hur man spelar in de senaste whatsapp-videosamtalen 2020

Vill du spela in och spara WhatsApp videosamtal men vet inte hur? Tänk bara på hur du spelar in följande WhatsApp-videosamtal!

WhatsApp är en av de mest populära chattapplikationerna för smarttelefonanvändare.

Bortsett från att de är lätta att använda, är WhatsApp-funktionerna som erbjuds också mycket rikliga och intressanta att använda.

WhatsApp har också blivit en av de bästa chattapplikationerna och har många entusiaster eftersom den här applikationen kan användas gratis.

WhatsApp sätter inte ett pris för de av er som vill ladda ner applikationen, det är bara att du fortfarande behöver en internetkvot för att driva den.

Förutom att chatta har WhatsApp också funktioner videosamtal för användare som har plats för upp till åtta personer i ett videosamtal.

Bästa WhatsApp Video Call Recorder Application 2020

Kanske har du ringt ett videosamtal med en nära och kära och vill verkligen fånga dessa vackra stunder att komma ihåg.

Oroa dig inte! Du kan, du vet, spela in WhatsApp-videosamtal. Men för att göra det behöver du hjälp av en tredjepartsapplikation, gäng.

Detta beror på att WhatsApp-applikationen i sig inte stöder den skärminspelningsfunktion eller spara när du ringer ett videosamtal.

Egentligen finns det många skärminspelningsapplikationer som cirkulerar på PlayStore. Alla erbjuder attraktiva funktioner från redigera, borsta, fram tills slå samman videor & bilder.

Så istället för att du är förvirrad över vilken du ska välja, kommer ApkVenue att ge dig rekommendationer för de 3 bästa skärminspelningsapplikationerna på PlayStore och naturligtvis är det gratis.

1. DU-inspelare - Skärminspelare, Videoredigerare, leva

I enlighet med dess huvudfunktion kan denna applikation spela in aktiviteter på skärmen smartphone du. Så du kan använda den som ett inspelningsapplikation för videosamtal.

I inställningsmenyn kan du välja videokvalitet, t.ex. belopp ram per sekund (maximalt 60 FPS), videoupplösning (1080p maximalt), upp till videokvalitét (maximalt 12 Mbps).

Den bästa delen av denna applikation är möjligheten att spela in videor samt redigera dem med hjälp av de funktioner som har tillhandahållits. Så du behöver inte längre ladda ner ett videoredigeringsprogram.

Du kan också klippa och slå samman alla videobitar, lägg till bakljud, klottra en bild med borsta, också ställa in volym video.

DU-inspelare är en kapabel skärminspelningsapplikation som låter dig spela in alla ögonblick på smartphone-skärmen, gäng.

Du kan ladda ner den här applikationen gratis och utan att behöva göra det rota på smarttelefonen.

Betyg Google PlayStore 4.3 / 5.

Apps Productivity Screen Recorder & Video Editor LADDA NER

2. AZ-skärminspelare - ingen rot

Som namnet antyder kan denna applikation spela in på smartphone-skärmen utan att behöva göra det rota först.

Gränssnittet för denna applikation är ganska enkelt och ser elegant ut. När du väl har öppnat hittar du fyra menyikoner mitt på skärmen.

Menyn har en funktion för börja filma, uppsättning miljö Ansökan, komma åt mapparoch Utgång Ansökan.

Dessutom kan du i inställningsmenyn välja inspelningsvideokvaliteten efter dina behov, gäng.

Kvaliteten som produceras av denna applikation är också ganska bra och lämnar inte vattenstämpel på inspelningsresultatet.

Betyg Google PlayStore 4.6 / 5.

Appar Video och ljud AZ Screen Recorder DOWNLOAD

3. Mobizen Screen Recorder - Spela in, fånga, redigera

Bortsett från dess huvudfunktion som en skärminspelningsapplikation på smartphones visar det sig Mobizen skärminspelare har en unik funktion i sig.

