30+ de senaste coola virala tiktok-låtarna 2021

Är du nyfiken på TikTok-låtar som har blivit virala nyligen? Kom igen, hitta dessa roliga låtar i följande TikTok-samling av videor och låtar!

TikTok-låtar är nu öppna, du kan bara hitta dem i själva TikTok-applikationen, men också på olika andra sociala medieplattformar.

Så bli inte förvånad om populariteten för den senaste TikTok-musiken blir viral snabbare eftersom den också lyssnas på av människor som inte använder TikTok.

För de av er som vill skapa TikTok-videoinnehåll och fortfarande är förvirrade över vilken låt man ska välja, har ApkVenue en samling TikTok-låtar är virala senast intressant för dig att försöka, gäng.

Är du nyfiken på att veta vad? Följande är en lista över de senaste TikTok 2021-låtarna som är virala. Kom igen, följ TikTok utmaning med låtarna nedan!

1. Nya Nasaret - "Enchanted"

Låt "Förtrollad" levererad av Nya Nasaret, en sånggrupp från Talaud, Sangihe, blev viral i TikTok-appen efter att ha blivit sångad av TNI och Polri.

Ett antal offentliga personer demonstrerade sina förmågor genom att sjunga om låten med musikinstrument som gitarr och ukulele.

En av TikToks skapare somomslag låten "Enchanted" är Bulan tillsammans med Gustixa. Deras videor är också populära, du vet!

2. Lila - "Love Within"

Låt "Kärlek lämnades outtalad" släppt av Lila 2007 blev det populärt igen efter att en av finalisterna för den indonesiska Idol Special Season, Jemimah, framförde låten.

Jemimah improviserade låten "Cinta Dalam Hati" i sin framträdande på scenen. Jemimahs röst användes till och med som en välkänd utmaning Jemimah Challenge.

Ett antal offentliga personer har också visat sin förmåga att improvisera låten "Cinta Dalam Hati" a la Jemimah. Har du försökt?

3. Aya Nakamura - "Copines" (Pota Pota)

Hör du ofta låtar med texten "Pota Pota"? Den här låten har faktiskt en titel "Copines" och populariserad av en sångare från Frankrike, Aya Nakamura.

Låten "Copines" som släpptes på Aya Nakamuras Youtube fick ett totalt antal visningar på 266 miljoner visningar den 10 februari 2021.

Den här låten visar sig vara någon som vill ha det bästa av sin flickvän. När den lades upp på TikTok blev den här låten omedelbar viral.

4. BTS - "Livet fortsätter"

En av de nyaste koreanska sångerna från BTS är "Livet går vidare". Trots att den släpptes i slutet av november 2020 är låten fortfarande träffar tills nu.

Dessutom gör många människor TikTok Challenge med roliga skakningar som åtföljs av den här låten, vet du! Om du hävdar att du är TikTokers måste du prova utmaning detta!

5. Octavian Ft. Skepta - "Papi Chulo"

På senare tid finns det en låt som också är ganska populär bakgrund många TikTok-videor. Låten är "Papi Chulo".

Genom att använda engelska och ett intressant arrangemang lyckades den här låten att locka många människor så att den blev viral på olika sociala medier.

6. Flo Rida - "Låg"

"Låg" är den amerikanska rapparens hitsingel, Flo Rida. Låten släpptes 2007 på Atlantic Records debutalbum Mail on Sunday och Poe Boy.

2008 valdes låten "Low" till ljudspår filmen "Step Up 2: The Streets". Om du någonsin har sett filmen måste du vara bekant med den här låten.

Även om den har släppts under lång tid har låten "Low" nyligen kommit tillbaka viral eftersom den användes som bakgrundssång för TikTok-videor med rörelser dansa roligt! Har du försökt?

7. SS501 - "Making a Lover"

Älskare av koreanskt drama måste ha hört fragment av sångtexten "Sesange sorijilleo Jag älskar dig", eller hur? Ja, det är det ljudspår "Pojkar över blommor / Pojkar över blommor".

Ljudspår Dramat med Lee Min Ho och Goo Hye Sun i huvudrollen 2009 har rätt Att göra en älskare och levereras av SS501. Ingen främling, va!

Tja, det visar sig att den här mest populära koreanska låten är tillbaka viral på TikTok, du vet! Med en avslappnad rytm skapar den här låten humör blir bättre när du hörs.

8. Anggun Pramudita - "Blommor"

Du måste ha hört den här låten också, eller hur? Eller du har också följt dansutmaningpå TikTok?

Ja, den senaste dangdut-låten med jargongen "Tarik sis semongko" blev omedelbart trendad och lyssnade på av många människor i landet.

