20 rekommendationer för de bästa sorgliga och hjärtskärande koreanska filmerna

Gillar du melodrama och är ett fan av koreanska filmer? Det här är rekommendationerna för de 20 mest hjärtskärande sorgliga koreanska filmerna. Från familjefilmer till romantiker.

Tråkiga koreanska filmer kan vara ett alternativ om du är för upptagen för att se alla avsnitt av sorgliga koreanska drama, som i allmänhet erbjuder ett stort antal avsnitt.

Även om varaktigheten är kortare, tveka inte någonsin på historien och sorgnivån, gäng! För det är garanterat att du inte kommer att kunna hålla tillbaka tårarna.

Dessutom erbjuder koreanska sorgliga filmer vanligtvis också flera huvudteman, såsom sorgliga koreanska filmer om mormor och barnbarn, om familj och så vidare så att du kan välja vilken du gillar mest.

Tja, om du är förvirrad över vilken titel som är bäst, här är ApkVenue rekommendationer för de senaste 2020 koreanska sorgliga filmerna och de bästa indonesiska undertexterna.

Rekommendationer för de senaste och bästa sorgliga koreanska filmerna 2020

Listan över koreanska sorgliga filmer nedan visas verkligen inte längre på storbildsskärmen eller teatrar, gäng. Men du kan fortfarande titta på det med applikationen live streaming Korea.

Som Viu eller också Netflix som du kan titta direkt på smartphone Android eller iOS.

Men om din plånbok är tunn och du inte kan prenumerera, kan du också titta på de sorgligaste koreanska filmerna genom koreanska filmvisningssidor.

Kom igen, ta en titt på den kompletta listan med rekommendationer nedan!

Tråkiga koreanska filmer om sjukdom

Inte bara västerländska filmer, koreanska filmer som tar bakgrundshistorier om sjukdomar är verkligen de mest effektiva för att få publiken att tåra.

Om du gillar och letar efter de sorgligaste koreanska filmerna om sjukdomar, här är några av de bästa rekommendationerna.

1. En dag (2017)

En dag är en sorglig koreansk film från 2017 som berättar historien om en sjukdom eller koma som en av filmens karaktärer upplever.

En försäkringsutredare heter Gang-Soo (Kim Nam-gil) mötte andan hos en kvinna som hette Mi-So (Chun Woo-hee) som var i en bilolycka.

Det var hans första möte på sjukhuset och endast Gang-Soo kunde se kvinnan.

Mi-So ber Gang-Soo att göra en sak och bara han kan göra det. Vilken begäran ville Mi-So och vaknade hon äntligen från koma?

TitelEn dag
leva5 april 2017
Varaktighet1 timme 58 minuter
ProduktionUppfinna sten
DirektörLee Yong-ki
KastaKim Nam-gil, Chun Woo-hee, Baek Sang-hee, et al
GenreDrama, fantasi
Betyg82% (AsianWiki.com)


6.5/10 (IMDb.com)

2. Förberedelserna (2017)

Döden är en säker och absolut sak i livet. Så varje människa måste förbereda den, även för de nära och kära de lämnar efter sig.

Filma melodrama Med titeln Korea Förberedelsen det är om Ae-snart (Ko Du-shim) som har diagnosen cancer och hans liv är precis runt hörnet.

När hon väntar på att hon ska dö måste hon förbereda sitt barn In-kyoo (Kim Sung-kyun) som är 30 år och psykiskt fördröjd när han förbereder sig för livet utan sin mamma.

Den här sorgliga historien om förhållandet mellan mor och son gör att du kanske är medveten om hur mycket kärlek föräldrar, särskilt mödrar, har för sina barn.

TitelFörberedelsen
leva9 november 2017
Varaktighet1 timme 44 minuter
ProduktionOpus-bilder
DirektörCho Young-jun
KastaKo Du-shim, Kim Sung-kyun, Yoo-sun, et al
GenreDrama
Betyg82% (AsianWiki.com)


8.0/10 (IMDb.com)

Ledsna filmrekommendationer om andra sjukdomar ~

3. min irriterande bror (2016)

Nästa sorgligaste koreanska film finns där Min irriterande bror som berättar en sorglig historia om ett syskonförhållande Doo-sik (Jo Jung-suk) och Doo-young (Do Kyung-soo).

