hur man laddar upp långa videor på Instagram-berättelsen utan applikation

Vill du täcka en låt på IG-berättelsen men den varar längre än 15 sekunder? Enkelt, ApkVenue berättar hur du laddar upp långa videor på Instagram-berättelsen utan en applikation (Uppdatering 2020)

Vem gillar inte att spendera tid på att öppna Instagram? Även om du bara öppnar flöden och ser vänners inlägg är det fortfarande underhållande och gör dig glad.

En av de mest populära funktionerna på Instagram är Instagram-berättelser. Vi kan göra posta-en antingen ett foto eller en video med en varaktighet på 15 sekunder.

Inlägget kommer inte heller att sparas för alltid och försvinner inom 24 timmar. Ditt Instagram-flöde kan vara snyggt och estetiskt.

Men tänk om vi vill ladda upp lång video? Kan vara ett gäng, du behöver inte ens använda ytterligare applikationer.

Nyfiken? Här är en handledning om hur du laddar upp långa videor på Instagram-berättelser utan en applikation. Kolla in det!

Samling av sätt att ladda upp långa videor på Instagram-berättelser utan applikationer

Som vi vet så länge kan videoklippet varaladda upp till IG berättelse begränsad tid 15 sekunder.

Om varaktigheten är mer än så kommer de 16: e sekunderna att vara automatiska avskuren. Tidigare var du tvungen att använda en speciell applikation för att klippa videon manuellt.

Men nu finns det goda nyheter för de av er som gillar att göra långa videor. Eftersom Instagram redan har lagt till några uppdatering i appen.

I den här artikeln delar ApkVenue två sätt att ladda upp videor på Instagram-berättelsen i mer än 15 sekunder som du kan öva själv.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

1. Hur man laddar upp långa videor direkt på Instagram Story

 • Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du laddar upp videor på Instagram-berättelsen i mer än 15 sekunder direkt. Instagram delar upp videon i sektioner med en varaktighet på 15 sekunder vardera.

Steg 1 - Ladda ner Instagram

 • Se till att din Instagram-applikation är klar i-uppdatering till den senaste versionen. Prova att öppna Play Store och kolla in Instagram. Om det inte finns något val uppdatering betyder att din ansökan är den senaste versionen.

Steg 2 - Välj videor

 • Öppna Instagram-menyn som vanligt och tryck sedan på ikonen Galleri. Välj sedan den långa videon du vill ha ladda upp. Denna Jaka-video är 34 sekunder lång killar.

Steg 3 - Redigera videor

 • Den långa videon kommer att vara skärs automatiskt i bitar vara per 15 sekunder killar. Så eftersom Jakas video är 34 sekunder lång kommer den att delas upp i tre videor.
 • Du kan redigera videor en efter en med knacka vilken video du vill redigera.

 • Om du vill radera de klipp du inte vill ha håller du ned det klipp du vill radera. Då visas papperskorgen för att ta bort klippet.

 • Tyvärr kan du inte ändra ordningen på klippen eftersom klippen klipps ut och tas bort.ladda upp sekventiellt enligt originalvideon.

 • Om du har gjort det redigering leva knackaNästaoch välj sedan Dela med sig.

Steg 4 - Ladda upp

Tryck sedan på Gjort och du kan kontrollera posta-en du. Den långa videon kommer att varaladda upp en efter en och fortsätt i sekvens.

2. Hur man laddar upp långa videor på Instagram Story med IGTV

IGTV är en av Instagrams funktioner som tillåter användare att ladda upp videor med en varaktighet upp till 1 timme. Liknar YouTube, men fortfarande på Instagram-plattformen, gäng.

Genom att använda funktionerna dela till Instagram Story, du kan göra din IGTV-video synlig via IG Story, vet du. Vill du veta hur? Kom igen, titta!

Steg 1 - Öppna Instagram

 • Öppna Instagram-applikationen och klicka sedan på ikonen på huvudsidan "+" för att ladda upp en video.

 • Välj den video du vill ha. Se till videolängden är mer än 1 minut / 60 sekunder för att kunna ladda upp på IGTV.

Steg 2 - Ladda upp video

 • Om videon som du väljer är mer än 1 minut finns det ett alternativ att ladda upp det Lång video.

 • Välj det alternativet och ställ sedan in den del av videon som du vill ladda upp. När du är klar klickar du på Nästa.

 • Ge ett namn och en beskrivning till videon du ska ladda upp. Aktivera alternativ Lägg upp en förhandsvisning så att ditt inlägg kan visas på huvudsidan. Klick Posta Om du är klar med det.

Steg 3 - Dela till IG Story

 • När videon har laddats upp öppnar du den IG huvudsida du då hårt slag till vänster för att öppna sidan Utforska.

 • Välj flik IGTV högst upp på sidan. Ange ett namn Användarnamn-du söker efter IGTV-videor som du har laddat upp.

 • Klicka på videon för att öppna den och klicka sedan på ikonen dela med sig som är formad som ett pappersflygplan längst ner.

 • välja Lägg till video i din berättelse, dela sedan via IG Story som vanligt.

Där är det killarhur man laddar upp långa videor på Instagram-berättelsen från Jaka. Så för er som gillar det ladda upp långa videor behöver inte längre bry sig om att klippa videor manuellt.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found