hur man tar reda på någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon

Hur man tar reda på någons plats via WhatsApp på din mobiltelefon kan hjälpa dig som är orolig för var din pojkvän, vänner eller familj befinner sig. Kolla in hur här!

Någonsin undrat för att pojkvännen inte hade kommit ännu trots att han sa tidigare "otw"? Eller går ditt yngre syskon till lek men säger inte vart du ska? Det är verkligen oroande, eller hur!

Vet du att du faktiskt kan spåra någons plats bara beväpnad med WhatsApp, en applikation chatt mest populära som används av nästan alla, gäng.

Kanske kommer metoden att vara lite komplicerad, men du måste bara titta på ApkVenues recension för att veta hur man tar reda på någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon.

Så här spårar du någons närvaro via den senaste WhatsApp 2020

Fotokälla: Hur man tar reda på någons plats via WA enkelt och exakt.

Tror inte det ännu hur man spårar var man befinner sig via WhatsApp Detta har att göra med negativitet, gäng. Anledningen är att det finns flera positiva fördelar som du kan få med denna metod.

Till exempel, när du syftar till att spåra någons plats på WhatsApp, kan detta faktiskt hjälpa till att minska ångest och oro när någon du älskar plötsligt inte har några nyheter.

Som din syster som ofta går för att bära grej men säg inte adjö eller är misstänksam mot din pojkvän som plötsligt försvinner utan några nyheter och ofta ignorerar din WA-chatt även om uppkopplad.

Du kan också använda den här guiden som ett sätt att spåra din förlorade mobiltelefon via WA om din mobiltelefon till exempel hittas av någon annan som avser att returnera den.

Skillnad mellan spårningsplats och knackningsnummer på WhatsApp

När man ser utifrån målen och avsikterna, hur man spårar andras WA-nummer på en mobiltelefon, inklusive saker som fortfarande är rimliga och vettiga!

Till skillnad från att knacka som i allmänhet har ett negativt sammanhang, gäng. Vad är då skillnaden mellan de två? Kolla in granskningspunkterna nedan tills du förstår!

Knacka (Dataintrång)

 • Enligt KBBI betyder avlyssning att lyssna (spela in) information (konfidentiellt, konversationer) av andra människor avsiktligt utan personens vetskap.
 • Avlyssning görs för att få personlig information i hemlighet utan personens vetskap och samtycke.
 • Att knacka har negativa syften som kan leda till juridiska problem med andra människor.

Här, gäng, om du vill veta hur egenskaperna hos WhatsApp som hackas, skynda dig och läs innan din WhatsApp hackas av någon annan.

VISA ARTIKLAR

Spår (Övervakning)

 • Spår eller övervakning enligt KBBI betyder det att övervaka, observera eller kontrollera noggrant, särskilt med ett speciellt syfte; övervaka.
 • Övervakning har inte för avsikt eller syfte att skada andra. Mer till en förebyggande åtgärd för att övervaka och skydda andra från hot.

När man ser det från sammanhanget är det tydligt att veta att WhatsApp-platsen bör falla i kategorin spårningsalias övervakning, inte bugging.

Så att spåra detta WA-nummer är mer för att säkerställa att det finns andra människor du känner, gäng. Men målen och avsikterna återgår naturligtvis till var och en av er.

Samling av sätt att spåra någons plats via WhatsApp

Fotokälla: Hur man spårar någons plats utan att man märks via WA

De senaste WhatsApp-funktionerna är verkligen ganska användbara för sina användare, inklusive en funktion för hur man hittar platsen för någon som besöker WA och som finns i din kontaktlista.

Naturligtvis finns det, förutom de officiella funktionerna, också metoder för att spåra någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon utan att andra behöver veta om det.

1. Hur man hittar någon plats via officiell WhatsApp

Som med hänvisning till den inledande diskussionen har WhatsApp också en funktion för att spåra platsen för andra människor även online realtid aka direkt.

Här måste du naturligtvis känna till personen som vill spåras och be dem att använda funktionen Live plats, gäng.

För att använda funktionen för hur du spårar din plats via WA kan du följa några enkla steg enligt följande.

 • Steg 1: Öppna WhatsApp-applikationen och välj den person eller grupp du vill dela med live plats. Knacka ikon gem längst ner och välj ett alternativ Plats. Att dela live plats du trycker på alternativet Dela aktuell plats.

Fotokälla: Det första steget i att hitta någons plats via WhatsApp är genom dess inbyggda funktion.

NOTERA:


Om du väljer ett alternativ Skicka din nuvarande plats, då skickar WhatsApp den sista platsen där du skickade meddelandet, gäng.

 • Steg 2: Fyll sedan i delningstiden live plats och fyll i meddelandet i det angivna fältet, tryck på Skicka för att börja skicka. Andra personer som får ditt meddelande kan nu se din plats i realtid, inklusive när du flyttar platser.

Fotokälla: Visas när funktionen för hur du spårar plats via WA är aktiverad.

Lätt nog, eller hur? Denna WhatsApp Live Location-funktion stoppas också automatiskt efter att ha passerat den tid du angav tidigare.

Du kan också stoppa innan varaktigheten tar slut genom att trycka på Sluta dela i platsmeddelandet som du delade tidigare, gäng.