Doo-sik kommer äntligen ur fängelset med en ursäkt att ta hand om sin yngre bror som var blind som ett resultat av en incident vid judotävlingen. Dessutom sägs det att deras föräldrar hade gått bort.

Till sin förvåning använder Doo-sik bara de pengar som ärvts från sina föräldrar för sin egen njutning. Blind Doo-young fortsätter att uppleva stress och förlora sin vilja att leva.

Fram till en dag visade sig Doo-sik ha en allvarlig sjukdom. Sjukdomen blev senare vändpunkten för förhållandet mellan de två bröderna.

Jaka själv har sett en sorglig koreansk film om sjukdomen som dessa karaktärer upplever, gäng. Garanterad att du kommer att gråta tills du tar slut på vävnaden!

TitelMin irriterande bror
leva23 november 2016
Varaktighet1 timme och 50 minuter
ProduktionCJ Entertainment
DirektörKwong Soo-kyung
KastaGör Kyung-soo, Ek Harris, Ji Dae-han, et al
GenreDrama, komedi
Betyg90% (AsianWiki.com)


7.3/10 (IMDb.com)

4. My Brilliant Life (2014)

Nästa sorgliga koreanska film är där Mitt lysande liv för er som letar efter rekommendationer för koreanska sorgliga filmer, familj eller om sjukdom.

Mi-ra (Gang Dong-won) och Dae-soo (Song Hye-kyo) är förälder till A-reum (Jo Sung-mok), en tonåring med en sällsynt sjukdom som heter proregiasyndrom.

Denna sjukdom får A-reum att se ut som en 80-årig farfar trots att han bara är 16 år gammal. Denna sjukdom fick hans familj många negativa känslor.

En dag diagnostiseras A-Reum som inte har lång livstid kvar. Hennes föräldrar fortsätter att kämpa för att behandla A-Reum. Kommer han att återhämta sig? Titta på det själv!

TitelMitt lysande liv
leva3 september 2013
Varaktighet1 timme 57 minuter
ProduktionZip Cinema, Opus Pictures
DirektörLee Je-young
KastaSong Hye-kyo, Gang Dong-won, Baek Il-seob, et al
GenreDrama
Betyg89% (AsianWiki.com)


6.8/10 (IMDb.com)

Sorgliga koreanska filmer om mamma

Mor är en av de viktigaste figurerna i vårt liv. Hans bild, som är känd för att vara villig att offra för att göra sina barn lyckliga, gör att hans figur kan bjuda in tårar.

På samma sätt vad som händer i koreanska filmer, gäng. Inte så få filmskapare som tar temat Moder att göra en sorglig film som kan utlösa en tårflod.

Till exempel är följande lista med koreanska sorgliga filmer om mor synd att du missar.

1.Kim Ji-young: Född 1982 (2019)

Fotokälla: KoreanFilmBiz KoBiz (Kim Ji-young: Född 1982 är en av de rekommenderade sorgliga koreanska filmerna som du bör titta på).

Kommer från en av de bästa koreanska filmerna, Kim Ji-young: Född 1982 verkligen lämplig för dig att titta på medan du väntar på lanseringen av den senaste koreanska sorgliga filmen.

Den här filmen berättar historien om en kvinna i 30-årsåldern Kim Ji-yong (Jung Yu-Mi) som verkar vara belastad med sitt dagliga liv som en helt hemmafru.

Samtidigt som hon försöker hårt att uppfostra sin dotter verkar Ji-young ha förändrats mycket trots att hon mår bra.

Av oro, mannen det är Jung Dae-hyeon (Gong Yoo) äntligen gick till en psykiater för att få hjälp.