Det finns faktiskt dansutmaning för låten som ursprungligen heter Blomma och populariseras av Anggun Pramudita detta. Riktigt bra för att gunga!

9. BLACKPINK ft. Selena Gomez - "Glass"

Släpptes i slutet av augusti 2020 igår, sång BLACKPINK titel "Glass" blev omedelbart samtalet nätanvändare. Dessutom sjöngs den här låten tillsammans Selena Gomez.

Den här senaste BLACKPINK-låten lyckades inta den första positionen på olika musikplattformar. Inte konstigt att den här låten omedelbart blev viral på sociala medier.

En av dem finns på TikTok. Många nätanvändare har följt rörelsen dansa av den här låten, särskilt för att musiken låter glad.

10. Jason Derulo - "Savage Love"

Nästa virala TikTok-sånglista heter "Savage Love" som populariserades av amerikanska sångare, Jason Derulo.

Kombinerat med enkla dansrörelser också slå en sång som verkligen är kul att dansa, TikTok-musik som är viral, har till och med använts av många artister och kändisar på deras TikTok-konton.

Tja, om du vill ladda ner Den här TikTok-låten kan du ladda ner i musikapplikationer online som Spotify, gäng.

Andra virala TikTok-låtar ...

11. SZA & Calvin Harris - "The Weekend" (Funk Wav Remix)

Den här TikTok-låten från väst är en version av låten "Helgen" från SZA (läs sax) som har remixats av kända DJs Calvin Harris, gäng.

Den senaste TikTok-musiken på den här är viral efter att ha blivit en ingrediens dansutmaning i slutet av 2019 tack vare en enkel och lätt att följa rörelse.

Skådespelerska Dian Sastrowardoyo använde till och med den här låten till sin TikTok-debut där han åtföljdes av Zara Adhisty och erfarna filmskapare Slamet Rahardjo.

12. Zico - "Any Song"

Följ spåret Lil Nas X, en medlem av en K-Pop-grupp Block B, Zico, är ett exempel på en musiker som använder TikTok som en väg till framgång, gäng.

För att marknadsföra sin nya låt, "Any Song", Började Zico Varje sångutmaning tillsammans Hwasa från MAMAMOO som ses av 4 miljoner TikTok-användare.

Den här nya TikTok 2020-låten har blivit alltmer viral efter andra K-Pop-stjärnor som Tiffany från SNSD gå med för att liva upp utmaning det här, gäng!

13. Weird Genius - "Lathi"

Vem känner inte till den här TikTok-träffarna? Den här låten är en genial mix mellan EDM och traditionell musik.

Låten "Lathi" blev alltmer i den internationella strålkastaren när den började användas på TikTok som en av grundpelarna för TikTok-innehåll.

Senare kommer användarna att använda utgöra och traditionella kläder innan de övergår till en läskig figur full av starka etniska värden. Gillar verkligen att främja skärgårdskulturen, gäng!

14. Natalie Taylor - "Surrender"

Den senaste låten på TikTok har verkligen släppts sedan 2015, men dess popularitet har toppat igen nyligen efter att ha inkluderats i TikTok-innehåll.

Den här låten används vanligtvis för sorgligt, gänginnehåll, oavsett om det går sönder eller har tragedi i sitt liv. Men låtar används ofta också för motivationsinnehåll.

Som en social media-tjänst som verkligen är centrum för att uttrycka känslor, kommer den här låten definitivt att röra dina känslor till fullo!

15. Försäljning - "Kinesiskt nyår"

Om du vill se de åtgärder som vidtas av TikTok-användare, försök att se de senaste videoklippen från TikTok "Kinesiskt nyår" från Försäljning, gäng.

Att följa utmaning Först poserar människor tyst eller precis som ingenting.

Sedan, när de gick in i avsnittet "Jag ser dig på film", började folk dansa och jogga roligt. Visst har du använt det också, eller hur?

16. Doja Cat - "Say So"

Det verkar Doja Cat förstår redan mycket bra om TikTok eftersom låten har rätt "Säg så" lyckades också bli viral på TikTok, gäng.

Den senaste TikTok-låten på den här är verkligen lättlyssnat så Jaka blev inte heller förvånad när den här låten exploderade på TikTok.

Som tur är, dansutmaning Den här bygger mer på handgester så de av er som har medelmåttig samordning bör också kunna leva upp, gäng!

17. Justin Bieber - "Yummy"

För att fira hans återkomst till musikvärlden, Justin Bieber beslutade att liva upp TikTok med sin nya låt, "Smaskigt", gäng!

