15 bästa och gratis iPhone-applikationer 2020, måste ha!

Vill du ladda ner en intressant iPhone-applikation? Här är 15 rekommendationer för de bästa och gratis iPhone-apparna 2020.

Trots sin status som en exklusiv smartphone kräver iPhone verkligen också en applikation för att stödja användarnas dagliga behov.

För utan en applikation är iPhone bara en vanlig elegant mobiltelefon utan funktioner.

När vi pratar om applikationer finns för närvarande många applikationer tillgängliga för iPhone-användare som inte är mindre bra än Android-applikationer.

Även om det finns många, är det faktiskt bara några få som är värda att ladda ner.

Tja, för de av er som just köpte en iPhone-mobiltelefon eller vill ladda ner en ny applikation för din iPhone, i den här artikeln ger ApkVenue dig några rekommendationer, gäng.

Bästa gratis iPhone-applikationsrekommendationer 2020

Här erbjuds unika och användbara funktioner för sina användare, här är några rekommendationer för de bästa iPhone-applikationerna 2020 och naturligtvis gratis.

1. Marco Polo Håll kontakten

Ladda ner via App Store

Den näst bästa iPhone-applikationen är Marco Polo Håll kontakten som är en videochattapplikation med olika intressanta funktioner i den, gäng.

Eftersom den här applikationen kombinerar chatt-, sociala medier och videochattfunktioner samtidigt i en applikation.

Denna applikation låter dig spela in videor och skicka dem när som helst och var som helst. Men till skillnad från andra videochattapplikationer, tillåter denna applikation vänner i kontakt att se din video live eller titta på den vid ett senare tillfälle.

DetaljMarco Polo Håll kontakten
UtvecklareJoya Communications, Inc.
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek134,6 MB
Betyg4.8/5 (App Store)

2. Fitokrati

Apps Productivity Fitocracy, Inc. LADDA NER

Är en fitnessapplikation som kan hjälpa användare att skapa en hälsosam livsstil på ett roligt sätt, Fitokrati verkligen lämplig för er sportentusiaster, gäng.

I den här applikationen utmanas användaren att samla in ett antal poäng för att nivåera upp, gör sökandeoch lösa prestation så att det kan uppmuntra dem att behålla andan i att träna.

Dessutom kan medanvändare av denna applikation också se träningsrutiner, intjänade poäng, nivåer och också varandras prestationer. Inte bara det, du kan också ge kommentarer, du vet!

DetaljFitokrati
UtvecklareFitocracy Inc.
Minimalt operativsystemiOS 8.0 och senare
Storlek52,6 MB
Betyg4.2/5 (App Store)

3. Noteras

Ladda ner via App Store

Fortfarande inte nöjd med funktionerna som erbjuds av standardanteckningsapplikationen från HP iPhone? Sedan ansökan Noteras det här kan vara rätt rekommendation för dig att ladda ner.

Noted är en ljudinspelning och anteckningsapplikation som är helt integrerad så att det kan göra det lättare för dig att spela in viktiga saker inuti möte, intervjueller en konferens.

Bortsett från det låter den här applikationen dig också bifoga bilder i anteckningarna så att resultaten blir lättare att förstå.

Missade du en viktig anteckning från det inspelade ljudet? Tyst! Genom funktionen #TimeTag kan du återgå till vissa ljudminuter så att du inte behöver lyssna på hela ljudet igen.

DetaljNoteras
UtvecklareDigital Workroom Ltd.
Minimalt operativsystemiOS 12.0 och senare
Storlek74,5 MB
Betyg4.3/5 (App Store)

4. Vectornator X Vector Art

Ladda ner via App Store

Älskar du världen av grafisk design och vill inte missa den för ett ögonblick? Om så är fallet måste du ladda ner en applikation som heter Vectornator X Vector Art på din iPhone, gäng.

Som namnet antyder är Vectornator X en applikation för vektorgrafikdesign som låter dig designa vad du vill.

Du kan också skapa fantastiska vektordesigner med den Penna, Nod, Borstaoch Formverktyg som har tillhandahållits i den.

Även om det är gratis erbjuder denna applikation kompletta funktioner och även användare kan importera eller exportera filer i AI-, PDF-, SVG-, PNG- och JPG-format.

