ett enkelt sätt att skapa en Android-applikation för nybörjare

Många nya applikationer utvecklade av lekutvecklare som framgångsrikt pryder toppen av Android-applikationsbutiken på din smartphone. Har du någonsin funderat på att delta i att skapa Android-applikationer? Detta är ett enkelt sätt att skapa en Android-applikation

Kommer du fortfarande ihåg det fenomenala spelet Flappy Bird? Vem skulle ha trott, ett sådant enkelt spel kunde locka många människor. Många nya applikationer utvecklade av lekutvecklare som framgångsrikt pryder toppen av Android-applikationsbutiken på din smartphone. Så, har du någonsin funderat på att delta i att skapa Android-applikationer?

Tidigare var det mycket svårt att utveckla Android-applikationer, du måste ha förmågan kodning. Men nu finns det många programvara vilket gör att du kan skapa applikationer även om du inte är så bra på det kodning. Rapportering från AndroidPIT, känner du spelmakaren Färgbrytare framgångsrik in-ladda ner mer än 10 miljoner gånger var det inte bra kodning.

  • 5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning
  • Hur man skapar en egen Android-chattapp utan kodning
  • Hur man skapar en enkel Android-applikation gratis, klicka bara!

Hur man skapar Android-applikationer för nybörjare med Android Studio

Av de tidigare fenomenen och exemplen ovan är det tydligt att möjligheter alltid finns. Du måste bara ha rätt kombination av unika idéer och bra utförande för att skapa en applikation. Här är informationen du borde veta när du utvecklar Android-applikationer för nybörjare.

Gör en noggrann plan

Varje dag, ibland finns det unika idéer som kommer att tänka på dig. Men eftersom det inte fanns någon uppföljning försvann idén bara. Inspiration kommer var som helst och när som helst, så om du får en idé, skriv bara ner den och gör bilden så tydlig som möjligt.

Du börjar utveckla denna unika idé mognare med din kreativitet. Gör lite forskning, vilken typ av applikationer gör du, se till att dina idéer är användbara eller underhållande. Om du kommer in i en viss marknadsnisch, ta en titt på konkurrensen. Men om du planerar att tävla med några av de välkända apparna, se till att appen du skapar är bättre.

Installera Android Studio

Om din planering är mogen är nästa steg att förbereda verktygen. Ladda ner och installera den nödvändiga programvaran. Tja, om du inte har förmågan kodning bra, du måste använda Android Studio. Så se till att din dator också är installerad Java SE-utvecklingssats 7. Båda har dig ladda ner fri.

Appar Utvecklarverktyg Android-utvecklare LADDA NER

Lär känna Android-funktioner

Innan du startar 'Stjärna ett nytt Android Studio-projekt', kan du utforska funktionerna i Android Studio. Försök sedan skapa en enkel applikation, börja lära dig nya saker. Om det finns något du inte förstår kan du göra en internetsökning. Tveka inte att börja studera kodning I grund och botten, för senare är det definitivt nödvändigt att skapa en applikation eller ett spel som du gör enligt dina önskemål.

Be dina vänner om förslag

Ta det lugnt, Android Studio är jättebra användarvänlig. Med allvar och villighet att lära dig kan du verkligen behärska det bra även om du inte är skicklig kodning. Så om du framgångsrikt har skapat ett program kan du be dina vänner att prova det. Om dina vänner inte ens gillar det, försök igen. Men du, dina vänner, gillar och är väldigt entusiastiska över att testa din ansökan. Det betyder att det finns en chans att din applikation blir populär i Play Store.

Det finns många applikationer som görs för skojs skull kan lyckasladda ner miljontals gånger i Google Play Butik. Naturligtvis kan du börja lära dig grunderna också kodning. Ingenting är direkt framgångsrikt, bakom framgång måste det finnas hårt arbete. Vad tror du är intresserad av att skapa Android-applikationer?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found