granska logitech mk275 & m330, gör livet mer gratis utan slipsar!

Du känner redan Logitech som ett varumärke som tillhandahåller en mängd kringutrustning för datorer och bärbara datorer. Nu kan vissa produkter som Logitech MK275 och Logitech M330 faktiskt få dig att leva fritt utan band!

Sista årets studenter måste vara mycket uttråkade av avhandlingens namn.

Du kommer säkert att bli ännu mer besvärande, särskilt med dina röriga mus- och tangentbordskablar på bordet, eller hur?

Så du behöver inte oroa dig! För de av er som har en begränsad budget finns det flera val av trådlös mus och tangentbord vilket kan göra studentlivet gratis utan några band.

  • Hur man förvandlar Android till en datormus och tangentbord eller bärbar dator
  • 15 coola tangentbordsprogram för Android, chatta är ännu roligare!
  • Älskar inte bara ditt hjärta, det här är 18 hjärtemoji-betydelser som du måste veta

Raderna med Logitech Wireless Mouse och Keyboards Make Your Life #Free Without Bonds!

Den här gången anlände ApkVenue två kringutrustning, nämligen Logitech MK275 och Logitech M330 båda har trådlös design som gör ditt liv ännu bättre #Fri utan band!

Köp Logitech MK275 och Logitech M330 här

Med en överkomlig budget är naturligtvis båda mycket lämpliga för dig som har tunna fickor som studenter eller studenter.

Innan du köper det, låt oss kolla in det först granskning av Logitech MK275 och Logitech M330 från JalanTikus nedan. Kom och se helt!

Granska Logitech MK275, paketpaket för trådlös mus och tangentbord!

Först finns det Logitech MK275 som är ett paketpaket för en trådlös mus och tangentbord i ett försäljningspaket, vilket verkligen är pålitligt för daglig användning.

Faktum är att både mus och tangentbord av design har en standarddesign a la Logitech-produkter som används för kontorsbruk killar.

Logitech K275-tangentbordet bär det själv Full storlek design komplett med sin egen numpad till höger. Under tiden är M185-musen också standard utan ytterligare alternativa knappar som spelmöss i allmänhet.

Även i försäljningspaketet får du omedelbart 2 AAA-batterier för tangentbordet och 1 AA-batteri för musen som redan är installerad.

För anslutning finns det också en mottagare som placeras under musen.

Hur är då användarupplevelsen? Jag tror att det finns ett antal skillnader som kommer att vara en försäljningsargument i sig.

Överst på Logitech K275-tangentbordet hittar du 8 snabbtangenter som är uppdelad i 2 delar.

Till vänster finns knapparna Play / Pause, Mute, Volume Down och Volume Up för multimediaändamål.

Medan till höger är funktionen mer komplex. Startknapp för att gå till standardwebbläsaren, Mail för att gå till standard-e-postprogrammet, PÅ för att slå på / av datorn i viloläge och miniräknare.

För indikatorlampor finns bara CapsLock-indikatorn bredvid På / Av-omkopplaren killar.

Känna Dess användning är ganska bekväm, där tangentbordets belastning inte är för tung om du vill ha den någonstans. Dessutom har den här musen och tangentbordet brett räckvidd på upp till 10 meter du vet.

Under tiden för Logitech M185-mus i sig har ganska standardfunktioner. Men det som är ett problem är att storleken är relativt kompakt, vilket gör att vissa människor kanske är lite mindre bekväma att använda den.

Den trådlösa musen som tillhandahålls har en liten storlek så att de av er med stora händer lätt känner sig ömma och trötta vid användning.

Logitech M331 Silent Plus recension, för dig som gillar tystnad!

Sedan finns det Logitech M331 Silent Plus speciellt gjord för er som gillar tystnad. Varför?

Eftersom den trådlösa musen har fått en certifiering från Ganska märke Den har Silent Plus-teknik som minskar bullermängden med upp till 90 procent, men med en klickande känsla som en mus i allmänhet.

I försäljningspaketet får du en Logitech M331-enhet, 1 AAA-batteri och en USB-mottagare för att ansluta din PC / laptop.

Logitech M331 Silent Plus-musen är designad speciellt för användare som använder höger hand.

Dessutom, ergonomiskt, är den här musen mycket bekväm att använda och gör dig inte öm eftersom den är medelstor i storlek så den är lämplig för dig som har stora händer. tumstöd.

Plus det finns indikator ljus högst upp, vilket indikerar att musen är ansluten eller inte till din bärbara dator. Verkligen praktiskt, eller hur?

Så det är en liten recension av ApkVenue om den trådlösa musen och tangentbordet från Logitech. Om priset behöver du inte oroa dig!

Saken är för själva priset, du kan få det Logitech MK275 med ett tillfälligt intervall på Rp. 275 - 300 tusen Logitech M330 IDR 150-180 tusen. Är du intresserad?

Läs också artiklar om Logitech eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found