TitelKim Ji-young: Född 1982
leva20 november 2019
Varaktighet1 timme 58 minuter
ProduktionLotte Cultureworks
DirektörKim Do-Young
KastaJung Yu-Mi, Gong Yoo, Kim Mi-Kyung, et al
GenreDrama
Betyg90% (AsianWiki.com)


7.4/10 (IMDb.com)

2. Bröllopsklänning (2010)

Bröllopsklänning detta kan få dig att se ut som om du har sett ett romantiskt koreanskt drama hela natten. Garanterad att den här filmen kommer att få dig att gråta när du tittar på den.

Berätta en historia om Ko-woon (Song Yoon-a), a ensamstående mamma som arbetar som bröllopsklänningsdesigner. Han har en enda dotter, So-ra (Kim Hyang-gi).

Denna sorgliga koreanska film om mor avslöjar det faktum att Ko-woon diagnostiserades med cancer och inte har mycket tid kvar.

Utan att berätta för sin son försökte hon uppfylla alla sina önskemål, inklusive att göra en bröllopsklänning till sin dotter.

Men oväntat fick barnet veta om sin sjukdom. So-ra låter tyst alla mammas önskningar gå i uppfyllelse.

TitelBröllopsklänning
leva14 januari 2010
Varaktighet1 timme och 49 minuter
ProduktionVägbilder
DirektörKwon Hyeong-jin
KastaKim Hyang-gi, Song Yun-ah, Jeon Mi-seon, et al
GenreDrama
Betyg90% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

Ledsna filmrekommendationer om andra mammor ~

3. Ett långt besök (2010)

Ett långt besök som berättar om en mammas kamp du verkligen måste titta på. Garanterad att vilja skynda omvändelse och be om ursäkt för våra mödrar hemma.

Den här filmen berättar historien om det nära förhållandet mellan mor och barn. Ji-suk (Park Jin-hee) är hennes mors favoritdotter, mamman (Kim Hae-sook) villig att göra vad som helst för hans skull.

Å ena sidan är han glad men också irriterad, för även om Ji-suk är vuxen, har en familj och har barn, behandlar hans mor honom fortfarande som ett barn.

Men kärleken fyller fortfarande Ji-suks hjärta för sin mor. En dag kom han hem utan att ge ett ord för att överraska sin mor och tog henne sedan med på en utflykt.

TitelEtt långt besök
leva22 april 2010
Varaktighet1 timme 47 minuter
ProduktionVägbilder
DirektörYoo Sung-yup
KastaPark Jin-hee, Kim Hae-sook, Jo Yeong-jin, et al
GenreDrama
Betyg87% (AsianWiki.com)


7.3/10 (IMDb.com)

4. Harmony (2010)

Ligger i ett kvinnofängelse i Korea, Harmoni så de bästa sorgliga koreanska filmrekommendationerna är, gäng.

Den här filmen berättar om Kim Moon Ok (Na Moon Hee), en musikprofessor vid ett universitet som måste hållas i fängelse för ett ärende.

Där placeras Moon Ok i en särskild interneringscell för kvinnor som har en mängd olika kriminella bakgrunder.

En av dem är Hong Jeong Hye (Kim Yunjin) som tvingades föda och fostra sitt barn i fängelse som ett resultat av att ha dödat sin egen make eftersom hon inte tål att torteras upprepade gånger.

Men då måste Jeong Hye ge upp sitt 18 månader gamla barn för att adopteras av någon annan.

Tills en dag, för att kunna träffa sitt barn en dag, bildar Jeong Hye också en körgrupp i fängelset och Moon Ok som dirigent.

TitelHarmoni
leva28 januari 2010
Varaktighet1 timme och 55 minuter
ProduktionCJ Entertainment
DirektörKang Dae-Kyu
KastaKim Yunjin, Na Moon-Hee, Gang Ye-Won, et al
GenreDrama
Betyg87% (AsianWiki.com)


7.4/10 (IMDb.com)

Tråkiga koreanska filmer om pappa

Bortsett från mamma är far en figur som inte är mindre viktig i våra liv. Hans engagemang var enormt för att kunna försörja sin familj ordentligt.

