8 av de mest unika sätten att testa kontakt på din BBM

BBM som bara innehåller meddelandet "sorry TC" är ofta irriterande. Den här gången vill ApkVenue berätta om BBM-tricks så att testkontakten inte känns irriterande.

Om du använder programmet BlackBerry messenger, du måste vara bekant med termen Testa kontakt alias TC. Ja, TC eller testkontakt görs genom att skicka ett meddelande utsända till alla vänner i BBM-kontakter, för att ta reda på om det finns kontakter som inte längre är aktiva eller behöver varainbjudan återställa. Men tyvärr, utsända BBM som bara innehåller meddelandet "TC", "förlåt TC", eller"kontakttest"Det känns ofta irriterande. Den här gången vill ApkVenue berätta om BBM-tricks så att testkontakten inte känns irriterande.

  • 10 PING-funktioner i BBM som du inte känner till!
  • Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge avsändare läsbetyg
  • Hur du gör din egen rörliga BBM DP utan applikationer och programvara

I grund och botten, när man gör det testkontakt, vi skickar samma meddelande till alla vänner som är i våra BBM-kontakter. Tja, det som är irriterande är när det skickade meddelandet bara innehåller "förlåt TCDu vet att det finns miljoner enskilda BBM-användare där ute som är glada när de får meddelanden om BBM-meddelanden, men när de öppnar det finns det bara testkontakt. Kan du föreställa dig hur sår deras hjärtan är? Så i den här artikeln vill ApkVenue ge tips för att göra meddelanden utsända så att testkontakt känns inte irriterande.

8 typer av sändningsmeddelanden så att testkontakten inte känns sugen

1. Ord av uppmuntran och motivation

Istället för att bara säga "förlåt TC", det är bäst att du skickar det ord av uppmuntran och motivation. Vem vet om en av dina vänner är "ner", då blev jag upphetsad igen att leva livet efter att ha fått utsända BBM innehåller motiverande meningar från dig.

2. Andaktiga ord

Nästan samma som motiverande meningar, ord som innehåller reflektioner är också lämpliga för att användas som meddelanden utsända när du gör testkontakt. Med dessa hängivna ord kan du kanske få din vän att känna sig upprörd i sitt liv, så han blir mer tålmodig och tacksam.

3. Roliga och roliga berättelser

Mitt i hektiska aktiviteter behöver alla säkert underhållning för att glömma ett ögonblick av alla sina problem. Tja, roliga och roliga historier som skickas via BBM kan ge leenden, du vet! Försök hitta historier som är riktigt roliga och inte sanna att skicka som ett meddelande utsända ögonblick testkontakt. Garanterad kommer ingen att känna sig förbittrad över meddelandet.

4. Viktig information

Den viktiga informationen som ApkVenue betyder här kan vara olika saker. Speciellt de senaste nyheterna och info om händelser runt dig och dina vänner. Till exempel information om jordbävningar, exploderande bomber, olyckor, stölder och så vidare. Viktig information som trafikinformation kan också hjälpa dina vänner att välja hur de ska någonstans.

5. Hälsoinformation

Internetvärlden idag är fylld med olika mycket användbar hälsoinformation. Till exempel om hälsosam mat för att förhindra cancer, naturliga ingredienser för att bota olika sjukdomar, måttlig träning för att bränna kalorier och så vidare. Med denna information var din ursprungliga avsikt bara att testkontakt kan göra dina vänners liv friskare.

6. Lediga jobb

Det är obestridligt att det för närvarande är mycket svårt att hitta ett jobb. Tja, än du testkontakt på vanligt sätt är det bättre dela med sig lediga platser till vänner. Vem vet, det finns de som är arbetslösa och behöver jobb. Testa kontakten vad du skickar kan vara en chans för dem att få ett jobb och leva ett anständigt liv.

7. Tips & tricks

Du kan också dela tips och tricks om vad som helst. Till exempel tips om en hälsosam livsstil, tips för bearbetning av livsmedelsingredienser, tips för behandling av sår och sjukdomar, smarttelefontrick, bränsletrick och så vidare. Trots att tipsen är generella till sin natur kommer de säkert att vara användbara för andra en dag. Istället för bara värdelösa "TC" kommer tips och tricks att vara mer användbara.

8. predikande

För närvarande kan predikning också göras via applikationer chatt som BBM, vet du! Du kan citera en föreläsning eller skriva en offert från heliga verser och sedan skicka den till alla dina BBM-kontakter just nu testkontakt. Denna metod är perfekt för dig som är religiös eller aktiv i predikaktiviteter.

Det är några av de sätt du kan göra det sända testkontakt vad du gör är inte irriterande för dem som får det. Speciellt om du är en typisk person som är flitig och gör det regelbundet testkontakt till alla dina BBM-kontakter. Om du har annan användbar information eller tips om BBM och testkontakt, skriv i kolumnen kommentar under detta.