidigt, du vet, gäng. Så du behöver inte bry dig om att ladda ner applikationen igen för att boka hotellet där du kommer att bo senare.

InformationTraveloka
UtvecklareTraveloka
Recensioner (Antal granskare)4.5 (362.860)
Storlek32 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.4

2. Skyscanner

Apps Productivity Skyscanner Ltd LADDA NER

Skyscanner är ansökan för bokning flygbiljetter som är ganska kompletta, gäng. Du kan boka biljetter från vilket flygbolag som helst i världen, du vet!

Ansökningar från Skyscanner Ltd. Det kan också automatiskt ge dig de bästa (eller billigaste) prisflygbiljettrekommendationerna.

Inte bara det, Skyscanner kommer också att ge dig rekommendationer om de billigaste hotellen och hyrbilarna på den destination du ska åka till.

InformationSkyscanner
UtvecklareSkyscanner Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.6 (591.707)
Storlek23 MB
Installera den10 M +
Android Minimum5.0

3. PegiPegi

LADDA NER appar

PegiPegi kan vara en rekommendation ansökan om billig flygbiljettbokning på Android som också tillhandahåller tjänster åt dig bokning hotell, gäng.

Olika kampanjer pryder ofta erbjudandekolumnen i den här applikationen. Faktum är att kampanjer på upp till 70% ofta dyker upp i de första dagarna av fasta, vet du.

Denna applikation rekommenderas verkligen för de av er som vill ha en semester efter att Corona avslutats. Det finns också massor av erbjudanden och kommer att göra dig lycklig.

InformationPegiPegi
UtvecklarePegipegi
Recensioner (Antal granskare)4.5 (68.554)
Storlek39 MB
Installera den1 M +
Android Minimum5.0

4. Tiket.com

Tiket.com Produktivitetsappar LADDA NER

Tiket.com sanningen är den online resebyrå först i Indonesien, erkänns också som en av de mest omfattande.

Denna flygbiljettapplikation ger bokningar för flygbiljetter, tåg, hotellrum, biluthyrning och olika andra resebehov, gäng.

För att inte tala om de många attraktiva rabatter som tillhandahålls av denna applikation är lämpliga för dig jägare av billiga flygbiljetter.

InformationTiket.com
UtvecklareTiket.com
Recensioner (Antal granskare)4.5 (117.792)
Storlek28 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.3

Andra billiga flygbiljettbokningsapplikationer ...

5. Agoda

LADDA NER appar

Känd som en ansökan om att boka hotellrum, Agoda Det visar sig också att tillhandahålla flygbiljettbokningstjänster, gäng.

Intressant är att denna Agoda-applikation påstås erbjuda det bästa priset som är billigare än om du bokar via webbplatsen, gäng.

Denna flygbiljett- och hotellbokningsapplikation har varit tillförlitlig av miljontals användare runt om i världen. Vad väntar du på, gäng?

InformationAgoda
Utvecklareagoda.com
Recensioner (Antal granskare)4.5 (315.062
Storlek48 MB
Installera den10 M +
Android Minimum5.0

6. Booking.com

Appar Utvecklarverktyg LADDA NER

Som namnet antyder, ansökan Booking.com Detta låter dig beställa flygbiljetter enkelt och naturligtvis billigt med de olika kampanjerna som finns tillgängliga.

Denna applikation erbjuder också hotellbokningstjänster som du kan använda när du går fram och tillbaka med din familj, gäng.

Erbjuder låga priser och pålitlig service, den här applikationen har 4,7 / 5 stjärnor från sina 2,6 miljoner användare.

InformationBooking.com
UtvecklareBooking.com Hotell & Semesterbostäder
Recensioner (Antal granskare)4.7 (1.895.521)
Storlek29 MB
Installera den100m +
Android Minimum6.0

7. Tokopedia

Appar Produktivitet Tokopedia NEDLADDNING

Tokopedia det är faktiskt en e-handelsapplikation och -tjänst som fungerar som mellanhand mellan produkt- och tjänsteleverantörer och potentiella köpare.

Som en samlingsplats för onlinebutiker i hela Indonesien, Tokopedia tillhandahåller också flygbiljettköpstjänster, gäng.

Dessutom finns det olika attraktiva kampanjer vid vissa perioder, varav en är Ramadan. För dig som vill leta efter billiga flygbiljetter skadar det inte att leta efter det i den här applikationen.

InformationTokopedia
UtvecklareTokopedia
Recensioner (Antal granskare)4.4 (1.832.864)
Storlek34 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.1

8. Bukalapak

Appar Produktivitet BukaLapak LADDA NER

Missa inte, Bukalapak är också en av de bästa båsarna för dig som vill hitta flygbiljetter till låga priser.

Det räcker att ange ursprung och destination för ditt hemflyg, då får du rekommendationer och erbjuder de bästa flygbiljettpriserna, gäng.

När det gäller priser konkurrerar Bukalapak och Tokopedia med varandra om att erbjuda det lägsta priset. Du kan jämföra priser i dessa två applikationer, gäng.

InformationBukalapak
UtvecklarePT Bukalapak.com
Recensioner (Antal granskare)4.5 (1.007.523)
Storlek39 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.1

Det är rekommendationen från Jaka om ansökan om billig flygbiljettbokning på Android som du kan använda för semestern senare när saker ordnas.

Försena inte längre! Ju tidigare du beställer en flygbiljett, desto billigare kan du få. Självklart vill du inte, inte, ta slut på biljetter eller få det men till ett mycket dyrt pris?

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.