Hans ansträngningar och hårda arbete är ofta inspiration för folket filmskapare att göra en sorglig film. Om du är intresserad av att titta på den kan du se listan över rekommendationer nedan.

1. Ode to My Father (2014)

Dessutom finns det en rekommendation till en sorglig koreansk film om Ayah Ode till min far. Filmen, som släpptes 2014, innehåller en lista över toppspelare, varav en är Hwang Jung-min.

Deok-soo (Hwang Jung-min) är en pojke som skiljs från sin far under koreakriget. Han var tvungen att leva ett tufft liv till slutet av sitt liv.

Hon arbetade hårt sju dagar i veckan för att försörja familjen och hålla sitt löfte till sin far. Hans engagemang ledde honom till ett dödsutmanande jobb i Tyskland.

Det var där han träffade sin första kärlek igen, Young-ja (Kim Yun-jin). Men han var tvungen att åka till Vietnam för att bli krigssoldat.

Ode to My Father är verkligen en film som lär dig om hängivenhet och uppoffring, gäng.

TitelOde till min far
leva17 december 2014
Varaktighet2 timmar 6 minuter
ProduktionJK Films
DirektörParkera Su-jin
KastaHwang Jung-min, Kim Yun-jin, Oh Dal-su, et al
GenreDrama, krig
Betyg90% (AsianWiki.com)


7.8/10 (IMDb.com)

2. Miracle in Cell No.7 (2013)

Foto med tillstånd av: Shira Shero (Satt i fängelse, Miracle in Cell No.7 är en av de bästa koreanska sorgliga filmerna om pappa).

Letar du efter en sorglig koreansk film i fängelset? Mirakel i cell nr 7 är ett av de bästa valen.

Den här filmen kommer att tömma dina tårar med berättelsen om närheten hos en far och dotter bara.

Yong-goo (Ryu Seung-ryong) är ensam förälder med en psykisk sjukdom som måste ta hand om sin dotter ensam, det vill säga Ye-seung (Kal So-won).

En dag anklagas Yong-goo för att ha våldtagit och mördat en flicka.

På grund av anklagelsen kastades han i fängelse i cell nummer 7. Det är här mirakelhistorien om kärlek mellan honom och hans son börjar.

Tack vare hans cellkamrats hjälp kan Yong-goo fortfarande möta Ye-seung i hemlighet. I alla fall, slut från den här filmen kommer att vara mycket hjärtskärande, gäng. Skynda dig och titta på det!

TitelMirakel i cell nr. 7
leva19 juli 2013
Varaktighet2 timmar 7 minuter
ProduktionFineworks, CL Entertainment
DirektörLee Hwan-kyung
KastaRyu Seung-ryong, Kal So-won, Oh Dal-su, et al
GenreDrama, komedi
Betyg86% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

Ledsna filmrekommendationer om en annan pappa ~

3. Hope (2013)

Tragiskt, om du läser bakgrunden till berättelsen som utsågs i filmen med titeln Hoppas detta.

Hope berättar den sanna historien om en 8-årig flicka som var offer för oidentifierat manligt sexuellt våld som traumatiserade henne för livet.

Efter att ha upplevt denna hjärtskärande händelse, So-woon (Lee-ra) vägrar alltid att träffa vuxna män inklusive fadern, Dong-hoon (Sol Kyung-gu).

Dong-hoon fortsätter att försöka kommunicera med sin son, inklusive att behöva bära So-woon favorit tecknad kostym.

Ser du faderns kamp för att uppfostra sin dotter får det dig självklart att känna dig rörd, eller hur?

TitelHoppas
leva2 oktober 2013
Varaktighet2 timmar 2 minuter
ProduktionLotte Entertainment
DirektörLee Joon-ik
KastaLee Re, Sol Kyung-gu, Uhm Ji-won, et al
GenreDrama
Betyg89% (AsianWiki.com)


8.3/10 (IMDb.com)

Romantiska sorgliga koreanska filmer

Tråkigt och romantiskt när det kombineras måste det vara ett mästerverk av film som garanterat gör publiken baper.

