10 av de bästa gratis videosamtalstillämpningarna på Android OS-telefonen

Vill du ha ett gratis videosamtal så att du kan VC med din pojkvän eller slumpmässiga nya människor? Här är rekommendationerna för en gratis VC-applikation som du kan prova!

Videosamtalstillämpningar efterfrågas alltmer i denna sofistikerade era. Så du behöver inte bry dig om att ringa eller skicka sms, det är lättare att ringa videosamtal med den här applikationen.

Denna obligatoriska applikation på en smartphone kan göra din kommunikation med vänner mer interaktiv. Dessutom gör PSBB det svårt för dig att sakna dina nära och kära.

För närvarande finns det också massor av gratis VC-applikationer för mobiltelefoner och PC-videosamtalstillämpningar som du kan använda, gäng.

Nyfiken på vad som helst gratis videosamtal app för den mobiltelefon som ApkVenue rekommenderar? Följande är listan som verkligen är komplett med kvotbesparande funktioner! Kolla in det!

Med utvecklingen av teknik på smartphone, vare sig det är Android eller iOS, kommer säkert att förändra hur du interagerar med andra människor, gäng.

För att göra kommunikationen mjukare och roligare, här är några rekommendationer det bästa och mest populära online-videosamtalet som du kan prova.

1. Instagram

Fotokälla: romper.com

Verkligen Instagram Har du en funktion för att ringa personliga eller gruppvideosamtal? Måste ha!

Tja, ansökan videosamtal Du kan komma åt live på Instagram via funktionssidan Direkt meddelande genom att välja den vän du vill kontakta.

Om du har en grupp kan du dessutom ringa gruppvideosamtal med upp till 6 personer.

Du vet redan, eller om det visar sig att IG också är ett videosamtal för fler än 6 personer? Det är ganska intressant att se utvecklingen av den här applikationen, eller hur?

DetaljInstagram
UtvecklareInstagram
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Nedladdningar1.000.000.000 +
Betyg (Google Play)4.5/5

Ladda ner Instagram via följande länk:

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

Ladda ner Instagram på Google Play

2. WhatsApp

Fotokälla: makeuseof.com

När det gäller videosamtalets stabilitet, WhatsApp att vara en av mästarna. Denna applikation erbjuder videosamtal som är lätta, snabba och lätta att använda.

Om videosamtal först kunde göras med en enda användare, ger WhatsApp nu också ett alternativ att göra det gruppvideosamtal som rymmer upp till 50 personer, vet du!

Dessutom kan du också använda Whatsapp-videosamtalsprogrammet på en bärbar dator med WhatsApp webb. Men du behöver en emulator för att köra den, gäng.

DetaljWhatsApp
UtvecklareWhatsApp Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Nedladdningar1.000.000.000 +
Betyg (Google Play)4.4/5
Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

3. LINE: Gratis samtal och meddelanden

Fotokälla: line.me

Om du ser de funktioner och tjänster som erbjuds, LINE Messenger kan sägas vara den mest kompletta chattapplikationen såväl som sociala medier.

Från och med meddelandetjänsten, videosamtal, tidslinjen, Nyheter, handlaoch många andra som särskilt riktar sig till ungdomar.

LINE innehåller också en applikation för videosamtal för mer än 10 personer och ännu fler. Därför kan du ringa videosamtal upp till mer än 200 personer samtidigt. Galen!

DetaljLINE: Gratis samtal och meddelanden
UtvecklareLINE Corporation
Minimalt operativsystem112 MB
StorlekAndroid 4.4 och senare
Nedladdningar500.000.000 +
Betyg (Google Play)4.2/5

Ladda ner LINE: Gratis samtal och meddelanden via följande länk:

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

4. Skype

Fotokälla: androidauthority.com

Pratar om applikationen videosamtal bäst, naturligtvis kommer det att vara ofullständigt om du inte har nämnt den här applikationen.

Skype vara en videosamtalstjänst multiplatform, vilket betyder att den finns i olika plattform, från Windows, Mac, iOS, till Android, gäng.

Inkluderat ett videosamtal på en bärbar dator, erbjuder Skype också videosamtal med HD-kvalitet för att ge en mycket mer tillfredsställande kommunikationsupplevelse.

DetaljSkype
UtvecklareSkype
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Nedladdningar1.000.000.000 +
Betyg (Google Play)4.1/5

Ladda ner Skype via följande länk:

Skype Technologies LADDA NER Sociala och meddelandeprogram

5. Google Duo

Fotokälla: techspot.com

Google Duo är en applikation för videosamtal för mer än fyra personer som utvecklats av Google. Många är förvånade över kvaliteten på ljud och video som erbjuds.

