knep för att titta på betalda kabel-TV-kanaler gratis!

TV är fortfarande mycket efterfrågat av många på grund av dess låga kostnad och lätta njutning. Nåväl, den här gången vill ApkVenue berätta för dig att du kan titta på premium-TV-kanaler GRATIS!

Är du typen som tittar på TV? Ja, jag tror att tv verkligen är ett massmedia och underhållning som inte kommer att urholkas av tiden. TV är fortfarande mycket efterfrågat av många på grund av dess låga kostnad och lätta njutning. Den här gången vill ApkVenue berätta för dig Tricks för att titta på premium-TV-kanaler GRATIS!

  • 3 coola tips för att använda din mobiltelefon för att titta på TV via Android
  • 6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon
  • Trött på att titta på musikprogram? Korrigering av kvalitetsklocka strömmar här

För närvarande finns det många TV-tjänsteleverantörer som kan erbjuda en mängd olika kanal tv. Från och med lokal, nationell standard-TV till premium-kabel-TV-kanaler som endast kan avnjutas av abonnenterna på dessa tjänster. Men tyvärr är dessa tjänster ganska dyra. Kostnaden sträcker sig från 100-500 tusen rupier per månad. Men du kan bara njuta av dessa kanaler gratis. Här är tricket.

Titta på premium-TV-kanaler GRATIS på Mivo TV

Du kan använda Mivo TV-tjänsten på ett mycket enkelt sätt. Öppna bara Mivo TV-webbplatsen och välj sedan den kanal du vill titta på. Det finns 59 kanal olika surfplattor som du kan titta på! Jag kommer inte att bli uttråkad att titta på TV på Mivo TV, för det finns så många val. Här är en komplett lista över tillgängliga kanaler på Mivo TV

Komplett lista över TV-kanaler på Mivo TV

Komplett lista över TV-kanaler på Mivo TV
INDONESIEN KANALENDW LATINOLJUS TVNETTO.
PHOENIX AMERICASDW ARABIACCTV NYHETERMIVO TV
LBS IN-DRAMADW EUROPATIANJIN TVSCTV
LBS K-DRAMAFÖRSTÅTRANS TVDW TV
LBS-SHOPPINGBLOOMBERGTRANS 7IFILM
TVRI SPORTSUTBILDNING TVMETRO TVJAK TV
TVRI NATIONALO-KANALTRYCK TVANTV
TVRI JAKARTAPHOENIX TVFRANKRIKE 24DAAITV
TVRI KULTURU-KANALHAARI TVTV ONE
SHANDONG TVMEDIBIZ TVVarma träffarDMC TV
ELSHINTA TVNABAWI TVINDOSIARBBC
RUMMETEURO NYHETERASWAJA TVCNN
RUMMET 2KOMPAS TVSKY NYHETERJTV
KINA FILMAL JAZEERAFRED TVRTV
NHK WORLDMELLAN TVBÄSTA KÖP

Men det finns ett ännu enklare sätt att njuta av de program som tillhandahålls av Mivo TV. Nämligen med din Android-mobiltelefon. Metoden är mycket enkel. Du måste bara ladda ner applikationen Mivo TV nedan och installera den sedan på din Android-telefon.

Appar Video & Audio Media & Video LADDA NER

Tja, det är så att titta på Premium-TV-kanaler gratis på ett praktiskt sätt. Naturligtvis behöver du fortfarande en smidig internetanslutning. Men det kan fortfarande vara gratis om du använder WiFi offentlig finns på kaféer. Om du har annan information om hur du tittar på premium-TV-kanaler gratis, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.