Om du letar efter ett alternativ till koreanska sorgliga komediefilmer kan du se följande lista med romantiska sorgliga filmer, gäng. Glöm inte att förbereda en vävnad!

1. Tune in for Love (2019)

Om du letar efter en romantisk koreansk film eller ett sorgligt drama, Ställ in för kärlek är en av de bästa att titta på.

Berättar om kärleken till två små barn; Mi Soo (Kim Go Eun) och Eun Ja (Kim Gook Hee) som tvingades koppla ifrån på grund av omständigheter.

Dessutom gjorde den ekonomiska krisen som drabbade Sydkorea 1997 deras kärlekshistoria ännu mer komplicerad och gick inte smidigt.

Kommer ödet då att återförena dem två? Titta bara på filmen medan du väntar på lanseringen av den senaste koreanska sorgliga filmen 2020, gäng!

TitelStäll in för kärlek
leva5 november 2019
Varaktighet2 timmar 2 minuter
ProduktionFilmrock
DirektörJung Ji-Woo
KastaKim Go-Eun, Jung Hae-In, Park Hae-Joon, et al
GenreDrama, romantik
Betyg89% (AsianWiki.com)


7.1/10 (IMDb.com)

2. A Werewolf Boy (2012)

Finns det någon av er som är nöjda med en oskyldig men ändå uppriktig tonårskärlekshistoria?

En varulvs pojke kunna föra publiken till en sorglig atmosfär som gör baper, där historien om en mormor som heter Kim Sun-yi (Park Bo-young) som påminner om sitt förflutna när han var 17 år gammal.

Kim Sun-yi är dock en söt tjej introvert. Sedan träffade han en ung man som agerade som en vild varg.

Kim Sun-yi försökte komma närmare tonåringen och tämja honom, som han döpte Chul-soo (Song Jong-ki).

De blev närmare och älskade varandra. Chul-soos styrka fick honom dock att jagas av många människor.

Vad är deras berättelse om överlevnad? Klarade Chul-soo att leva livet med Kim Sun-yi?

TitelEn varulvs pojke
leva31 oktober 2012
Varaktighet2 timmar 2 minuter
ProduktionFieldil Pictures, Silk Road
DirektörJo Sung-hee
KastaSong Jong-ki, Park Bo-young, Lee Yeong-ran, et al
GenreFantasi, romantik
Betyg86% (AsianWiki.com)


6.9/10 (IMDb.com)

Andra romantiska ledsna filmrekommendationer ~

3. Alltid (2011)

Vill du fortfarande ha andra koreanska sorgliga filmrekommendationer? Om så är fallet, prova att titta på en koreansk film med titeln Alltid, gäng!

Den här filmen berättar om en boxare som heter Cheol Min (So Ji Sub) som väljer att gå i pension från sitt jobb och byta yrke för att bli udda jobb.

Mitt i det kaos han upplevde i sitt liv träffade Cheol Min en dag en blind tjej som hette Jung Hwa (Han Hyo-Joo) vilket slutligen fick honom att känna sig skyldig och medveten.

Förutom att presentera en romantisk berättelse finns det också flera actionscener som kan göra dig spänd. Inte mindre spännande än koreanska actionfilmer!

TitelAlltid
leva14 mars 2011
Varaktighet1 timme 48 minuter
ProduktionHB Entertainment
DirektörSång Il-Gon
KastaSå Ji-Sub, Han Hyo-Joo, Yoon Jong-Hwa, et al
GenreDrama, Action, Romantik
Betyg96% (AsianWiki.com)


7.8/10 (IMDb.com)

4. Ett ögonblick att komma ihåg (2004)

Fotokälla: An Ringfield (A Moment To Remember är en av de bästa sorgliga romantiska koreanska filmerna du måste titta på).