TikTok-användare välkomnade också omedelbart Biebers ankomst eftersom den här låten blev omedelbart viral tack vare den kör vilket är mycket gripande.

Det verkar som om Bieber, som också är en riktig spelare, har för avsikt att följa i fotspåren hos andra musiker som har lyckats hitta framgång på TikTok genom den här låten.

18. Y2K & bbno $ - "Lalala"

Den västra TikTok-låten som också har blivit viral nyligen är "Lalala" som är ett samarbete mellan en musikproducent Y2K och rappare bbno $.

Introduktionen till den här låten som börjar med en mening "Glömde jag verkligen bara den melodin?" det är väldigt ikoniskt och är grunden för inspiration för TikTok-användare.

Nåväl, i slutet av 2019 blev den här låten ännu mer viral tack vare Lalala Hand Challenge där användaren utmanas att demonstrera handen emoji på skärmen, gäng!

Den här låten är ett av de främsta exemplen på kreativiteten hos TikTok-användare som gör detta sociala media så intressant, gäng!

19. Village People - "YMCA" (Party City Version)

För att använda de senaste och virala TikTok-träffarna åtföljs det vanligtvis av en plusutmaning zoomeffekt.

Vem är ansiktetzoom först var han den som förlorade vid utmaning detta. Många har lyckats bli virala på grund av den här låten, gäng.

20. DJ Jellyfish Dance

Ursprunget till den här låtens popularitet är lite vagt men det är en låt Jellyfish Dance DJ exploderade stort bland indonesiska användare, vet du!

Det är inte förvånande att många använder den här låten som en av de mest favoritlåtar som TikTok indonesiska låtar har i sitt TikTok-innehåll.

Vad sägs om dig, gäng? Är du intresserad av att använda den här låten?

21. Conkarah - "Banan"

Visst vet du den mest populära TikTok-musiken på den här! Trots att den släpptes 2019, blev den här låten viral igen tack vare TikTok.

Senare i TikTok-innehåll kommer folk att dansa glasögon till bananens musik.

Eftersom lättlyssnat och rörelserna är också lätta, många är intresserade av att använda den här låten som material för sitt kreativa innehåll.

22. Melly Goeslow - "Like Heaven" (Remixversion)

Tja, det här är en av de mest populära och virala indonesiska TikTok-låttitlarna för ett tag sedan. I själva verket är detta den bästa gamla indonesiska poplåten som tillhör en av de indonesiska divorna, Melly Goeslow.

Inte bara det, tack vare #FaceZoomChallenge, blev låten viral genom att visa ett sött och bedårande ansikte medan du är på zoom.

Inte konstigt att det finns så många kändisar och offentlig person hemma och även utomlands älskar att använda den här låten i deras TikTok-innehåll.

23. Ytor - "Sunday Best"

TikTok-låten, som var viral 2020, har faktiskt släppts från 2019. Lyckligtvis, tack vare TikTok, har den här låten återgått till popularitet och till och med toppat listan. diagram i många länder.

Den här låten kombinerar rörelse och sång stinkande och spännande. Vanligtvis dansar användarna glatt tillsammans.

För de av er som är ledsna eller upprörda är den här TikTok-musiken perfekt för att komma in Spellista-din.

24. Public - "Make You Mine"

Inse inte att vara en riktig TikTokers om du inte har använt den här romantiska TikTok-låten som ditt bästa innehållsmaterial, gäng!

Men den här låten används vanligtvis bara för romantiska stunder som spelas in i kameraskott.

Till exempel stunder av engagemang, förslag, äktenskap och liknande. För de som är singlar, som man kan känna ögonblickets sötma, snyfta!

25. Melanie Martinez - "Play Date"

Tja, den här TikTok-musiken har släppts av Melanie Martinez under lång tid. Den här låten är mer varierad i bruk och tenderar att vara mer innovativ.

Antag att någon använder den här låten för att visa sitt dagliga liv på gymmet eller när du handlar.

Det finns också de som använder den här låten för att visa parets harmoni. Hur som helst, garanterat riktigt coolt, gäng!

26. "Hareudang"

Hittills har Jaka fortfarande inte förstått varför den här TikTok-musiken plötsligt har blivit viral och många använder den.

Konceptet är lite oklart, skiljer sig från andra låtar som har temat romantik eller sorg.

Många använder den här låten för begreppet vänskap, vänskap eller till och med tävling mellan två olika grupper.

27. "Jag gillar ung mammas gungande kropp"

Den här låten blir först viral 2020. Detta beror på att den här låten innehåller en koreo som inte är för svår och en cool rytm.

