10 bästa appar för Android-kalkylatorer för redovisningsstudenter

Vill du studera redovisning eller matematik? Oroa dig inte, du kan använda Android-kalkylapplikationen för att beräkna alla problem.

Som du vet är det inte bara för kommunikation att använda en Android-smartphone, du kan använda den för andra aktiviteter så att det kan göra det lättare för dig att studera och arbeta. En av dem är genom att ha Android-kalkylapp.

Det stämmer, slösa aldrig din Android-smartphone bara för sociala medier, chatteller någon aktivitet som inte är användbar. Du kan använda den för något mycket mer lönsamt. Genom den här artikeln presenterar ApkVenue 10 Android-kalkylapplikationer som kan användas för redovisningsstudent.

  • 10 bästa Android-applikationer för aktiva studenter!
  • 8 bästa bärbara datorer under 5 miljoner för studenter
  • Särskild applikation för studenter som är lata att anteckna

10 miniräknare för Android för redovisningsstudenter

1. Calculator Plus

Ansökan Calculator Plus är en applikation som är mycket lik konventionella räknare i allmänhet. Du kan utföra alla beräkningar med den här Android-applikationen. Funktionerna liknar traditionella digitala räknare.

2. MyScript-kalkylator

Ibland, när du menar allvar med att göra bokföringsuppgifter, måste du vara lat för att lyfta din smartphone bara för att använda en miniräknare. Därför, MyScript-kalkylator kan användas genom att helt enkelt skriva siffror med fingrarna eller penna. Intressant, eller hur?

3. Google-kalkylator

Googles produkter som du kan använda för att beräkna siffror är Google-kalkylator. Denna Android-kalkylatorapplikation finns i nästan alla smartphones som kör Android-operativsystemet. Du kan dock inte lita på den här applikationen för tunga uppgifter, eftersom de presenterade funktionerna endast innehåller standardfunktioner.

4. Kalkylator ++

Ansökan Kalkylator ++ är en kalkylatorapplikation designad för Android-smartphones. Gränssnittet som presenteras skiljer sig inte mycket från Google Calculator. Denna applikation har två räknarlägen, nämligen Standard och Läge.

5. Kalkylator - enhetsomvandlare

Om du förväntar dig att appen ska räknas bra ska du inte använda den Kalkylator - enhetsomvandlare. Men för enkel användning och ett enkelt gränssnitt kan du använda den här applikationen från ASUS. Intresserad?

6. CALCU Snygg miniräknare gratis

Letar du efter en miniräknare som har många funktioner i överflöd? Rätt, CALCU Snygg miniräknare gratis är svaret på allt. För redovisningsstudenter som du kan du ladda ner den här applikationen och anpassa dess utseende. I själva verket kan utseendet göras ljust så att du inte blir uttråkad.

7. En ++

Nästa Android-kalkylapplikation för redovisningsstudenter eller skolelever är En ++. Denna applikation låter dig få tillgång till intressanta funktioner som innehåller formler i den för att lösa matematiska och bokföringsproblem som drabbar din hjärna.

8. GeoGebra

Vem bland er är fortfarande en gymnasieelever och besväras av matematiska problem kring diagram och diagram? För att hjälpa dig att lösa dessa problem kan du använda appen GeoGebra. För här kan du studera kalkyl, statistik, geometri och algebra. Är det inte intressant?

9. CalcNote

Hej bokföringsstudent! Har du ofta svårt att lösa problem? Du måste använda en räkneapplikation för Android som kallas CalcNote ja. Varför? Eftersom den här applikationen är den bästa Android-applikationen som du kan använda. Du kan visa alla poster och beräkningar om du gör ett misstag och du kan korrigera dem när du vill.

10. CalcTape

CalcTape är en kalkylatorapplikation som har gränssnitt som Anteckningar. Den här appen är lämplig för matte- och bokföringsproblem där du kan kontrollera dina beräkningar regelbundet realtid. Även, layout du kan anpassa knappen efter eget tycke.

Så det är det 10 miniräknare för Android bäst för redovisningsstudenter och matematiska problem som komplicerar ditt liv. Vilken Android-applikation för elever som beräkningar gillar du? Ge ditt svar i kommentarfältet nedan.