15 senaste och bästa Android-spel (uppdatering 2020)

Den här listan över de senaste Android-spelen kan vara ditt val som letar efter spännande spel. Det finns många val av de senaste Android-spelen som ApkVenue har samlat här.

Mobile Legends, Fri eld, fram tills PUBG Mobile kanske du har spelat det ofta, eller hur? Men har du någonsin varit uttråkad av samma spel?

I så fall är det precis rätt! Problemet är att ApkVenue den här gången kommer att diskutera och ge rekommendationer för de senaste och bästa Android-spelen 2020 som du kan spela gratis.

Garanterad efter att du har installerat och spelat spelet kan din tristess försvinna här! Är du nyfiken på de senaste Android-spelen från 2020? Kom igen, se nedan, gäng!

Senaste Android-spelrekommendationer 2020

Du hittar ett antal av de senaste spelrekommendationerna, både online och offline, som du kan installera och spela gratis.

Tja, här är en recension av samlingen av de senaste och bästa 2020-Android-spelen som du kan välja. Vilken ska du spela?

1. Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game

Vill du testa att spela de senaste Android-spelen på nätet som är roliga och utmanande? Om så är fallet kan du installera det senaste spelet som heter Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game.

Ninja's Creed kommer med smart 3D-grafik och en ganska intressant spelmekanism. Detta spel påminner också om Sniper Elite-spelet eftersom det visas i First Person Shooter-format.

Skillnaden är att i det här spelet kommer du att använda pilar och utföra uppdrag som blir allt svårare på varje nivå. Garanterat kul!

DetaljNinja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game
Utvecklare707 INTERAKTIV: Roliga episka avslappnade spel
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner100 000 och högre
GenreHandling
Betyg-

Ladda ner Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game via Google Play.

2. Romancing SaGa Re: univerSe

Är du ett fan av spelet från Square Enix? Det är precis rätt! Denna utvecklare har precis släppt det senaste Android RPG-spelet, du vet!

Romancing SaGa Re: univerSe i SaGa-universum, med samma spel som Final Fantasy Brave Exvius i Final Fantasy-universum, gäng.

Du måste samla karaktärer, bilda ett team och övervinna alla typer av hot. Du kan också ställa in om kampen mot fienden ska ske automatiskt eller manuellt.

DetaljRomancing SaGa Re: univerSe
UtvecklareSQUARE ENIX Co., Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek124 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreRollspel
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Romancing SaGa Re: univerSe via Google Play.

3. Tales Of Crestoria

Fortfarande i genren Rollspel, aka RPG-spel, den här gången finns det Tales of Crestoria vilket är ett spel gacha tema som ett mycket unikt Tales-spel.

Detta spel bär en berättelse om vänskap mellan två personer som reser. Inte bara en unik historia, men det finns också komos från andra berättelser som kommer att pryda detta spel.

Ett av de bästa spelen för 2020 för Android erbjuder en animation och ett soundtrack som inte är lika fantastiskt än Tales. Och säkert är det här spelet gratis!

DetaljTales Of Crestoria
UtvecklareBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar
Ladda ner100 000 och högre
GenreRollspel
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Tales Of Crestoria via Google Play.

4. Bangbang kanin!

Även om det kräver en internetanslutning, Bangbang kanin! inklusive ett av de senaste Android-spelen offline eftersom det också kan spelas utan internetanslutning.

I Android-spel hacka och snedstreck Detta blir du en stark kanin och måste slå upp monster med en mängd olika vapen.

Även om det bästa offline-Android-spelet släpptes bara för några dagar sedan, gör det inte ont för dig att prova det. Vad mer, Bangbang Rabbit! har ett spel som inte är tråkigt.

DetaljBangbang kanin!
UtvecklareX-Land
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner5000 och högre
GenreHandling
Betyg-

Ladda ner Bangbang Rabbit! via Google Play.

5. One-Punch Man: Road To Hero 2.0

One-Punch Man: Road To Hero 2.0 kräver att du samlar kort med tomgångsspel och några RPG-element som är väldigt roliga att spela.

