auto rik! Här är 5 sätt att få de enklaste YouTube-prenumeranterna

Vill du bli en YouTuber som har många prenumeranter? Här är fem webbplatser för att lägga till prenumeranter på din YouTube-kanal direkt.

Som känt idag är yrket som YouTuber verkligen ett djupt yrke ganska lovande. Naturligtvis måste det stödjas av många abonnenter så att den uppladdade videon förvärvas se mycket.

För dig, Den spirande YouTuber, vill du säkert ha många prenumeranter för att liva upp din YouTube-kanal? Tja, i så fall har ApkVenue flera lösningar för lägg till prenumeranter din YouTube-kanal på ett enkelt, snabbt och naturligtvis säkert sätt. Det följande 5 webbplatser som du kan använda för att lägga till YouTube-kanalprenumeranter du direkt.

  • Hur tjänar YouTubers pengar? Detta är svaret!
  • De 5 mest använda YouTuber-kamerorna
  • Inspirera! Dessa fem YouTube-kanaler favoriseras också av berömda YouTubers

Auto Tajir! Här är 5 sätt att få de enklaste YouTube-prenumeranterna

1. Linkcollider.com

För att få prenumeranter måste du samla in tokens genom att utföra uppgifter och utbyta dessa tokens för att få prenumeranter. Så om du vill få massor av prenumeranter måste du samla in poletter flitigt på ett sätt som anges på webbplatsen.

Så här lägger du till prenumeranter via linkcollider.com:

1. Besök webbplatsen linkcollider.com och logga in med Google+, Facebook, eller E-post. 2. Klick HEMSIDA INSÄNDER lägg sedan till din YouTube-kanal. 3. På alternativ Belöningssymboler, ställ in hur många tokens du vill ge när andra prenumererar på din kanal. 7. Efter det, skicka. 8. Då måste du bara vänta på att dina prenumeranter kommer av sig själva.

2. Youlikehits.com

Youlikehits.com Du kan också använda den för att marknadsföra bloggar eller andra artiklar till sociala medier som Twitter, Google+, Facebook, och så vidare. Naturligtvis är den funktion som mest används av besökare att lägga till prenumeranter.

Precis som andra prenumeranter som lägger till webbplatser, på youlikehits.com kan du lägga till prenumeranter automatiskt genom att byta mynt. Du kan få dessa mynt på ett sätt göra sysslor tillhandahålls av webbplatsen.

3. Like4like.org

Foto: like4like.org_

Webbplatsvyer är användarvänlig vilket gör denna webbplats framgångsrik när det gäller att locka YouTubers att gå med Genom denna webbplats kan du titta på, gilla och kommenterar videor från andra YouTubers. Med det, dina prenumeranter kan lägga upp automatiskt.

Så här lägger du till prenumeranter via like4like.org:

1. Besök webbplatsen like4like.org och sedan logga in. 2. Klicka sedan Sociala medier Exchange. 3. Sedan Välj Facebook gillar eller YouTube-prenumeranter. 4. Samla sedan in så mycket kredit som möjligt för att få prenumeranter. 6. Klick Lägg till och sidansvarig klicka sedan på YouTube-prenumerantlänken. 7. För att vara snabbare, fyll i kanalens URL, välj höga poäng. 8. Vänta några ögonblick, processen för att utbyta kredit med prenumeranter pågår.

4. Followfast.com

Den här webbplatsen som började köras 2012 också inte mindre populär med andra prenumeranter som lägger till webbplatser. På den här webbplatsen kan du inte bara få prenumeranter, du kan också få prenumeranter tycka om och dela med sig från webbplatsbesökare followfast.com. Även du kan byta mynt som du får med en viss summa pengar.

5. Followlike.net

Inte bara för att lägga till prenumeranter, followlike.net du kan också använda för lägg till följare Twitter, Instagram, gillanden och tittare på Youtube. Även på en dag kan du få 100 prenumeranter du vet! Naturligtvis får du det inte automatiskt, men du måste använda några punkter som du kan använda när du besöker webbplatsen.

Så här lägger du till prenumeranter via followlike.net:

1. Besök webbplatsen followfike.net och logga sedan in. 2. Tryck Lägg till webbplats / socialt nätverk. 4. Välj YouTube-prenumerant i alternativen Vad du vill marknadsföra. 5. * $ Ange sedan din YouTube-kanallänk. ** 6. Skriv kanalnamnet i visningsnamn. 7. Samla mynt genom att prenumerera eller göra andra uppgifter. 9. Du kan sedan använda dessa mynt för att få prenumeranter.

För att undvika saker som inte är önskvärda är det bättre ange aldrig ditt YouTube-kanallösenord dig till dessa webbplatser. Dessutom bör du också begränsa prenumeranter varje dag, för om du får hundratals prenumeranter varje dag, då YouTube kan blockera kanalen eftersom du bedöms med falska prenumeranter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found