De 5 bästa antivirusprogrammen online för att ta bort virus utan att installera ett antivirusprogram

Som vi vet kan virus komma in på våra datorer på olika sätt. En av dem är via en internetanslutning när vi surfar, via en USB-enhet och när vi installerar infekterad programvara

Som vi vet kan virus komma in på våra datorer på olika sätt. En av dem är via en internetanslutning när vi surfar, via en USB-enhet och när vi installerar infekterad programvara. Dessa virus kan få våra datorer att köra långsamt och även farliga virus kan stjäla våra data. Även dessa virus kan också skada det operativsystem som vi använder.

Yups, det visar sig att det finns ett online antivirus som du kan använda för att bli av med datorvirus utan att installera ett program på datorn. Nåväl den här gången kommer ApkVenue att dela 5 bästa antivirusprogram online för att ta bort envisa virus. Låt oss bara titta på följande recensioner:

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

5 bästa online antivirus för att ta bort virus utan att installera antivirus

Metadefender online-skanner

Fotokälla: bild: Tech Viral Metadefender är en tjänsteleverantör för att söka efter virus i dina datorfiler. Du kan skanna filer online upp till 140 MB. Här är stegen för att skanna filer online på Metadefender:
  • Besök först //metadefender.opswat.com/#!/ med din favoritwebbläsare. Klicka sedan på knappen med klippikonen för att välja och ladda upp filen du vill skanna.

  • Klicka sedan på ANALYSERA-knappen för att starta skanningen. Vänta tills den är klar.

Om din fil är infekterad med skadlig kod eller virus kommer Metadefender att meddela dig och visa också hotnivån.

VirSCAN

Fotokälla: bild: Accessify Nästan samma som tidigare, VirSCAN är online-skannertjänst ett gratis och gratis verktyg för att söka efter filer som är infekterade med skadlig programvara. Du kan se resultaten av genomsökningen av filen du laddade upp och det kommer att visas hur farlig eller inte filen är för din dator. Så här skannar du filer på virscan.org:
  • Besök www.virscan.org från din webbläsare.

  • Ladda upp filen du vill skanna och tryck sedan på knappen Skanna. Vänta några sekunder tills skanningsprocessen är klar.

När skanningsprocessen är klar visas skanningsresultaten tillsammans med skannerns namn och filtyp.

Kaspersky VirusDesk

Fotokälla: image: gHacks Technology News Kaspersky VirusDesk skannar filer med samma fungerande system som Kaspersky Lab-programmet som vi vanligtvis installerar på en dator. Med samma antivirusdatabas också. Vad som skiljer sig, Kaspersky VirusDesk-formad online-webbtjänst och Kaspersky Lab i form av en stationär applikation.

Webbplatstjänster det kan skanna filer upp till 50 MB. Du kan också skanna flera filer samtidigt genom att ladda upp dem i .zip-format. Så här använder du Kaspersky VirusDesk

  • Öppna virusdesk.kaspersky.com i din webbläsare.

  • Då ser du en skärm där du blir ombedd att dra och släppa eller kopiera och klistra in länken till filen du vill skanna.

  • Välj en av metoderna och tryck sedan på SCAN.

Skanningsprocessen tar vanligtvis mindre än två minuter. Så ha tålamod, vänta tills den är klar. När du är klar ser du en skärm som följande. Kaspersky VirusDesk meddelar dig om den hittar skadlig kod eller virus i dina filer.

NoDistribute

Fotokälla: bild: saicollegejaipur.org NoDistribute är en fantastisk online-skannersida som tillåter användare att ladda upp filer och skanna dem med mer än 35 antivirusmotor samtidigt. När skanningen är klar kan användare visa resultatsidan för varje antivirusmotor. Så här använder du NoDistribute:
  • Besök nodistribute.com i din webbläsare.

  • Klicka sedan på Välj fil och välj de filer du vill skanna.

  • Klicka sedan på Skanna fil och vänta några sekunder tills filen laddas upp och skanningen är klar.

När du är klar ser du en genomsökning av dina filer från 35 olika antivirusmotorer.

PCrisk.com

Fotokälla: bild: Accessify PCrisk.com är en alternativ webbaserad antivirustjänst online som du kan använda för att söka efter skadlig programvara och sårbarheter på din webbplats. Så här använder du pcrisk.com för att söka efter webben efter skadlig kod och sårbarheter:
  • Öppna //scanner.pcrisk.com/ sidan i en webbläsare.

  • Ange din webbadress

  • Klicka sedan på knappen Skanna efter skadlig programvara och vänta tills skanningsprocessen är klar.

När skanningsprocessen är klar meddelar pcrisk.com dig om det finns skadlig kod eller sårbarhet för din webbplats.

Så det handlar om 5 bästa antivirusprogram online för att ta bort envisa virus. Med den här metoden kan du snabbt ta bort alla virus som kan skada ditt operativsystem och din webbplats. Denna metod är mycket bra och effektiv och kräver ingen programvara.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found