Detta lätta Android-onlinespel är utrustat med olika spellägen, till exempel berättelseläge, PvP online och Extreme Trial. Det finns faktiskt också några roliga minispel, vet du.

Kort sagt, detta spel kräver att du samlar hjältar i kortform och uppgraderar dem för att göra dem starkare, gäng. Intresserad av att prova det?

DetaljOne-Punch Man: Road To Hero 2.0
UtvecklareOASIS GAMES LIMITED
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek81 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRollspel
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner One-Punch Man: Road To Hero 2.0 via Google Play.

Andra senaste Android-spel ...

6. Call of Duty: mobil

Genom utgivare Garena Indonesia, FPS-spelet från utvecklare Activision har äntligen officiellt släppt en version mobil till plattform Android och iOS.

Call of Duty: mobil eller COD Mobile är för närvarande ett av de nyaste Android-spelen för 2019 som fortfarande ökar och tävlar med populariteten för PUBG Mobile och Free Fire i landet.

COD Mobile presenterar olika lägen som du kan spela, till exempel Deathmatch, Bomb Mission, to Domination ur ett förstaperspektiv.

Det finns också ett Battle Royale-läge som följer speltrenden som utvecklas nyligen och inte är sämre än det senaste Android-spelet 2020, gäng.

DetaljCall of Duty: mobil
UtvecklareGarena Mobile Privat
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek68 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreAction, skytte
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Ladda ner Garena Skjutspel

7. Mario Kart Tour

Förutom Super Mario Run presenterar Nintendo också spel Mario Kart Tour med racingelement arkad på Android- och iOS-enheter.

Det senaste spelet för Android har olika specialtecken som Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Bowser och många fler.

I gameplayDetta nyligen släppta Android-spel liknar Mario Kart 8 Deluxe-spelet som också är ett av de bästa racingspelen för Nintendo Switch-konsolen.

För er som är nyfiken på hur man gör det Installera och spelar Mario Kart Tour, ApkVenue har också diskuterat det tidigare.

DetaljMario Kart Tour
UtvecklareNintendo Co., Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek117 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreAction, Racing
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner här:

LADDA NER Spel

8. DIGIMON ReArise

Sedan finns det DIGIMON ReArise som nu har presenterat en engelsk version efter att tidigare endast den japanska versionen fanns tillgänglig.

Detta spel från BANDAI NAMCO Entertainment får dig att känna dig nostalgisk för att spela PlayStation 2-spel, till exempel franchise Digimon World eller Digimon Rumble Arena.

Här kan du slåss med spelare andra tillsammans med fem Digimon som du kan kalla i ett spel.

Inte bara det, i detta bästa Android-spel introduceras du också till konceptet odla där du kan ta hand om Digimon som husdjur, vet du.

DetaljDIGIMON ReArise
UtvecklareBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek81 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreRPG
Betyg4.0/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

9. 4Story - Age of Heroes

Äntligen känd för sin PC-version 4Story - Age of Heroes för närvarande officiellt närvarande den plattform Google Play Store, gäng.

RPG-spel off-line det erbjuder spel halvöppen värld där du kan utforska fängelsehålan, avsluta gunstling, för att erövra chefens härskare fängelsehålan. Verkligen spännande, eller hur?

Ett av de bäst utvecklade onlinespelen för Android utvecklare Zemi Interactive erbjuder också kapabel grafik. Så du kommer inte ångra det ladda ner det nyaste Android-spelet på den här!

Detalj4Story - Age of Heroes
UtvecklareZemi Interactive
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek43 MB
Ladda ner5000 och högre
GenreRPG
Betyg2.8/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

10. Onmyoji-schack

Att spela spel är bara att bråka med bönder hjälte endast? Det är faktiskt kärnan i speletauto-battler-genre som Auto Chess eller Chess Rush, gäng.

