global topphemlighet! hur man snabbt får stridspunkt ml

Vill du köpa massor av hjältar, behöver du inte vänta med att spara tillräckligt länge? Här ger ApkVenue tips om hur man snabbt kan få stridspoäng i Mobile Legends.

Mobile Legends. Det kan inte förnekas att det är ett av de mest populära MOBA-spelen idag. Miljontals spelare tävlar om att vara bäst att vara på den globala topplistan!

En av egenskaperna hos en global global pro-spelare är att ha massor av diamanter och stridpunkter. Eftersom ApkVenue ofta har gett tips för att få det diamant-, den här gången var det turens tips om hur man snabbt får stridspoäng i Mobile Legends.

  • Så här tar du bort ett permanent Mobile Legends-konto så att du kan upprepa från början!
  • RIP Mobile Legends! 5 alternativa spel när du är uttråkad när du spelar ML

Snabba sätt att få slagpoäng i Mobile Legends

Battle Point (BP) eller vad som ofta kallas guld är verkligen en användbar tillgång för Mobile Legends-spelare. Båda kan användas för "shopping", stridpunkter är faktiskt inte mindre viktiga än diamant- även om det verkar lättare att få.

Vikten av Battle Points i Mobile Legends

Som ApkVenue nämnde tidigare är stridspunkter en viktig tillgång för dig i Mobile Legends. Med ett tillräckligt belopp kan du köpa och få hjälte som du har drömt om eller emblem för att stärka dig i spelet.

Moonton Strategispel LADDA NER

Du kan få det varje dag. Även bara genom att gå in i spelet kommer du redan att få flera tiotals stridspoäng. Men det räckte inte för att generera många stridspoäng. Att ha många stridspoäng på kort tid kan faktiskt hjälpa dig att bli bättre skicklighet Din ML. Generellt kan du köpa de nyaste och starkaste hjältarna och emblemen som kan öka prestandan.

Snabba sätt att få Battle Point Mobile Legends Brawl Match vs AI

Den här gången delar ApkVenue en ganska unik metod som du kan använda som en hur man snabbt får stridspoäng ML. Denna metod inspirerades av en av de bästa globala aktörerna, Oura från EVOS. Titta först på den här videon.

Det sätt som Oura gör är att spela Brawl Match mot AI, aka datorn och du kan få stridspoäng snabbt, aka på kort tid. Följ de fullständiga stegen nedan för mer information:

  • Välj aliasmatchningen i huvudvyn för Mobile Legends match på mode VS A.I.. Om du vanligtvis väljer klassiskt eller rankat läge för att få massor av stridspoäng, rekommenderas den här gången att du väljer en match mot datorn.
  • Av de tre tillgängliga alternativen måste du bara välja BRÅK. Brawl i sig är en match som du kan avsluta snabbt, eftersom bara en sökväg används i detta matchningsläge.
  • De av er som är vana vid att spela Classic eller Rankat kommer definitivt inte att ha några problem i denna Brawl Match vs AI. Avsluta bara så många motståndare som möjligt och förstör så snabbt som möjligt torn dem att vinna matchen. I exemplet i videon behöver du bara i genomsnitt 3-4 minuter för att slutföra match detta.

  • När du vinner det får du automatiskt ett antal stridspoäng. Fortsätta att göra match i det läget upprepade gånger. Genom att bara ta upp till 5 minuter kan du få många stridspoäng istället för att spela klassiskt eller rankat.

VISA ARTIKLAR

Snabba alternativ för att få stridspoäng i mobila legender

Förutom metoderna ovan finns det faktiskt flera sätt att få Mobile Legends-kamppoäng snabbt. Här är några alternativ:

1. Flitigt öppna bröstet

Var flitig med att öppna bröstet varje gång du går in i Mobile Legends-spelet. Det är bättre om att öppna bröstet är ditt huvudfokus när du går in i Mobile Legends. Även om det inte är lika stort som vid avslut match, stridspunkten är verkligen användbar för att öka din kassa.

2. Använd ett dubbel BP-kort

Du kan använda ett dubbel BP-kort om du verkligen vill fokusera på att samla in många stridspoäng. Du kan köpa den med diamanter. Som namnet antyder kan den här funktionen fördubbla ditt förvärv av stridspunkter. Du bör också använda den här metoden när du spelar Brawl Match vs AI.

3. Andra sätt

Det finns fortfarande flera andra alternativa sätt att skörda många stridspoäng. Du måste ta hand kreditvärdighet håller dig hög eftersom det kommer att påverka förvärvet av stridpunkter. Resten, du är ganska flitig, aka ofta spelar och slutför prestationer som kommer att belönas med stridspoäng.

BONUS! Ha massor av stridpunkter och diamanter på ett ögonblick

Förutom den snabba metoden ovan och några alternativ, kommer ApkVenue att ge dig ytterligare en bonus så att du har massor av stridpunkter och diamanter på ett ögonblick! Du behöver bara en applikation som heter Gems Mobile Legends Simulator nedan.

Apparverktyg LADDA NER

Helt enkelt genom att installera applikationen ovan är nästa steg du måste göra att öppna programmet. Om så är fallet, logga in omedelbart på ditt Mobile Legends-konto. Se ändringarna i ditt konto med en överblick! Du kan sedan visa upp det för dina vänner.

Det här är tips från ApkVenue angående hur man snabbt får stridspoäng i Mobile Legends. Nu kan du spara snabbare att köpa hjälte som du har drömt om. Inte bara en, du kan till och med bli en samlare hjälte utan att behöva vänta eller spendera lång tid. Lycka till!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found