DetaljVectornator X Vector Art
UtvecklareLinearity GmbH
Minimalt operativsystemiOS 11.4 och senare
Storlek197,2 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

5. Darkroom Photo Editor

Ladda ner via App Store

Den näst bästa iPhone-applikationen 2020 som är intressant att ladda ner är en fotoredigeringsapplikation Mörkt rum.

Namngav applikationen Redaktörens val I App Store erbjuder Darkroom ett antal intressanta funktioner som kan göra det lättare för användare att redigera foton även om de inte har expertis fotoredigering.

Förutom att stödja RAW-formatet, erbjuder den här applikationen också 10 filter buntade och 20 premiumfilter som kan förbättra dina ändringar.

DetaljDarkroom Photo Editor
UtvecklareBergen Co.
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek57 MB
Betyg4.8/5 (App Store)

6. Koins Valutaomvandlare

Ladda ner via App Store

Förutom kartapplikationen är valutakonvertering ofta viktiga saker som spelarna behöver resande när du reser till ett annat land.

Tja, om du är en av dem, ansökan Koins gjord av utvecklaren Santhalakshmi K, det här är verkligen ett måste på din iPhone-mobiltelefon, gäng.

Denna applikation låter dig konvertera valutor mycket enkelt, komplett med de olika funktionerna den erbjuder. Koins-applikationen ger också mer än 165 länder.

DetaljKoins Valutaomvandlare
UtvecklareSanthalakshmi K
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek35,6 MB
Betyg4.5/5 (App Store)

7. Infusera 6

Ladda ner via App Store

Utvecklad av utvecklaren Firecore, LLC, Infusera 6 är en videospelarapplikation som stöder olika videoformat som MP4, MKV, AVI och många fler.

Dessutom kan du också lägga till filmundertexter eller ladda ner dem gratis via denna applikation.

Gränssnittet mellan ansikten är enkelt och elegant, vilket gör det mycket roligt att titta på filmer med den här applikationen.

DetaljInfusera 6
UtvecklareFirecore, LLC
Minimalt operativsystemiOS 12.0 och senare
Storlek88,3 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

Andra bästa 2020 iPhone-appar ...

8. Unroll.Me

Ladda ner via App Store

Även om det kan ge viktig information, prenumerera nyhetsbrev ibland ganska irriterande eftersom antalet är ganska mycket, inte sällan får andra viktiga e-postmeddelanden att sjunka.

Tja, för er som kanske upplever en stund som denna och vill filtrera den nyhetsbrev som går till din e-post inkorg, ansökan Unroll Me det här kan vara rätt lösning, gäng.

Med den här applikationen kan du enkelt göra filter nyhetsbrev som anses nödvändigtsäga upp, separerade i andra mappar, eller om du vill förbli visad i inkorgen.

Unroll.Me själv stöder ett antal e-postapplikationer som Gmail, Google Apps, AOL och Outlook.

DetaljUnroll Me
UtvecklareUNROLLME INC
Minimalt operativsystemiOS 8.0 och senare
Storlek45,7 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

9. Björn

Ladda ner via App Store

Björn är en anteckningsapplikation som är ganska flexibel och populär bland HP-användare med iOS-operativsystemet.

Som en anteckningsapplikation erbjuder Bear enkelhet i användningen men ger ändå kraftfulla funktioner.

Denna applikation låter dig göra allt från att ta snabba anteckningar, skriva uppsatser till att ta anteckningar med bilder.

Dessutom erbjuder denna applikation en mängd intressanta funktioner, gäng!

Bland dem support hashtags och sub-hashtags, stöder visningsformatering av inlägg (typsnitt, storlek, radavstånd), exportera anteckningar till olika dokumentformat etc.

DetaljBjörn
UtvecklareShiny Frog Ltd.
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek81,1 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

10. Skarv

Ladda ner via App Store

Erbjuder ett enkelt men ändå sofistikerat sätt att använda applikationen Splitsa kan göra det lättare för dig att skapa helt anpassningsbara, professionellt utseende videor med bara din iPhone.

Denna applikation erbjuder en mängd olika funktioner för sina användare, som att tillämpa filter, justera videor automatiskt till musiken, klippa eller lägga till klipp, välja övergångseffekter och mycket mer.

Inte bara det, den här applikationen låter dig också spara eller dela redigerade videor till populära sociala medieapplikationer som Instagram, Facebook, YouTube eller till och med e-post, gäng.