NetEase Games vill inte heller missa den här trenden genom att presentera de senaste Android-spelen Onmyoji schack med rankningar hjälte från Onmyoji Arena-spelet.

Precis som andra spel, här måste du möta bönderna hjälte andra i ett 8x8 brädspel, fortsätt vinna och bli den sista som står.

DetaljOnmyoji schack
UtvecklareNetEase-spel
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek58 MB
Ladda ner10 000 och högre
GenreBrädspel
Betyg3.7/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

11. Gravity Rider Zero

Duh, nuförtiden är allt helt allt finansieras Okej! Detta inkluderar spelvärlden som du känner till betala för att vinna.

Väl, Gravity Rider Zero som ApkVenue diskuterade den här gången medförde en stor förändring, vet du. Börjar från att eliminera uppgraderingskomponenter, betalningssystem och andra.

Jämfört med den tidigare versionen är det tydligt att utvecklare Vivid Games vill skapa ett mer spelekosystem rättvist för alla dess spelare. Bra jobbat!

DetaljGravity Rider Zero
UtvecklareVivid Games S.A.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek51 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreTävlings
Betyg4.5/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

12. Projekt noll dödsfall

De senaste Android-spelen i oktober 2019 är tillgängliga Projekt Zero Death vilket är lämpligt för dig som letar efter ett spel online multiplayer som spelas lätt.

Spel påskjutgenre Denna 2D presenterar mer än 30 mapp som du kan spela med 7 unika karaktärsval som kommer att fortsätta växa in uppdatering i framtiden.

Valet av vapen varierar också, vilket du kan få i flera delar mapp med sina respektive funktioner och fördelar.

DetaljProjekt Zero Deaths
UtvecklareSekunder
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek86 MB
Ladda ner10 000 och högre
GenreAction, skytte
Betyg4.0/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

13. Zooba

Zooba eller Zooba: Free-For-All Battle Game som utvecklades utvecklare Wildlife Studios kombinerar utan tvekan MOBA och spelelement Herre på täppan, gäng.

Här kommer du att slåss med 20 andra spelare i a mapp. Du kan också välja tio söta karaktärer inspirerade av vilda djur, som lejon, vargar, schimpanser och andra.

För dem som är uttråkade eftersom de inte lyckas få det kycklingmiddag på PUBG Mobile eller boj i Free Fire kan detta spel vara ett botemedel!

DetaljZooba
UtvecklareWildlife Studios
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek120 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
GenreAction, skytte
Betyg4.3/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

14. Verklig körsim

Android-bilspel behöver inte alltid vara snabba, du vet! Det finns också spel medgenre simuleringar som du måste spela som Verklig körsim på listan den här gången.

Real Driving Sim har ett urval av mer än 80 bilmodeller där du också kan utforska 20 stora städer inspirerade av den verkliga världen.

I det senaste offline-Android-spelet får du också ett läge multiplayer där kan möta spelarna i detta spel från hela världen, gäng.

DetaljVerklig körsim
UtvecklareOvidiu Pop
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek43 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreRacing, simulering
Betyg4.2/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

15. SCP 096 MODEST

Slutligen finns det spel Skräck Android som är precis rätt för Halloween-ögonblick. Har aldrig hört talas om historien myt om SCP-varelser, gäng?

Tja, på spelet SCP 096 MODEST Du kommer att möta SCP 096, i en mörk och läskig rumsbakgrund.

Du måste bara springa och undvika attacker från SCP 096, som har en mänsklig form nästan två meter hög och ett öronskakande skrik.

DetaljSCP 096 MODEST
UtvecklareApp2Craft
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek42 MB
Ladda ner100 000 och högre
GenreAction, skräck
Betyg3.4/5 (Google Play)

Ladda ner här: SCP 096 MODEST via Google Play

Det är rekommendationen för de senaste och bästa Android-spelen som du kan spela. Genrerna är också mycket olika så att du kan välja vad du vill!

Har du några andra spelrekommendationer som inte är mindre spännande? Tveka inte att skriva och dela din åsikt i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Android-spel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.