hur man lägger till ram android utan root med greenify

Att lägga till RAM på Android för ROOT eller Without Root är inte en svår sak längre. Med Greenify-applikationen kan du lägga till Android RAM med root eller utan att behöva root.

Lägg till RAM på Android för HP Rot eller utan Rot nu är det inte svårt längre. Bagge är det viktigaste med att använda en Android-smartphone. Ju mer RAM, äta aktiviteter göra flera saker samtidigt känns smidig utan det minsta hindret. Men inte alla Android-smartphones har stor RAM-kapacitet. De flesta Android-smartphones som tillverkas idag är bara beroende av 1-2 GB RAM. RAM tar slut ibland snabbt eller blir klaustrofobiskt, speciellt om du ofta gör det göra flera saker samtidigt.

För att lösa detta problem kan du lägga till Android RAM genom att använda en applikation som heter Gröna. Greenify är ett program som låter dig vila i Android-appar eller spel som inte används för närvarande. På det sättet blir Android RAM friare än tidigare. Hur ökar jag Android RAM med Greenify?

Tips om hur man lägger till RAM till Android utan ROOT

"Greenify kan användas på smartphones som har varitrot eller inte, men Greenify körs mer optimalt om din Android redan är pårot. "Följande är hur man lägger till RAM till Android med Greenify. Se till att din Android är i ett tillståndrot, om inte, kan du läsa en av följande artiklar:

 1. Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator med Framaroot
 2. Hur man rotar alla typer av Android med towelroot
 3. Enkla sätt att rota alla typer av Android med KingoApp
 4. Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator
 5. Om du inte kan du söka på Google med nyckelorden: "Hur man rotar xxxx")
 • Hur man sparar RAM och Android-batteri utan rot
 • Tips för Android med RAM under 1 GB släpar inte

Hur man lägger till RAM till Android med Greenify

Du måste veta att lägga till Android RAM på det här sättet ökar det återstående RAM som används på din Android. För att inte öka RAM-minnet från 1 GB till 2 GB. Så här lägger du till RAM till Android med Greenify.

 • Ladda ner Xposed Installer, installera sedan som vanligt på din Android. Appar utvecklarverktyg rovo89 LADDA NER
 • Ladda ner också Gröna installera sedan som vanligt på din Android. Oasis Feng Apps Developer Tools LADDA NER
 • Öppna Xposed och gå sedan till fliken Ramverk välj sedan Installera uppdatering. Sedan Starta om / starta om Din Android.
 • Om det redan är Omstart, gick in i på fliken Moduler kryssa sedan för Gröna. Efter det, omstart eller starta om tillbaka på din Android.

 • Efter det, öppna den Gröna välj sedan Experimentella funktioner. Förändra Arbetslägehennes varelse Lyft. Markera också Behåll aviseringar, Wake-up Tracker & Cutoff och Blockera appmissbruk.

 • Allt du behöver göra nu är viloläge oanvända appar. Gå tillbaka till startmenyn och välj sedan ett tecken + och välj vilken app eller ett spel du vill vila.

Så här använder du Greenify för att öka Android RAM. Om du fortfarande är förvirrad kan du fråga i kommentarfältet.