Inte konstigt, publiken varomslag videon. Även från vanliga människor till konstnärer och statliga tjänstemän, de vill inte vara kvar, gäng!

Och du då? Har du imiterat de roliga rörelserna i den här låten?

28. Doja Cat - "Boss Bitch"

Släpptes som en av låtarna spelade i Birds of Prey (2020) film, den här låten visade sig locka TikTok-skapare att vara kreativa.

Vanligtvis används den här låten för att beskriva lyx och rikedom som användarna har.

Dessutom används den här låten för att visa upp excentriciteten hos TikTok-användare som bär den. Rolig och riktigt spännande!

29. Katelyn Lapid - "When She Loved Me" (omslag)

Om den här låten faktiskt är en låt från Sarah McLachlan som släpptes från 2009 som ljudspår från filmen "Toy Story" (2009).

Med en sorglig rytm och ton används den här låten ofta för att beskriva sorgligt TikTok-innehåll.

Från och med historien om ett barn som saknar sina föräldrar till berättelsen om ett favoritdjurs död, kommer detta innehåll garanterat att göra dig till en flod av tårar, gäng!

30. Enkel plan - "Jag är bara ett barn"

Att betraktas som en av de mest populära västra låtarna verkar göra "I'm Just a Kid" av Simple Plan till en av de låtar som ofta används som innehåll.

Själva låten är unik eftersom den används av TikTokers som nostalgiskt innehåll i barndomen.

Senare kommer de att framstå som deras barndomsfoto, då ändras skärmen till det aktuella fotot. Egentligen lämplig för att ge familjen eller kamraterna förtrogenhet.

31. Plot Twist - "Allt jag vill ha till jul är du"

Som en klassisk julsång, "Allt jag vill ha till jul är du" från Mariah Carey alltid visas på listorna under julperioden.

Det var bara i slutet av 2019 som en unik version dök upp som kombinerade låten med låten "Höj volymen" från rappare Soulja Boy.

Denna TikTok-musik har blivit viral tack vare plot twist unik där den ursprungliga låten förvandlades till låten "Crank" That plötsligt.

32. DJ Ginting - "Tidigare nyårsafton Fråga tillbaka"

Redan på väg att ändra året, men din pojkvän dumpade dig? Tyst! Vem vet, hon kommer att be om något tillbaka på nyårsafton.

Ja, liknar sångtexter DJ Ginting titel "Tidigare nyårsafton Be om tillbaka" som var viral på TikTok, här! Har du hört?

Tja, istället för att spendera nyårsafton ensam är det inget fel med att göra en TikTok-video mot den här låtens bakgrund. Garanterat Lycklig!

33.Pop Smoke ft. Lil Baby, DaBaby - "For The Night"

Sångare Pop rök släppte albumet Shoot for the Stars Aim for the Moon 2020. Albumet innehåller 19 låtar, varav låten "För kvällen" att vara en av dem.

Den här låten sjungs tillsammans Lil Baby och DaBaby. Pop Smoke laddade också upp ett videoklipp till låten For the Night via sin YouTube-kanal.

Det tog inte lång tid innan den här låten blev viral. För en tid efter det att låten släpptes använde många TikTokers den här låten i sina videor.

34. Dua Lipa - "Starta inte nu"

Det är inte bara kul att sjunga om, den här av de mest populära västerlåtarna visar sig också vara lämplig som baksida för TikTok-videor, du vet!

Låten heter "Börja inte nu" detta själv populariserades av kvinnliga sångare Dua Lipa med musikarrangemang i diskotek.

På grund av den här låtens popularitet bland TikTok-användare har flera lokala och utländska artister också gjort videon.

35. Benee ft. Gus Dapperton - "Supalonely"

Fortfarande förvirrad över vilken video man ska göra en viral TikTok-låt? Om så är fallet kan du försöka använda en låt som heter "Supalonely" som publicerades av sångaren Benee ft. Dapperton detta, gäng.

Om du är uppmärksam, rör dig dansa TikTok från själva den här låten skiljer sig faktiskt inte mycket från andra virala TikTok-musikuppställningar.

Men om du inte tänker skapa en video med den här låten och bara vill lyssna på den kan du lyssna på eller ladda ner låten i en musikapplikation online.

Det vill säga listan Den senaste TikTok-låten 2021 är den mest virala! Många av Jakas bekanta som ursprungligen inte var intresserade av TikTok går nu också med, vet du!

För skämt för förändring är TikTok-applikationen verkligen ett utmärkt val, särskilt när det används med vänner och kollegor, gäng!

Har du någonsin följt utmaning med låten ovan? Eller har du andra senaste TikTok-musikrekommendationer? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found