Slutligen finns det en romantisk sorglig koreansk film om en sjukdom med titeln Ett ögonblick att komma ihåg. För de av er som fortfarande träffar, säkert auto baper när du tittar på den här romantiska koreanska filmen.

Denna film är en anpassning av en japansk TV-serie, nämligen Ren själ. Berättelsen handlar om kärlekshistorien om ett ungt par som testas för sin styrka på grund av en sjukdom.

Su-jin (Son Ye-jin) som då var 27 år gammal diagnostiserades med sjukdomen Alzheimers vilket gjorde att han inte kunde komma ihåg vem hans nuvarande älskare var.

Istället kallade han sin älskare med namnet på sin tidigare flickvän. Detta gör att hennes älskare ifrågasätter vem Su-jin verkligen älskar.

TitelEtt ögonblick att komma ihåg
leva5 november 2004
Varaktighet1 timme 57 minuter
ProduktionCJ Entertainment, Sidus
DirektörJohn H. Lee
KastaJung Woo-sung, Son Ye-jin, Baek Jong-hak, et al
GenreDrama, romantik
Betyg90% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

Tråkiga koreanska filmer om familjen

Oavsett problemet till hands är familjen det enda vägen hem som alltid kommer att acceptera dig som du är.

Om du gillar det eller letar efter de sorgligaste koreanska filmrekommendationerna om familjen, här är listan över de bästa.

1. Födelsedag (2019)

Foto med tillstånd av: EonTalk (födelsedag är en av de rekommenderade koreanska sorgliga filmerna om familjen).

Först finns det en film som heter Födelsedag som kanske inte är lika glada som vad du föreställer dig från titeln, gäng.

Födelsedagen tog en anpassning av den sanna berättelsen om MV Sewol färjolycka som dödade mer än 300 personer, varav de flesta var studenter.

I den här filmen, de två föräldrarna Jung-il (Sol Kyung-gu) och Soon-nam (Jeon Do-yeon), som förlorade sin son till följd av händelsen.

Jung-il fortsätter att känna sig skyldig för att inte vara med sin son när döden kommer. Samma sak hände med Soon-nam.

För att fira honom gör de en födelsedagsevenemang för att fira hans sons död som inte längre följer med honom, gänget.

TitelFödelsedag
leva3 april 2019
Varaktighet2 timmar
ProduktionRedPeter Film
DirektörLee Jong-un
KastaSol Kyung-gu, Jeon Do-yeon, Tang Joon-sang, et al
GenreDrama
Betyg84% (AsianWiki.com)


6.9/10 (IMDb.com)

2. Be With You (2018)

Därefter är det en koreansk sorglig film 2018 med titeln Vara med dig vilket är en film med ett familjetema.

Filmer anpassade från japanska filmer, Ima, Ai ni Yukimasu berättar historien om en familj som förlorade sin mamma, Soo-a (Son Ye-jin).

Så att fadern, Woo-jin (So Ji-sub) måste ta hand om barnet ensam. Ett år senare återvänder Soo-a men minns ingenting.

Mannen och sonen försökte återställa sin hustrus minne för att återvända till livet som tidigare. Var båda deras ansträngningar framgångsrika? Bättre bara titta på det!

TitelVara med dig
leva14 mars 2018
Varaktighet2 timmar 12 minuter
ProduktionFilmrock
DirektörLee Jang-hoon
KastaSå Ji-seob, Son Ye-jin, Bae Yoo-ram, et al
GenreDrama, fantasi, romantik
Betyg96% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

Ledsna filmrekommendationer om andra familjer ~

3.Canola (2016)

Tja, nästa är en rekommendation för en sorglig koreansk film om hennes mormor och barnbarn med titeln Raps vilket verkligen är synd för dig att missa.

Denna film berättar historien om en mormor som heter Gye Choon (Youn Yuh Jung) och hennes barnbarn, Hye Ji (Kim Go Eun) som bor i ett land.

En dag blir de två av misstag separerade medan de är mitt på marknaden. Sedan dess har Yuh Jung försökt hitta sitt favoritbarn.

