ett enkelt sätt att få appuppdateringar utan lagring automatiskt

Hur uppdaterar jag appar från Play Store automatiskt? Visst är du nyfiken? Så, om du vill veta, hänvisa till följande artikel!

Fram till nu är vi som Android-smarttelefonanvändare i allmänhet fortfarande beroende av det Google Play Butik som ett sätt att göra ladda nerolika applikationsbehov från sociala medieapplikationer som BBM och Line, dokumenthanteringsapplikationer som WPS Office, spelapplikationer som Onet eller vad som för närvarande är populärt, Super Mario Run och många andra applikationer.

Även om Google Play Store har så många applikationer, finns det fortfarande en mängd coola applikationer som inte finns i Play Store och kan bara erhållas genom att ladda ner dem via vissa specifika webbplatser på internet, till exempel applikationer Gräns ​​för batteriladdning, Android laddningsbegränsningar eller Xposed Framework-appar som du kan använda för att ändra din Android APK.

 • Hur man laddar ner betalda program i Play Store utan att spendera pengar
 • Dessa 5 betalda applikationer du kan få GRATIS! Vilja?
 • Installera inte gratisappar slarvigt, här är de fyra farorna!

Enkla sätt att få automatiska uppdateringar för icke-Play Store-applikationer

Tja, även om ni redan nedladdad olika coola appar utanför Play Store, det är fortfarande du stött på ett problem när du ska göra uppdatering. Du måste bry dig om att leta efter webbplatser som erbjuder uppdateringar för applikationen, så ibland hoppas du att vem vet att det finns en applikation kan göra det lättare få uppdateringar för Android-applikationer som inte finns i Play Store eller kan automatiskt uppdatera för dessa Android-applikationer.

Lyckligtvis har ApkVenue just hittat ett program som kan hjälpa ditt problem, som kallas APK-uppdaterare. Som vad är fördelarna med denna Android-applikation och hur man använder det? Titta bara på recensionen från ApkVenue!

 • Som vanligt är det första steget du måste ta degenbelastning och installation det här APK Updater-programmet på din Android-enhet. Glöm inte att köra applikationen omedelbart efter installationen.
 • Dessutom kommer du att göra det omdirigeras till huvudsidan denna applikation, där du kan se en lista över installerade program på din Android, vare sig det applikationer från Play Store inte heller din ansökan som inte finns i Play Store som du har så hårt tjänat.
 • Därefter måste du ange inställningar först, som ligger i det övre högra hörnet på skärmen. I det här avsnittet Inställningar kan du ange tiden uppdateringsmeddelande för dina Android-applikationer, särskilt för din Android-applikation vilket inte är tillgängligt i Play Store.

 • ApkVenue rekommenderar det här välj alternativet Dagligen så att du kan få automatiska uppdateringsaviseringar för dina Android-applikationer så snart som möjligt.

 • För den delen Uppdatera källor, kan du välja tre källor, nämligen från APK-spegel, Google Playoch Ren APK. Så det är inte komplicerat, välj bara alla tre.

VISA ARTIKLAR
 • När du är klar trycker du på ikonen Uppdatera högst upp på skärmen, direkt på vänster sida av inställningsikonen. Genom att trycka på den här uppdateringsikonen kommer denna APK Updater-applikation att kontrollera omedelbart uppdatera automatiskt för alla dina Android-applikationer, inklusive Android-applikationer som inte finns i Play Store.
 • Vänta några ögonblick tills uppdateringsprocessen är klar och flytta den till Fliken Uppdateringar i det här programmet. På den här fliken ser du en lista över dina Android-applikationer som behöver uppdateras, inklusive Android-applikationer som inte finns i Play Store som du har installerat. Till exempel applikationen PokeTrack ApkVenue som inte finns i Play Store.
 • Om du har valt vilka applikationer du vill uppdatera räcker det tryck på appikonen och APK Updater går direkt letar efter uppdateringar från din Android-applikation automatiskt.

 • Allt du behöver göra är att vänta några ögonblick. När den här applikationen är klar sökprocessDu behöver bara trycka på nedladdningsknappen för att uppdatera din Android-applikation.

Tja, vad gör du? Det är lite lika, eller hur? autoupdate-funktion från Play Store? Med det här APK Updater-programmet, ni bry dig intebläddring fram och tillbaka och letar efter uppdateringar från Android-applikationer som inte finns i Play Store, eftersom den här applikationen i sig fungerar automatiskt för att surfa på internet och få uppdateringar enligt dina behov. OK, lycka till och glöm inte dela med sig din erfarenhet om du har provat det!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found