5 andra funktioner i flygplansläge som du borde känna till

Inte bara för säkerhet, detta är en annan funktion av flygplansläge på smartphones som du måste känna till.

Andra funktioner i flygplansläge - Flygplansläge på smartphones (Android, iOS, Windows Phone och BlackBerry), naturligtvis, vet många redan.

Flygplansläge eller Flygläge Detta tillhandahålls för smarttelefonanvändare som vill fortsätta använda sin enhet utan rädsla för att störa flygplanets kommunikationssystem medan de flyger.

Men förutom säkerhet visste du att flygplansläget har andra funktioner som vi faktiskt kan använda när vi är på marken (inte flyger).

Vilka är de andra funktionerna i flygplansläge eller flygplansläge som du kan använda på marken? Här är den fullständiga recensionen:

  • VIDEO: Detta är känslan av 22 miljarder undervattens turism, är du intresserad?
  • Här är de mest absurda flygsäkerhetsvideorna någonsin!
  • 7 säkraste flygbolaget i världen

Andra funktioner i flygplansläge

1. Spara batteri

När vi vet att vårt återstående batteri är lågt men vi måste ringa någon senare kan vi använda flygplansläge för att spara batteri. Genom att aktivera denna funktion, processen bakgrund på smarttelefonen eller surfplattan kommer att sluta.

2. Accelerera batteriladdning

Inte många vet att flygplansläge också kan hjälpa till att ladda batteriet (Laddar). Om du bråttom vill att smarttelefonens batteri ska laddas omedelbart kan du aktivera flygplansläget medan du ansluter strömkabeln.

När flygplansläget är på kommer alla anslutningar som mobil, Wi-Fi, Bluetooth, GPS och plats att stängas av. Så att batteriet inte sugs upp för att göra många andra aktiviteter än att ladda, så fylls batteriet snabbt.

Så här aktiverar du flygplansläge

3. Undvik distraktion

Smartphones är ibland en distraktion som kan distrahera oss när vi koncentrerar oss eller kör.

Detta beror på ljudet eller vibrationen från meddelanden som skickas, oavsett om det kommer från SMS, telefonsamtal eller meddelanden från applikationer chatt Övrig.

Det bästa sättet att undvika distraktioner från smarttelefoner under körning är att aktivera flygplansläge. Med flygplansläge aktivt kommer det inte att finnas några inkommande aviseringar som kan störa dig.

4. Stärka signalen

Känner du att nätverket du får inte är så bra? Du kan aktivera funktionen Flygplansläge. När flygplansläget är aktivt kopplar det bort alla nätverk som är anslutna till din smartphone. När flygplansläget inaktiveras igen, kommer din smartphone automatiskt att söka efter nya nätverk.

5. Snabba upp Android

En av orsakerna till långsam Android är den stora mängden datatrafik in och ut från vår Android. När flygplansläge är aktivt kommer all datatrafik att stängas av så att smarttelefonen blir snabb igen.

Det här är några av de andra funktionerna i flygplansläge] som du kan prova. Om du vet mer om de andra funktionslägena eller om du har en intressant upplevelse med flygplansläge kan du dela med sig i kommentarskolumnen.

Ladda ner Flight Simulator: Airplane

Simuleringsspel i6 Spel LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found