2. Hur man spårar ett WhatsApp-nummer med HLR Lookup-applikationen

För att spåra det andra WA-numret kan du använda en applikation som heter HLR-uppslag. I den här applikationen kan du spåra HLR (Hem Platsregister) som kommer att berätta leverantör och kundens plats.

Du kan göra den här metoden, till exempel när du får ett bedrägligt meddelande via WhatsApp och du vill ta reda på var gärningsmannen är, gänget.

Du kan ta reda på någons plats via WhatsApp på din mobiltelefon utan att du märks ganska lätt. Hur gör?

 • Steg 1:Ladda ner och Installera Ansökan HLR-uppslag genom länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan, gäng.
Apparverktyg LADDA NER DELTALabs
 • Steg 2: Öppna HLR Lookup-applikationen och allt du behöver göra är att ange WhatsApp-cheaternumret du vill spåra dess plats. Om du bara trycker på knappen Skicka.

Fotokälla: Ursprunglig vy av HRL Lookup-applikationen, ett alternativt sätt att ta reda på någons plats via WA.

 • Steg 3: Vänta några ögonblick tills du får information om riktnummer, service leverantör, land, region och stad för numret. Du kan också dela denna information genom att trycka på ikonen Dela med sig i avsnittet nedan.

Fotokälla: Visa informationen du får i en alternativ applikation för hur man spårar detta WA-nummer.

Denna metod för att spåra WhatsApp-nummer är inte korrekt och ger dig inte den exakta platsen för personen du försöker spåra.

Men åtminstone kan du förutsäga var förövaren kommer ifrån. Speciellt från informationen där numret är registrerat.

3. Hur man ser platsen för WhatsApp-vänner med Google Maps

Det sista sättet att spåra platsen via WA är att använda standardapplikationen på en Android-mobiltelefon, nämligen Google kartor du vet.

Förutom navigering visar det sig att den här applikationen från Google också har många användbara funktioner. En av dem delar platsen direkt med hög noggrannhet.

Här kan du också dela denna Google Maps-plats via WhatsApp genom att följa steg som detta.

 • Steg 1: Öppna appen Google Maps på din Android-telefon. Tryck på på huvudsidan ikon hamburgare och välj ett alternativ Dela din plats som följer.

Fotokälla: Första utseendet när du använder Google Maps som ett sätt att ta reda på någons plats via WA.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER
 • Steg 2: För att börja dela så att andra kan spåra din plats behöver du bara trycka på Start. Flera delningsalternativ visas, här behöver du bara välja WhatsApp.

Fotokälla: Visa när detta WA-nummer ska anslutas till applikationen.

 • Steg 3: Välj den kontakt du vill skicka platsen till och resultatet blir så här. Länk det leder dig till Google Maps för att spåra platsen, gänget.

Fotokälla: Visning av de sista stegen när du använder Google Maps som ett alternativt sätt att spåra WA-nummer.

Du måste bara berätta och tillämpa detta WA-nummer på vänner, familj eller flickvänner som du vill spåra var du är.

På ett sätt som är ganska enkelt, borde du inte vara för svår att styra det, eller hur?

Bonus: rekommendationer för den mest exakta applikationen för mobilnummertracker 2020

Förutom applikationen som ApkVenue använder ovan finns det faktiskt flera alternativ exakt applikation för spårning av mobiltelefonnummer att du kan försöka, gäng.

Några av applikationerna nedan fungerar också för att spåra platsen för en förlorad mobiltelefon. Så det kommer att vara ganska användbart när du är i en nödsituation.

Är du nyfiken på vilka applikationer som kan användas som ett alternativt sätt att spåra någons plats utan att bli märkt? Här är mer info.

1. Google Hitta min enhet

Den första applikationen som vi rekommenderar är Google Hitta min enhet officiellt gjord av Google för att spåra förlorade Android-telefoner.

I den här applikationen behöver du bara känna till din e-postadress och Lösenord ansluten till den förlorade Android-mobilenheten så att du känner till dess position.

Hur man tar reda på någons plats via WA med det här programmet är också väldigt enkelt, gäng.

Apps Utilities Google LLC DOWNLOAD

2. Prey Anti Stöld

Prey Anti Theft är också en annan mobil tracker-applikation för att spåra enheten online realtid mer komplex och korrekt.

Denna appspårare använder GPS-koordinater samt flera andra funktioner, till exempel Kontrollzon, Larm, Säkerhetskamouflage, och många andra.

Den här applikationen rekommenderad verkligen för dig som behöver ett alternativt sätt att spåra din plats via WA.

Apps Utilities Prey Project DOWNLOAD

Andra applikationer för spårning av mobiltelefonnummer ...

För de av er som vill veta rekommendationer för andra applikationer för spårning av mobiltelefonnummer som är möjliga för dig att använda, har ApkVenue sammanfattat i sin helhet i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Tja, det är ett enkelt sätt att spåra din plats via WhatsApp-applikationen direkt med den Android-telefon du använder.

Naturligtvis med ett antal av metoderna ovan kan du spåra platsen för närmaste person runt dig eller också ta reda på platsen för den man som försöker lura dig, gäng.

Har du några andra rekommendationer? Glöm inte att dela i kommentarfältet nedan och dela med sig den här artikeln för att hålla dig informerad, tips och andra knep på JalanTikus.com.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail