7 senaste gratis Android-applikationen september 2017-upplagan

Så det finns många av de senaste Android-applikationerna som föddes i Google Play Store. Eftersom människors behov av smartphones är olika. Så fortsätt bara och prova det själv. Här är den senaste Android-applikationen för september 2017.

Med hjälp av Ansökan, smartphones kan göra många saker. Från att hjälpa dig att slutföra arbetet, skapa innehåll till att vara ett mycket effektivt inlärningsmedium. Naturligtvis är smartphones aldrig ur vårt grepp.

Så det finns många senaste Android-applikationen som föddes i Google Play Butik. Även om vissa applikationer faktiskt har liknande funktioner har de naturligtvis nya funktioner för att differentiera dem.

Eftersom människors behov av smartphones är olika. Så fortsätt bara och prova det själv. Här är den senaste Android-applikationen för september 2017.

  • 10+ bästa GRATIS Android-appar 2017-utgåvan
  • 13 bästa och senaste Android-applikationer för oktober 2017-upplagan
  • De 7 mest unika och senaste Android-applikationerna GRATIS augusti 2017-utgåvan

Senaste Android-applikationen september 2017

1. LINE Creators Studio

Som ni vet finns det så många häftiga klistermärken på LINE. Om du inte är nöjd kan du också skapa dina egna klistermärken med den senaste Android-applikationen LINE Creators Studio.

Det är väldigt enkelt att skapa klistermärken på LINE, du behöver bara importera vilken bild som helst på din smartphone till appen. Efter det väljer du det område du klippte som klistermärke, kommer applikationen att göra resten.

2. Emojily - Skapa din egen Emoji

Om LINE Creators Studio gör klistermärken på LINE, med applikationen Emojily Du kan också skapa dina egna emojis som kan användas i applikationen chatt din favorit.

Emojily har tillhandahållit olika emoji-mallar, så kan du blanda dem som du vill passa dina känslor. Visst är det mer spännande, eller hur?

3. Life Hacks: Gör ditt liv enklare

Det finns många saker vi kan göra i livet, men ibland kan vi inte hantera vår tid ordentligt. Föreställ dig om du kunde avsluta jobbet och alla saker snabbare? Du kan använda värdefull tid för andra saker.

Ja, varje sak måste ha luckor och det finns kunskap som vi kan lära oss. Tja applikationen heter Life Hacks ger mer än 1000 tips och tricks för att optimera ditt liv.

4. Fingerskannergester

Förutom att säkra en smartphone visar det sig att fingeravtryck också har andra funktioner. En av dem är att göra genväg via enkla gester, med hjälp av en applikation som heter Finger Scanner Gestes.

Denna applikation låter dig utföra vissa åtgärder för att aktivera vissa applikationer eller funktioner. Det finns många alternativ tillgängliga, som att byta roll tillbaka, Hemoch uppgiftsomkopplare. Eller andra funktioner som att ta foton och andra.

5. Diaro - Diary, Journal, Notes

Idag är sociala medier som en bok dagbok endast. Men det betyder inte att vi kan dela någonting där, va.

Det finns tillfällen, vi kanaliserar det helt enkelt och håller det för oss själva. Du kan lita på Diaro, en funktionsrik applikation för digitala defekter.

Du behöver inte vara rädd för att läsas av andra människor, Diaro kan skyddas med ett lösenord, PIN-kod och till och med ett fingeravtryck. Diaro är också integrerad med Dropbox som molnlagring, så att du inte tappar din dagbok när du byter smartphone.

6. Vizmato

Inte bara selfies, nu är det dags att dela kort video. Om du är en av de människor som alltid följer den här trenden kommer den senaste Android-applikationen Vizmato att vara till nytta för dig.

Vismato är ett program som gör dina korta videor till riktigt coola. Det finns ett brett urval av filtereffekter som du kan använda, teman, musik, effekter och text.

Du kan också spela in direkt med Vismato för videor i slow motion eller snabb motion efter eget tycke.

7. Gräshoppa: Lär dig att koda

Under dagens digitala tid är det verkligen ett stort plus för dig att behärska ett programmeringsspråk. Vill du lära dig kodning? Du kan åtminstone lära dig av de mest grundläggande sakerna med hjälp av applikationen Grasshopper: Lär dig att koda.

Du är upptagen? Tillbringa bara 5 minuter om dagen, om det är konsekvent, kan du långsamt men säkert behärska det. Så det bästa sättet att lära sig kodning är inte att läsa, utan bara öva och Grasshopper tillhandahåller det.

Det är de 7 senaste Android-applikationerna för september 2017-upplagan som du kan använda gratis under ditt liv. Har du ytterligare andra intressanta applikationer? Dela med sig ja i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.