Efter tolv års separation möter Gye Choon en kvinna som han tror är hans försvunna barnbarn.

Men tyvärr har den här tjejen nu förändrats till skillnad från vad Gye Choon visste tidigare.

TitelRaps
leva19 maj 2016
Varaktighet1 timme 57 minuter
Produktion-
DirektörChang
KastaYoun Yuh-Jung, Kim Go-Eun, Kim Hee-Won, et al
GenreDrama
Betyg86% (AsianWiki.com)


7.0/10 (IMDb.com)

4. Han Gong-ju (2013)

Han Gong-ju är den bästa koreanska filmen med en sorglig historia som du inte får missa.

Den här filmen berättar om en gymnasieflicka som heter Han Gong-ju (Chun Woo-Hee) som utsatts för våldtäkt av vänner i skolan.

När hans bästa vän som också är ett offer väljer att begå självmord för att han inte tål den psykologiska börda han känner, kämpar Gong-ju faktiskt med all sin kraft för att få rättvisa.

Tyvärr gick den ansträngning han gjorde inte smidigt. Våldtäktsmännen hotade Gong-ju att dra tillbaka rapporten.

Ännu mer sorgligt, Gong-jus föräldrar stödde inte ens barnets affärer och fick istället mutor från förövarnas föräldrar.

TitelHan Gong-ju
leva17 april 2014
Varaktighet1 timme 52 minuter
ProduktionVill Lee Film
DirektörLee Su-Jin
KastaChun Woo-Hee, Jung In-Sun, Chae So-Young, et al
GenreDrama
Betyg85% (AsianWiki.com)


7.2/10 (IMDb.com)

5. tyst (2011)

Dessutom finns det en film med Gong Yoo i huvudrollen Tyst som släpptes 2011 sedan.

Denna koreanska melodramafilm, som är baserad på en romanhistoria baserad på en sann historia, berättar en historia om Kang In Ho (Gong Yoo), en lärare som undersöker fall av tortyr som upplevs av sina elever.

Kang In Ho, som undervisar i konst vid en specialskola för döva barn, finner sedan ett överraskande faktum.

Där det är känt att vissa barn har upplevt fysiskt och sexuellt våld av lärare och skolansvariga.

Tyst inte, In Ho får hjälp av en namngiven människorättsaktivist Seo Yu Jin (Jung Yu Mi) hjälpte omedelbart barnen och försökte avslöja ärendet för hela världen.

TitelTyst
leva22 september 2011
Varaktighet2 timmar 5 minuter
ProduktionBilder från Sangeori
DirektörHwang Dong-Hyuk
KastaGong Yoo, Jung Yu-Mi, Kim Hyun-Soo, et al
GenreDrama
Betyg90% (AsianWiki.com)


8.1/10 (IMDb.com)

BONUS: Lista över applikationer för sorgliga filmer undertexter Indonesien gratis (Uppdatering 2020)

Som Jaka granskades i början kan du omedelbart titta på och ladda ner Koreanska filmer genom flera applikationer ström som Viu eller Netflix.

Förutom de två betalda applikationerna finns det faktiskt flera andra alternativa applikationer som du kan använda gratis.

Vilka är rekommendationerna? sorglig koreansk filmtittande applikation undertexter Indonesien de? Kom igen, se fullständiga rekommendationer nedan, OK!

VISA ARTIKLAR

VIDEO: Sätt Ladda ner Hotel Del Luna koreanskt drama, inklusive koreanska filmer också!

Det är en lista med rekommendationer för Jakas version av sorgliga koreanska filmer som du måste titta på, gäng. ApkVenue påminner dig igen att förbereda vävnad innan du tittar!

Medan du väntar på släppet av den senaste koreanska sorgliga 2020-filmen, bör du försöka titta på filmrekommendationerna från ApkVenue ovan.

Vilken koreansk film tycker du är den sorgligaste? Eller har du ens andra rekommendationer? Kom igen, skriv i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Koreanska filmer eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found