måste försöka! 6 sätt att få 4G LTE-nätverk enkelt och snabbt på 5 minuter

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla 6 sätt att få ett 4G-nätverk var du än är. Kolla in hela recensionen nedan!

I modern tid som nu, var och när du måste vara behöver internet. Internet är en nödvändighet som inte kan separeras från smartphone-användare.

Som känt, för nu det starkaste nätverket i Indonesien är ett 4G-nätverk. Tja, för de av er som verkligen behöver 4G internetnätverk, den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla det 6 sätt att få ett 4G-nätverk var du än är. Kolla in hela recensionen nedan!

  • 5 viktiga fakta om 4G LTE du måste veta
  • 10 länder med världens snabbaste 4G LTE-nätverk
  • 5 sätt att påskynda 3G-anslutning så snabbt som 4G LTE-nätverk

Måste försöka! 6 sätt att få 4G LTE-nätverk enkelt och snabbt på 5 minuter

1. Använd en smartphone som är 4G

Det första du måste se till om först är smarttelefonen du använder redan tillhandahålls med 4G-nätverksfaciliteter. Om smarttelefonen inte är utrustad med 4G-faciliteter, då det kan fastställas du kommer inte att kunna använda 4G-nätverket.

2. Byt SIM-kortet som redan är 4G

Så en ordbok måste vara se till i förväg om det SIM-kort du använder för närvarande redan stöd 4G eller inte. Vanligtvis stöder nu de senaste SIM-korten alla 4G-nätverk. Om det fortfarande inte finns något 4G-nätverk är du det obligatorisk uppgradering först hos den centrala operatören.

3. Fiskesignal med flygläge

Genom att använda flygplansläge eller Flygplansläge. Du kan använda flygplansläge som en signal fiskespö från tidigare var det svårt att få en signal, då ändrades det kunna signalera. Denna metod kommer att göra din smartphone kunna användauppdatera signal som finns i det området eller regionen.

4. Se till att området täcks av 4G-nätverket

Bara i Indonesien, inte alla regioner tillgängligt 4G-nätverk. Vanligtvis är 4G-nätverket tillgängligt i stora städer. Det finns dock också flera städer redan integrerad av 4G-nätverk. Så, ett av sätten att få ett 4G-nätverk är att bekräfta platsen redan stöds med 4G-signal eller inte.

5. Gå ut ur rummet

För att få en bättre och mer optimal signal måste du gå ut ur rummet. Kanske i rummet där störningar från elektromagnetiska vågor vilket kan hindra din smartphone från att få en 4G-signal.

6. Använda en 4G Signal Booster-applikation

Det finns många olika applikationer signalbooster i Google Play Store som du kan ladda ner via smartphone du. När det gäller kvaliteten kan du se 4G signal booster app bäst som är på Google.

Tja, där är det 6 sätt att enkelt få 4G LTE-nätverk som du kan prova så att du är flytande att surfa på internet eller spela spel som kräver en snabb anslutning. Förhoppningsvis är detta användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found