DetaljSplitsa
UtvecklareBöjningsskedar Apps IVS
Minimalt operativsystemiOS 11 och senare
Storlek187,4 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

11. HomeCourt

Ladda ner via App Store

Gillar du att spela basket och vill ha en personlig tränare men begränsas av kostnaderna? Sedan ansökan HomeCourt Du måste installera det här, gäng.

HomeCourt är en otroligt kraftfull app som kan vara din personliga tränare när du spelar basket.

Denna applikation fungerar genom att fånga hur du spelar basket från och med dribblingar, riktar bollen mot ringen, till användarens kroppsrörelser när du spelar.

HomeCourt kombinerar begreppet grundläggande teknikutbildning Artificiell intelligens (AI) för att tillhandahålla live-analys (realtid).

Denna metod påstås kunna hjälpa användare att förbättra skicklighet dem att spela basket.

DetaljHomeCourt
UtvecklareNEX Team Inc.
Minimalt operativsystemiOS 11.2 och senare
Storlek368,8 MB
Betyg4.3/5 (App Store)

12. Upplysa Photofox

Ladda ner via App Store

Utvecklad av Lighticks utvecklare, Upplysa Photofox är ett fotoredigeringsprogram som erbjuder sina användare en mängd funktioner som kanske inte har hittats i andra liknande applikationer.

En av dess utmärkta funktioner är dubbla exponeringar där användare kan kombinera två objekt samtidigt för att producera konstnärliga foton.

Genom denna applikation kan alla komplicerade saker som du tidigare bara kunde göra via professionella applikationer som Photoshop nu enkelt göras via din iPhone-mobiltelefon, gäng.

DetaljUpplysa Photofox
UtvecklareLightricks Ltd.
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek289 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

13. Apollo för Reddit

Ladda ner via App Store

Apollo för Reddit är Reddit iOS-webbläsare som är utmärkt eftersom den är utrustad med en mängd intressanta funktioner som redigering av kommentarer, hoppstång, medievisaren för att visa foton, videor och GIF och andra funktioner.

Apollo själv skapades med en enkel och minimalistisk design så att det underlättar för användarna att använda denna applikation.

För att öka användarkomforten ger denna applikation dessutom en funktion i mörkt läge så att den kan få användarna att känna sig hemma och titta på skärmen utan att känna sig trötta i ögonen.

DetaljApollo för Reddit
UtvecklareChristian Selig
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek95,9 MB
Betyg4.8/5 (App Store)

14. Mulet

Ladda ner via App Store

Mulen är en iOS podcast-applikation skapad av Marco Arment, utvecklaren som också grundade andra populära applikationer som Tumblr och Instapaper.

Programmet Overcast har ett enkelt gränssnitt och stöder flera favoritfunktioner för att lyssna på podcastinnehåll från de bästa tillgängliga podcastkanalerna.

Denna applikation har också en nedladdningsfunktion som låter användare spela podcasts offline så att du kan lyssna på dem även utan internetkvot.

DetaljMulen
UtvecklareOvercast Radio, LLC
Minimalt operativsystemiOS 13.0 och senare
Storlek8,1 MB
Betyg4.7/5 (App Store)

15. Instapaper

Pedagogiska spel Instapaper Holdings, Inc. LADDA NER

Läser du en intressant artikel men måste sluta för att du har andra viktigare aktiviteter? Ansökan Instapaper kan vara en lösning för att övervinna detta problem, gäng.

Instapaper är en enkel iPhone-applikation som du kan använda för att spara olika intressanta artiklar som du hittar.

Genom denna applikation kan du läsa de tidigare sparade programmen igen offline, var som helst och när som helst.

Instapaper ger också en optimerad textvisning så att den inte förstör text även om du inte läser den direkt från webbplatsen. Denna applikation stöder också funktioner text till tal vilket hjälper sina användare.

DetaljInstapaper
UtvecklareInstapaper Holdings, Inc.
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek54,1 MB
Betyg4.1/5 (App Store)

Det var rekommendationerna för de 15 bästa och gratis iPhone-applikationerna som du kan ladda ner, gäng.

Dessa applikationer är exklusivt tillgängliga på iOS-enheter, så de kan bara laddas ner av iPhone- eller iPad-användare.

Läs också artiklar om IPhone-applikation eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.