Denna applikation låter dig visa alla aktiviteter som sker på smartphone-skärmen direkt på den bärbara datorn eller PC-skärmen.

Tricket är att ansluta din Android-smartphone till en bärbar dator med en mellanliggande USB-kabel, gäng.

Förutom det kan du också skärmdumpar på Android-skärmen med den här skärminspelningsappen.

Mobizen Screen Recorder är ett program som, förutom att det finns många funktioner, också erbjuder gränssnitt enkel.

Betyg Google PlayStore 4.2 / 5.

Appar Video och ljud LADDA NER MOBIZEN

Det enklaste sättet att spela in WhatsApp-videosamtal

Efter att ha gett några rekommendationer för skärminspelningsapplikationer på smartphones vet du nu vilken applikation som passar dina behov, gäng.

Hur spelar du sedan in WhatsApp-videosamtal automatiskt med skärminspelningsapplikationen? Ta bara en titt på handledningen nedan.

Hur man spelar in videosamtal på WhatsApp på Android

Först förklarar ApkVenue hur man spelar in videosamtal från WA på en Android-mobiltelefon med hjälp av en av skärminspelningsprogrammen ovan.

I denna handledning använder ApkVenue applikationen DU Screen Recorder, gäng. Är du otålig att veta hur? Kom igen, lyssna på stegen!

Steg 1 - Installera DU-applikationen Skärminspelare

I det här steget måste du först se till att du har installerat applikationen, gäng. När du har installerat den följer du omedelbart nästa steg.

Steg 2 - Starta inspelning av skärmen

När applikationen har installerats framgångsrikt visas ikonen för DU Screen Recorder på kanten av din smartphone-skärm.

För att starta skärminspelning är allt du behöver göra att peka på DU Screen Recorder-ikonen tills flera menyikoner visas och sedan trycka på knappen Spela in.

Steg 3 - Öppna WhatsApp-applikationen och ring ett videosamtal

När inspelningsprocessen är igång, kontakta personen du vill videosamtal. Under inspelning visar DU Screen Recorder skärminspelningens varaktighet.

Om du letar efter ett sätt att spela in WA-videosamtal utan applikation måste du använda en viss mobiltelefon som redan har en skärminspelningsfunktion som Huawei P30.

Hur man spelar in WhatsApp-videosamtal på iPhone

Metoden ovan är ett sätt att spela in WhatsApp-videosamtal på en Android-mobiltelefon. Så hur spelar du in WhatsApp-videosamtal på din iPhone, gäng?

Tydligen är metoden enklare och enklare. Du behöver inte ett extra program eftersom iPhone redan har en standardapplikation för inspelning av skärmen.

Steg 1 - Öppna menyn Inställningar

På iPhone-huvudskärmen kan du gå direkt in i menyn inställningar. Efter det, skrolla ner för att gå till Kontrollcenter.

Steg 2 - Aktivera inställningen för skärminspelning

Välj därefter Anpassa kontroller, ange sedan Skärminspelning in i Omfatta. Stäng i så fall inställningarna.

Steg 3 - Utför skärminspelning

Öppna WhatsApp-applikationen och välj den kontakt som du vill videosamtal. Öppna det innan du ringer Kontrollpanel genom skrolla upp skärmen upp.

Tryck på menyn Skärminspelning som lades till tidigare, sedan inom 3 sekunder spelar iPhone automatiskt in skärmen, gäng.

När du är klar kan du stoppa vänskapen genom att trycka på toppen av skärmen och välja knappen Sluta. Klart, okej. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man spelar in videosamtal på WhatsApp utan en applikation, du kan göra det enkelt om du använder en iPhone, gäng. Du behöver inte installera andra applikationer, okej!

Det var det hur man spelar in WhatsApp-videosamtal. Med den här applikationen kan du inte bara spela in WA-videosamtal utan också spela in Zoom, Line och andra videosamtal.

Då sparas WhatsApp-videosamtal efter att du spelat in dem? Hur ser jag på det? Enkelt, verkligen, du måste bara öppna ditt mobilgalleri, gäng!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found