Google Duo erbjuder ett ganska enkelt och lättanvänt gränssnitt. Denna applikation är också tillgänglig cross plattform, vare sig det är Android, iOS, till PC.

Eftersom den har en stabil internetanslutning passar Google Duo in i en rad applikationer för videosamtal för svaga signaler som rymmer upp till 7 användare, gäng.

DetaljGoogle Duo
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Nedladdningar1.000.000.000 +
Betyg (Google Play)4.6/5

Ladda ner Google Duo via följande länk:

Appar Sociala & Meddelanden Google Inc. LADDA NER

6. Messenger

Fotokälla: theverge.com

Genom denna världsomspännande videosamtalsprogram utvecklad av Facebook kan du ringa gratis röst- och videosamtal med dina FB-vänner.

Facebook Messenger inklusive den säkraste applikationen för videosamtal som tillhandahåller filter och klistermärken att använda när du ringer videosamtal. Liknar LINE!

Användargränssnitt vilket är ganska enkelt och lätt är också en av försäljningsargumenten i online-VC-applikationen att du måste prova detta. Missa inte nedladdningen, hur som helst!

Detaljbudbärare
UtvecklareFacebook
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Nedladdningar1.000.000.000 +
Betyg (Google Play)4.1/5

Ladda ner Messenger via följande länk:

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

7. Zooma molnmöten

Fotokälla: play.google.com

Covid-19-viruspandemin skapade en applikation för videosamtal Zoom så säljer bra bland publiken. Alla, från unga och gamla till att använda Zoom som det val av videosamtal.

Även om man kan säga att det är en "dålig pojke" i världen av APK-appar för videosamtal, har Zoom lyckats fånga marknaden för många av sina konkurrenter. Naturligtvis eftersom du också kan använda Zoom på skrivbordet.

Tyvärr kan du bara videosamtal med grundversionen av Zoom med den maximala varaktigheten är 40 minuter endast. Om du vill njuta av alla dess funktioner utan begränsningar måste du betala för den här appen.

DetaljZoom molnmöten
Utvecklarezoom.us
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek14 MB
Nedladdningar100.000.000 +
Betyg (Google Play)3.9/5

Ladda ner zoom via följande länk:

Produktivitetsappar LADDA NER zoom.us

8. Videochatt från OmeTV

Letar du efter en slumpmässig applikation för videosamtal för vuxna för att bli av med tristess och kunna träffa spännande människor? Ladda bara ner den OmeTV-videochatt, gäng!

Senare kan du ringa videosamtal med andra användare som är online i det här gratis slumpmässiga videosamtalsprogrammet. Garanterat kul!

Om du har tur är det inte omöjligt att du hittar en själsfrände så att du inte behöver ladda ner en dataprogram. Är du säker på att du inte vill prova det?

DetaljOmeTV-videochatt
UtvecklareAlternativ för videochatt
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek34 MB
Nedladdningar10.000.000 +
Betyg (Google Play)3.8/5

Ladda ner OmeTV via följande länk:

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

9. HOLLA

Fotokälla: stayhipp.com

HOLLA är ett program för att hitta vänner runt omkring dig. Men den här HOLLA-funktionen låter dig få vänner genom videosamtal slumpmässigt.

Om du känner att du inte matchar personer som hittas i slumpmässiga videosamtalstillämpningar idag är allt du behöver göra att flytta aliaset hårt slag video avsnitt för att hitta andra vänner.

Dessutom är HOLLA också en världsomspännande videosamtalstillämpning eftersom du kan få vänner utomlands. Är det inte kul att chatta med utlänningar?

DetaljHOLLA
UtvecklareHOLLA
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek77MB
Nedladdningar10.000.000 +
Betyg (Google Play)4.5/5

Ladda ner HOLLA via följande länk:

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

10. Chatouts

Diskuterar fortfarande andra gratis slumpmässiga live-videosamtal. Den här gången finns det en applikation som heter Chatouts vilket är definitivt synd för dig att missa, gäng!

Inte bara för Android-användare, Chatouts är också en slumpmässig app för videosamtal varm En iPhone som du kan använda för att ringa samtal med många främlingar.

Så du kan inte bara hitta underhållning med nya människor, men du kan också finslipa dina kunskaper i främmande språk direkt med modersmålstalare utan behov av en offline ordboksprogram.

DetaljChattig
UtvecklareCastle Global
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek44 MB
Nedladdningar10.000.000 +
Betyg (Google Play)3.8/5

Ladda ner Chatous via följande länk:

LADDA NER appar

Så det är några rekommendationer Ansökan videosamtal bäst gratis som du måste försöka, båda på plattform Android eller iOS.

Bortsett från dessa två plattform det kan du också hitta applikationen ovan på enheten skrivbordet aka på en PC eller bärbar dator, vet du.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.